Türksat 4A Genel Konu | Yeni Frekans Listesi İlk Mesaja Eklenmiştir

Bende dahili hd uydu alıcılı LG var kanalları otomatik günceller mi?

Epey bir yeni kanal geliyor galiba, KanalTürk Show Star hepsi bedava HD yayin yapacak.

Bende hd kutu var ama bazı hd kanallar üfürükten bile etkileniyor sık sık kesintiye uğruyor, d-smart müşteri hizmetlerine sordum hd kanallar çok hassas diyor, bi de şimdiden bazı hd kanallar kapandı hiç açılmıyor..

Bende hd kutu var ama bazı hd kanallar üfürükten bile etkileniyor sık sık kesintiye uğruyor, d-smart müşteri hizmetlerine sordum hd kanallar çok hassas diyor, bi de şimdiden bazı hd kanallar kapandı hiç açılmıyor..

müsteri hizmetlerini niye ariyorsun ki zaten

onlarin bir boktan caktigi yok anca bos bos oturuyorlar

senin canakta sorun vardir büyük ihtimal lnbyi hafif saga sola cevirip tekrar kontrol et

simdi uyduya bu turksat 4a nasil ekliyecegim varmi bilgisi olan ?

Beylee internet az biraz arastirak isiniz halledebilirsiniz.

Uyduculara para kaptirmayin.

30 40 tl gibi fiyatlar konusuluyor soygun gibi.

Galaksi es4&ayfon5&hetisi van

yeni frekans listesini ilk mesaja ekledim

oradan bakip bakip kanallari yarin eklersiniz

Evde hem D-smart Hd, hem de SD var.

HD hiçbir şekilde etkilenmedi ama SD 2 gündür yazılım yükleniyor ekranında kaldı. Bazen hiç açılmıyor, fiş tak/çıkar yapınca bazen kendine geliyor. Yine yazılım ekleme ekranında kalıyor. Merkezi sistem kullanıyorum.

Benzer sorun yaşayan oldu mu?

HD hiçbir şekilde etkilenmedi ama SD 2 gündür yazılım yükleniyor ekranında kaldı. Bazen hiç açılmıyor, fiş tak/çıkar yapınca bazen kendine geliyor. Yine yazılım ekleme ekranında kalıyor. Merkezi sistem kullanıyorum.

internette duymustum bu sorunu

sen yazilim yukleniyor ekraninda dondu saniyorsun ama yavas yukleniyor yazilim.

1 kac saat birak oyle yuklensin 3 saat bekleyen var

Galaksi es4&ayfon5&hetisi van

11844 V 02222

11747 H 27500 birde bu varmış otomatik hepsini buluyor

ekledim olm ekledim :D

yazilim güncellemesi baya sürebiliyor bazen

hic 30-60dk beklettin mi öyle?

Digitürk aboneleri gece saat 01:00 den sonra kolay kurulum yapacak, d-smart aboneleri yine aynı saatte uydu alıcılarını 1. Nolu kanala alacaklar, güncelleme otomatik olacak, extra bişey yapmalarına gerek yok. Türksat aboneleri ise aynı saatte Şebeke aramaya girip 11844 V 02222 veya 11747 H 27500 değerlerini girip taratma yapacak.

Geri
Üst Alt