Türksat 4A Genel Konu | Yeni Frekans Listesi İlk Mesaja Eklenmiştir

Avrupadi yayinlar burdakilerinden kat kat daha kaliteli degilmi nicin turkiyedi yayinlari izlemek istiyorsunuzki

hd ile alakam yok. butun kanallar frekans degistiriyor m hangi frekanstan tarama yapacagiz

tapatapatapatalk

Star tv hd kesinlesti
ehyna3ep.jpg

Peki bu frekans değişiklikleri platform üyeleri içinde geçerli mi. Yani bizler (Platform üyeleri) birşey yapacakmıyız.

Peki bu frekans değişiklikleri platform üyeleri içinde geçerli mi. Yani bizler (Platform üyeleri) birşey yapacakmıyız.

modullu uyelik yoksa normalmi

eger normal uyelik ise standby da birakirsaniz 14 temmuz gecesinde kendisi guncelliyor otamatikman

dsmart aktif etti sinyallarini 14 tem beklemene gerek yok

modullu uyelik yoksa normalmi

eger normal uyelik ise standby da birakirsaniz 14 temmuz gecesinde kendisi guncelliyor otamatikman

dsmart aktif etti sinyallarini 14 tem beklemene gerek yok

Bir mesaj gelmişti geçen gün: " 14 Temmuz gecesi 1.Promo kanalında bırakın" diye. Ben de 14 Temmuzu bekliyorum.

Şimdi cihazı resetlesem demek ki yeniye dönecek.

Konuya biraz baktım lakin pek bir şey anlamadım ne olacak yani son kullanıcıya en gibi bir getirisi var?

startv hd ücretsiz yayına mı geçiyor. Töbe inanmam. Bu şahenk kadar aç gözlü bir adam yok ama du bakalım kesin dsmart içinde izlenebilir kesin.

Yoksa baya şaşırırm

Şimdi D-smart ve digitürk düşünsün. Kaç gündür arıyorlar. En az 10 oldu. Cevap vermiyorum hiçbirine. Birazda onlar koşsun peşimden. Hep ben mi arayacam.:D

Ulan millet hd izleyecek biz ise eski yayına devam.Digitürk bağlattık lig tv hd'den başka hd kanal yok.Bilseydim bağlatmazdım zaten hiç memnun değilim.İptal etsek acaba para verirmiyim.? 1 ay olmadı daha.

Geri
Üst Alt