Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu felan uyguladım. Denemediğim kalmadı kanalları bulmuyo. Otomatik tarama yapıyom. Cok az kanal buluyo sadece trt ler acık. Samsung smart tv televizyon dahili uydu alıcısı.
Beceremedim bıraktım diğer odadaki d smartı taktım.
Nette kanal listesi felan da buldum usb den aktsr diyorum kanal listesi gözüküyo ama acılmıyo. yok mu bi çaresi
Tapatalk
D-smartlarda sorun varmı
Sende dsmart varmı musti bizde varda şuan bakamıyorum şehir dışındayım kanal d hd filan şifresiz dimi
Sende dsmart varmı musti bizde varda şuan bakamıyorum şehir dışındayım kanal d hd filan şifresiz dimi
samsung smart filan bilmiyorum ama UYDU DÜZENLEMEDE TURKSAT 2-3A YADA TURKSAT 4A AYARLAMADA LNB TİPİ UNIVERSSAL-KULLANICI-STANDART şeklinde seçenekler var bi onların hepsini denesene bende kullanıcı olduğunda sadece trtler açık unıversalde hepsi açık kanalların.
Bu kanalların bulunduğu TP leri sil ve manuel olarak ekle.bende beyaz tv kanaltürk 360 tv cine 5 bugün tv güncellediğ
im halde göstermiyo uydu alıcım next minix black hd :38573:
Bu kanalların bulunduğu TP leri sil ve manuel olarak ekle.
GT-I9300 Tapatalk
Lnb tipi diye hiç bi şey yok
Tapatalk
menünün resmini koysana bi, sırayla gidelim beraber..
burda detaylı var dene bi: Samsung Smart Tv’lerde Uydu Tarama ve Kanal Listesi Düzenleme