Türksat 4A Genel Konu | Yeni Frekans Listesi İlk Mesaja Eklenmiştir

Allah devletimize zeval fln vermesin butun kanallar hd super oldu

Beyler otomatik tarama yaptırıyorum 200 tane kanal buluyor ama içinde hiç klasik kanallar çıkmıyor, atv-kanald-show-fox-cnn vs... nasıl yapacağız?

USB'ye hazır format kanal listesi atabilir miyiz?

Ne garip işler ya, bende de HD kanallar çıkmadı.
Gerçi bizim tv'de HD desteği yok. :D

D smart kullananlar "aspor" kanalını eklemek için;

menü - ayarlar - kullanıcı ayarları - kanal ekle/sil/taşı - kanal ekle ' den,

transponder : manuel
frekans : 12054
sembol : 27500
pol : H - yatay
fec : 5/6

sonra mavi tuşa (kanal ekle) basın, hd dahil kanalları arayıp bulacak,
kanalların hepsi seçili geliyor, istediklerinizi işaretli bırakıp sarı tuşa (listeye ekle) basın,
işlem tamamdır, artık aspor kanalı eklenmiştir,
kanalın yeri en sonda 1000'li rakamlarda çıkıyor.

Bu ayarları kullanarak dsmart'a her kanalı ekleyebilirsiniz..;)

Kanal güncellemesi yapamayan arkadaşlar;

1. ilk önce cihazınızı fabrika ayarlarına getirin tüm kanallar silinsin temiz bir kurulum için,

2. cihazın ilk kurulum ayarlarını yapın dil,görüntü vs..

3. cihazda manuel arama, manuel kanal ekleme varsa kesinlikle ilk olarak burayı kullanın,

4. uydu olarak türksat 2A/3A seçili olması gerekiyor, çanak ayarı yapmayan gerek yok uydu aynı yöndeymiş,

5. manuel arama için 11844 V-Dikey 02222 ayarlarını girip şebeke açık yapıp kanal taramayı başlatın, tüm kanallar geliyor..

6. şayet manuel arama yoksa, otomatik arama yapmak zorundasınız,

7. otomatik arama için ilk olarak LNB veya UYDU kurulum ayarlarına gidip,

8.
11844 V-Dikey 02222 ayarlarını ve şebeke açık yaptıktan sonra otomatik tarama yaparsanız tüm kanallar gelecektir.

Eski digitürk kutusu olanlar ister manuel aramadan kanalları ekleyebilirler,

veya 2. bir yol "digitürk kurulumu" kısmından türksat kurulumu var onu tıklarsanız tüm digitürk kanalları geliyor,

şifreli-şifresiz tüm kanallar digitürk sıralamasıyla geliyor ve bunu değiştiremiyorsunuz, kanal da silemiyorsunuz..

Ben bu şekilde 3 uydu vardı hepsini hallettim, tüm bunlara rağmen kanallar gelmediyse mecbur bi uyducuya gitceksiniz
:P

Son düzenleme:
Daha önce varmıydı bu olay? Eğer öyle değilse TV8 int bundan sonra EPL maçlarını yayınlamaz gibime geliyor.
Hayır yeni geldi bu kanal. Avrupa kapsamında olduğu için telif hakkı nedeniyle maç esnasında başka bir yayın verilir bu kanaldan yada şifrelenir.

GT-I9300 Tapatalk

Beyler otomatik tarama yaptırıyorum 200 tane kanal buluyor ama içinde hiç klasik kanallar çıkmıyor, atv-kanald-show-fox-cnn vs... nasıl yapacağız?

USB'ye hazır format kanal listesi atabilir miyiz?
Sinyaller ve kanallar henüz oturmadı. Bir çok paket örneğin atv grubu, trt grubu gibi paketler bazı taratmalarda gelmeyebiliyor. Yukarda paylaştığım tam listeden eksik tpleri elle ekleyebilirsin.

GT-I9300 Tapatalk

Sinyaller ve kanallar henüz oturmadı. Bir çok paket örneğin atv grubu, trt grubu gibi paketler bazı taratmalarda gelmeyebiliyor. Yukarda paylaştığım tam listeden eksik tpleri elle ekleyebilirsin.

GT-I9300 Tapatalk

usb'den attım oldu şimdilik

Geri
Üst Alt