- 4 Temmuz 2013
- 6.832
- 1
- 753
star ve fox un hd olmaması hayal kırıklığı
Daha önce şifresiz yayın yapacaklarını duyurup dönek davrandılar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
star ve fox un hd olmaması hayal kırıklığı
valla show star fox gibi kanallar hd şifresiz olacağı için gittim hd receiver aldım... çapsızlarDaha önce şifresiz yayın yapacaklarını duyurup dönek davrandılar.
Vasficim gece 3 den beri hem star hem de fox tvnin offical facebook hesaplarına baskı yaptık bir grup başka forumdan arkadaşlarımızla. Emeğimizin karşılığınıda almış olduk.![]()
FOX HD ve Star TV HD şifresiz.
Bakamıyacaksın maalesef. Yayın telif hakları gereği eurostarda maç yayınlanmıyor. Star HD de avrupa kapsamında değil zaten.Ya pek anlamıyorum bu işlerden ama ben şimdi Avrupada bu 4A uydusundan Stara bakabilecekmiyim mesela ŞL için?
Eski Türksat da sadece Euro Star, euro d falan çıkıyor.
I am the one who knocks!
+avrupadan izlenebikecek hd kanallar.
Beyaz tv hd
bugün tv hd
kanal a tv hd
kanal türk tv hd
mcj shopping hd
trt 1 hd
trt hd
trt haber hd
tvnet hd
semerkand hd
samanyolu tv hd
gt-i9300 tapatalk
Beyler bende LG dahili uydu alıcılı tv var otamatik güncelleme olur mu olmazsa ben nasıl yapabilirim?
Tv de otomatik aratma var ordan ayarlayacaksın ya da elle kurulum var. Aratma frekansını girip taratacaksın.Teşekkürler ama ben bu işlemleri tv den nasıl yapacağımı sormuştum.
Tamam teşekkürlerTv de otomatik aratma var ordan ayarlayacaksın ya da elle kurulum var. Aratma frekansını girip taratacaksın.
Normal bir harici alıcıdan farkı yok tv dahili alıcısının.
GT-I9300 Tapatalk