TürkNet Hacklendi! Tüm Müşteri Bilgileri Çalındı!

Valla uygun fiyata fena olmayan bir hizmet veriyorlardı açıkçası Superonline’la aralarında muazzam bir fark görmemiştim fiber kullanırken 1000 Mbit bağlantıyı Superonline‘da verilen 100 Mb‘inyarı fiyatına veriyorlardı müşteri hizmetleri de fena çalışmıyordu

Beni bul hekir

Erişim sıkıntısı olur mu acaba? Ev olsa sorun olmaz da, dükkanın interneti gitmemeli...

56K internet döneminde gördüğüm en berbat hizmet sağlayıcıydı. Hiç şaşırmadım.

E-devletten sonra şimdi de bu. Bilgilerimiz dolandırıcıların elinde geziyor, her gün ayrı bir dolandırılma hikayesi haberlerde...

Çadır devleti gibiyiz, büyük rezalet.

Napmak lazım? Türknet kullanıyorum. Biri modemi resetliyin yazmış twittera

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 ay önce iptal etmistim taahhüt bitince. Eski veriler noluyor acaba ?

Beyler Evime Fiber geldi , ama adres sıkıntısı diye geçişim hep iptal ediliyor , modem ve kablo çekildi internet ışıgı yanmıyor , tt sürekli arayıp tarife seçtiriyr ama sonra iptal ediyor , anlaysn vsrmı bu durumdan

e devletin üstü olamaz korkmayın

Beyler Evime Fiber geldi , ama adres sıkıntısı diye geçişim hep iptal ediliyor , modem ve kablo çekildi internet ışıgı yanmıyor , tt sürekli arayıp tarife seçtiriyr ama sonra iptal ediyor , anlaysn vsrmı bu durumdan
binadakilerin interneti varsa senin kablo tesisatında sorun olabilir onlarda yoksa altyapı komple bozuktur

binadakilerin interneti varsa senin kablo tesisatında sorun olabilir onlarda yoksa altyapı komple bozuktur
Var dostum , 4 kattayım 1 ve 2 kattakıler fiber gelir gelmes geçti , bina sahibi ben adresinizde sorun var diye sürekli oyalanıyorum , paramla rezil oluyorum hergün aynı işlemleri yaptırıyorlar sonuç yok . ( evimde şuan bakır kullaanıyorum )

Fiberde dsl ışığı varmı. Eğer dsl yaniyor internet yanmıyor ise modem arayuz ayarlarında hizmet sağlayıcının verdiği kullanıcı adı ve şifreyi girnelisin. VDSL hizmetibde bu şekilde işliyor. Fiberde de aynıdır diye düşünüyorum

Var dostum , 4 kattayım 1 ve 2 kattakıler fiber gelir gelmes geçti , bina sahibi ben adresinizde sorun var diye sürekli oyalanıyorum , paramla rezil oluyorum hergün aynı işlemleri yaptırıyorlar sonuç yok . ( evimde şuan bakır kullaanıyorum )
Türk Telekom arıza durumunda hemen geliyo aslında niye ilgilenmiyolar ilginç şikayet kaydı bırak derim gelip bakmak zorundalar dışardan biri çağır derim ama ekstra masraf çıkar gerek yok TT'yi darla sürekli mutlaka gelirler

twitterdanda kayıt bırakmanı öneririm https://x.com/TTDestek

Bende diyom neden bir iki gündür ara ara kesiliyor.

Bende türk net kullaniyotum. Bir haftadir ara ara kesinti oluyor. O işi yapan dallama da umarım kallavi bir ceza yer

Türk Telekom arıza durumunda hemen geliyo aslında niye ilgilenmiyolar ilginç şikayet kaydı bırak derim gelip bakmak zorundalar dışardan biri çağır derim ama ekstra masraf çıkar gerek yok TT'yi darla sürekli mutlaka gelirler

twitterdanda kayıt bırakmanı öneririm https://x.com/TTDestek
Nakil işlemi yapmaları gerekiyormuş , adres belediye mahalle ismi değişikligi yapmış sistem hiç bi türlü yeni adresi kabul etmiyormuş komedi gibi

Fiberde dsl ışığı varmı. Eğer dsl yaniyor internet yanmıyor ise modem arayuz ayarlarında hizmet sağlayıcının verdiği kullanıcı adı ve şifreyi girnelisin. VDSL hizmetibde bu şekilde işliyor. Fiberde de aynıdır diye düşünüyorum
Tüm ışıklar yanıyor ama sorun o olsa m. Hizmetleri söylemezmiydi

Geri
Üst Alt