Türksat 4A Genel Konu | Yeni Frekans Listesi İlk Mesaja Eklenmiştir

Türksat 4a uydusu yayına geçti uydu alıcalarınızda 4a uydusuna gecebilirsiniz

Nasıl geçti ya kimse açıklamadı

Hesap Makinesi

Haberde öyle yazı yok. İnsanları kandırma

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

14 Şubat’ta fırlatılan ve Türk televizyonların Afrika’nın büyük bölümünde de izlenebilmesini sağlayacak
grey.gif
Türksat 4A uydusu, kullanıma hazır hale geldi. TV frekans ayarları nasıl yapılır. TV frekans ayarları ne zaman değişiyor. Mevcut ve yeni televizyon ve radyo yayınları pazartesi sabaha karşı yeni uyduyla aktarılacak. Birçok kanalın frekansının değişeceği, bu nedenle yayınları izleyebilmek için çanak anten ayarı değiştirilmeden uydu alıcılarında ayarlama yapılması gerektiği açıklandı. TV frekansları ile ilgili tüm detaylar mynet.com'da

Tabi ne kadar güvenilir kaynak.

14 Şubat’ta fırlatılan ve Türk televizyonların Afrika’nın büyük bölümünde de izlenebilmesini sağlayacak
grey.gif
Türksat 4A uydusu, kullanıma hazır hale geldi. TV frekans ayarları nasıl yapılır. TV frekans ayarları ne zaman değişiyor. Mevcut ve yeni televizyon ve radyo yayınları pazartesi sabaha karşı yeni uyduyla aktarılacak. Birçok kanalın frekansının değişeceği, bu nedenle yayınları izleyebilmek için çanak anten ayarı değiştirilmeden uydu alıcılarında ayarlama yapılması gerektiği açıklandı. TV frekansları ile ilgili tüm detaylar mynet.com'da

Tabi ne kadar güvenilir kaynak.

Hangi pazartesi arkadaşım?

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu başlığı ve haberi yeni gördüm sayılır.

10 gün önce resmen boşun para harçamışım . Eutelsat 7 ye bakan canak fırtınadan ucmuşdu.

Lig tv hd için sadece kunlanıyordum ki bakdım şimdi turksatada geçiş yapacakmış :mad:

4a nın fırlatılışının üzerinden 6 ay geçti ve hâlâ aktif edilmedi. İşin ilginç tarafı 5a nın fırlatılışıda 2015 olarak düşünülüyor. Plansızlıkta ve har vurup harman savurmada üzerimize yok. Bu 6 aylık zaman diliminde devlet ne kadar zarar etti düşünülemez. Saçma sapan bir ülkeyiz ve bir seçim propagandası yüzünden oluyor bunlar.

4a nın aktif ediliş zamanı şu an belli değil. Ara ara kanallar test yayını yapıyorlar. Tam geçiş için bir açıklama yok şu an için.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu başlığı ve haberi yeni gördüm sayılır.

10 gün önce resmen boşun para harçamışım . Eutelsat 7 ye bakan canak fırtınadan ucmuşdu.

Lig tv hd için sadece kunlanıyordum ki bakdım şimdi turksatada geçiş yapacakmış :mad:

Türksat HD üzerinden Digitürk üye almıyor şu an için. Eutelsattan devam.

4a nın fırlatılışının üzerinden 6 ay geçti ve hâlâ aktif edilmedi. İşin ilginç tarafı 5a nın fırlatılışıda 2015 olarak düşünülüyor. Planlamada ve har vurup harman savurmada üzerimize yok. Bu 6 aylık zaman diliminde devlet ne kadar zarar etti düşünülemez. Saçma sapan bir ülkeyiz ve bir seçim propagandası yüzünden oluyor bunlar.

4 a nın aktif ediliş zamanı şu an belli değil. Ara ara kanallar test yayını yapıyorlar. Tam geçiş için bir açıklama yok şu an için.

Niye bukadar sık yeni uydu fırlatıyorlar ki ?

Astra uyduları kendimi bildim bileli değişmiyor.

Niye bukadar sık yeni uydu fırlatıyorlar ki ?

Astra uyduları kendimi bildim bileli değişmiyor.

Kanal sayısı ve HD kanal için yetersiz kalabiliyor uydular.

Astrada yakın bir zaman önce yeni uydusunu aktif etti.

yaw ne alaka seçim ne alaka ramazan bunların tarihi belliydi zaten. arkadas paralelcileride bisey inandırmak zor baska problem vardır.

Geri
Üst Alt