Türksat 4A Genel Konu | Yeni Frekans Listesi İlk Mesaja Eklenmiştir

tam 24 saat dokunm

24 saat dokunmadım. Değişen bir şey olmadı.

Bana SD kullanıcılara bilerek zulüm yapıyorlar gibi geldi, HD ye geçmek için.

o zaman merkezi sistem yüzünden tam sinyal alamiyor senin cihaz

eger hic calismazsa bir arkadasin evinde yap güncellemeyi en fazla 30 dk sürer

o zaman merkezi sistem yüzünden tam sinyal alamiyor senin cihaz

eger hic calismazsa bir arkadasin evinde yap güncellemeyi en fazla 30 dk sürer

Teşekkürler Necati Bey, benim de aklıma gelmişti. Sanırım fabrika ayarlarına döndü, o da merkezi sistemde sinyal alamıyor.

Eray Bey

O zaman o ekranda bekletmeye devam edeyim?

Digitürk aboneleri gece saat 01:00 den sonra kolay kurulum yapacak, d-smart aboneleri yine aynı saatte uydu alıcılarını 1. Nolu kanala alacaklar, güncelleme otomatik olacak, extra bişey yapmalarına gerek yok. Türksat aboneleri ise aynı saatte Şebeke aramaya girip 11844 V 02222 veya 11747 H 27500 değerlerini girip taratma yapacak.

Bu mesajımdaki hangi kısım sizi ilgilendiriyorsa o şekilde yaparsanız problem olmaz.

okuyun:TV Kanal Geçişleri, İleri Bir Tarihe Ertelendi

Ana Sayfa > Haberler > TV Kanal Geçişleri, İleri Bir Tarihe Ertelendi

14/07/2014

Yazı Boyutu

Türksat4A haberleşme uydusunun 42° Doğu yörüngesinde hizmete girmesiyle birlikte, 14 Temmuz 2014 Pazartesi (bugün) gece yarısı gerçekleştirilmesi planlanan televizyon frekans değişikliği, Ramazan ayı nedeniyle, vatandaşlar ve yayıncı kuruluşlardan gelen yoğun talep üzerine ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Türksat A.Ş.

�İletişimde Uzay Çağı�

Galaksi es4&ayfon5&hetisi van

adamlar sabahtan beri kanal kanal geziyor aksam gecis var diye sonra son anda erteliyorlar

ulan tam türk isi he

rezillik

bir kez daha utandim

Doğru diyor Türksat. Ramazan ayında uydu alıcıları oruç tutuyor o yüzden zor olur.

Komedi hakikaten. Boşuna demiyoruz burası Türkiye diye. Bütün antin kuntin işleri biz yaparız.

Geri
Üst Alt