Türksat 4A Genel Konu | Yeni Frekans Listesi İlk Mesaja Eklenmiştir

Uydu varken ne uğraşıyordum şu frekanslarla.Ntvspor bir türlü olmuyordu en sonunda 11054'lü frekansı 11053 yaptım da oldu.Hamburg maçlarından birini Ard Das Erste'den seyretmiştim.Rövanşı da Direct 8'deydi sanırım.

13499-turksat-4a-genel-konu-yeni-frekans-listesi-ilk-mesaja-eklenmistir-10671492_10152700389479400_1724615291068330245_n-jpg

Bunu felan uyguladım. Denemediğim kalmadı kanalları bulmuyo. Otomatik tarama yapıyom. Cok az kanal buluyo sadece trt ler acık. Samsung smart tv televizyon dahili uydu alıcısı.
Beceremedim bıraktım diğer odadaki d smartı taktım.
Nette kanal listesi felan da buldum usb den aktsr diyorum kanal listesi gözüküyo ama acılmıyo. yok mu bi çaresi

Tapatalk

Bunu felan uyguladım. Denemediğim kalmadı kanalları bulmuyo. Otomatik tarama yapıyom. Cok az kanal buluyo sadece trt ler acık. Samsung smart tv televizyon dahili uydu alıcısı.
Beceremedim bıraktım diğer odadaki d smartı taktım.
Nette kanal listesi felan da buldum usb den aktsr diyorum kanal listesi gözüküyo ama acılmıyo. yok mu bi çaresi

Tapatalk

samsung smart filan bilmiyorum ama UYDU DÜZENLEMEDE TURKSAT 2-3A YADA TURKSAT 4A AYARLAMADA LNB TİPİ UNIVERSSAL-KULLANICI-STANDART şeklinde seçenekler var bi onların hepsini denesene bende kullanıcı olduğunda sadece trtler açık unıversalde hepsi açık kanalların.

samsung smart filan bilmiyorum ama UYDU DÜZENLEMEDE TURKSAT 2-3A YADA TURKSAT 4A AYARLAMADA LNB TİPİ UNIVERSSAL-KULLANICI-STANDART şeklinde seçenekler var bi onların hepsini denesene bende kullanıcı olduğunda sadece trtler açık unıversalde hepsi açık kanalların.

Lnb tipi diye hiç bi şey yok :(

Tapatalk

bende beyaz tv kanaltürk 360 tv cine 5 bugün tv güncellediğ
im halde göstermiyo uydu alıcım next minix black hd :38573:

Geri
Üst Alt