Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 49.586
- 28.413
- 2.808
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
binadakilerin interneti varsa senin kablo tesisatında sorun olabilir onlarda yoksa altyapı komple bozukturBeyler Evime Fiber geldi , ama adres sıkıntısı diye geçişim hep iptal ediliyor , modem ve kablo çekildi internet ışıgı yanmıyor , tt sürekli arayıp tarife seçtiriyr ama sonra iptal ediyor , anlaysn vsrmı bu durumdan
Var dostum , 4 kattayım 1 ve 2 kattakıler fiber gelir gelmes geçti , bina sahibi ben adresinizde sorun var diye sürekli oyalanıyorum , paramla rezil oluyorum hergün aynı işlemleri yaptırıyorlar sonuç yok . ( evimde şuan bakır kullaanıyorum )binadakilerin interneti varsa senin kablo tesisatında sorun olabilir onlarda yoksa altyapı komple bozuktur
Fiberde dsl ışığı varmı. Eğer dsl yaniyor internet yanmıyor ise modem arayuz ayarlarında hizmet sağlayıcının verdiği kullanıcı adı ve şifreyi girnelisin. VDSL hizmetibde bu şekilde işliyor. Fiberde de aynıdır diye düşünüyorumBeyler Evime Fiber geldi , ama adres sıkıntısı diye geçişim hep iptal ediliyor , modem ve kablo çekildi internet ışıgı yanmıyor , tt sürekli arayıp tarife seçtiriyr ama sonra iptal ediyor , anlaysn vsrmı bu durumdan
Türk Telekom arıza durumunda hemen geliyo aslında niye ilgilenmiyolar ilginç şikayet kaydı bırak derim gelip bakmak zorundalar dışardan biri çağır derim ama ekstra masraf çıkar gerek yok TT'yi darla sürekli mutlaka gelirlerVar dostum , 4 kattayım 1 ve 2 kattakıler fiber gelir gelmes geçti , bina sahibi ben adresinizde sorun var diye sürekli oyalanıyorum , paramla rezil oluyorum hergün aynı işlemleri yaptırıyorlar sonuç yok . ( evimde şuan bakır kullaanıyorum )
Nakil işlemi yapmaları gerekiyormuş , adres belediye mahalle ismi değişikligi yapmış sistem hiç bi türlü yeni adresi kabul etmiyormuş komedi gibiTürk Telekom arıza durumunda hemen geliyo aslında niye ilgilenmiyolar ilginç şikayet kaydı bırak derim gelip bakmak zorundalar dışardan biri çağır derim ama ekstra masraf çıkar gerek yok TT'yi darla sürekli mutlaka gelirler
twitterdanda kayıt bırakmanı öneririm https://x.com/TTDestek
Tüm ışıklar yanıyor ama sorun o olsa m. Hizmetleri söylemezmiydiFiberde dsl ışığı varmı. Eğer dsl yaniyor internet yanmıyor ise modem arayuz ayarlarında hizmet sağlayıcının verdiği kullanıcı adı ve şifreyi girnelisin. VDSL hizmetibde bu şekilde işliyor. Fiberde de aynıdır diye düşünüyorum