- 4 Temmuz 2013
- 6.832
- 1
- 753
Beyler nası yapıcaz bunu tp eklemey gırdım o frekansı yazdım turksat tanıtım cıkıo sadce... Lnb ayarı fln yapılacak mı?
11844 Dikey 02222 den aratacaksın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler nası yapıcaz bunu tp eklemey gırdım o frekansı yazdım turksat tanıtım cıkıo sadce... Lnb ayarı fln yapılacak mı?
Aga yıl 2014 gozunu seveyim akıllı telefonundan gogıla yaz iste uydu modeline kadar detaylı anlatımlar var
Bu dogru mu la ? Hala acık mı. Hep ole kalsa keskem
Yıl 2014te uydu alıcı 2004 model otomatık bulmuo
Daha önce varmıydı bu olay? Eğer öyle değilse TV8 int bundan sonra EPL maçlarını yayınlamaz gibime geliyor.Tv8 İnternacional
Yani Tv8 in Avrupa kanalı. Eurostar, eurod gibi.
Hayır yeni geldi bu kanal. Avrupa kapsamında olduğu için telif hakkı nedeniyle maç esnasında başka bir yayın verilir bu kanaldan yada şifrelenir.Daha önce varmıydı bu olay? Eğer öyle değilse TV8 int bundan sonra EPL maçlarını yayınlamaz gibime geliyor.
Sinyaller ve kanallar henüz oturmadı. Bir çok paket örneğin atv grubu, trt grubu gibi paketler bazı taratmalarda gelmeyebiliyor. Yukarda paylaştığım tam listeden eksik tpleri elle ekleyebilirsin.Beyler otomatik tarama yaptırıyorum 200 tane kanal buluyor ama içinde hiç klasik kanallar çıkmıyor, atv-kanald-show-fox-cnn vs... nasıl yapacağız?
USB'ye hazır format kanal listesi atabilir miyiz?
Hayır yeni geldi bu kanal. Avrupa kapsamında olduğu için telif hakkı nedeniyle maç esnasında başka bir yayın verilir bu kanaldan yada şifrelenir.
GT-I9300 Tapatalk
Akşamdan beri deniyorum ama sunucu yoğunluğu nedeniyle giremiyorum.Turkey forum girebiliom mu
Akşamdan beri deniyorum ama sunucu çökmesi nedeniyle giremiyorum.
GT-I9300 Tapatalk
Senide biliyorum arada yazıyordun. Nickin Habib ve rakamlı bişeydi.Cok zevkliydi ya gecis konusunu okuması![]()
Senide biliyorum arada yazıyordun. Nickin Habib ve rakamlı bişeydi.
GT-I9300 Tapatalk
Habibullah el mehdi
Sinyaller ve kanallar henüz oturmadı. Bir çok paket örneğin atv grubu, trt grubu gibi paketler bazı taratmalarda gelmeyebiliyor. Yukarda paylaştığım tam listeden eksik tpleri elle ekleyebilirsin.
GT-I9300 Tapatalk