Tutan Kuponlar

Cevap: Tutan Kuponlar

Bugünde boş geçmedik saolasın mersin :)

adszas.png

Uploaded with ImageShack.us

Bu kupon dün tutması gerekiyordu ama kısmetimde varmış demek ki bugüne kalan maçım da geldi.Dün tutması gerekirdi, çünkü 311 kodlu Valencia maçı yerine yanlışlıkla 411 kodunu yazmışım :) Neyse ki Fluminense 45.dakikada attığı golle dün moral bozukluğu ile yaptığım kuponun sonucunda yüzümü güldürdü.

Kuponu yaptıktan sonra arkadaş iptal ettir dedi ama ... gelirse böyle gelsin dedim.Zaten her türlü yatıyoruz, 1 gün de Fluminense yatırsın dedim iptal ettirmedim.Hafta sonu zararını sıfıra indirdik.

Para değil ama olsun. Moral olur. (Maçlar bitmedi ama skor güvende)

59ac9kazanç.png

çözdüm olayı.. foruma paylaşmamak lazım tutması için 4 kupondan 3 ü tuttu forumda önerdiğim tek kupon yattı..

Uploaded with ImageShack.us

8a3502.png

Çok para değil ama son 2-3 kupon hep son maçlardan yatıyordum bu bir nebze moral oldu. :)

Yalnız Gökay'ın da dediği gibi kuponlar forumda paylaşılmadığı zaman tutuyor. :asd:

Uzun süren şanssızlığı kırdım.

sistem2.jpg

Özgür kıl payı gitmişsin. Ama teselli de fena değil. Tebrik ederim. Aslında 3-4-5 için tamamlayıcı maç olarak İnter yerine daha düşük bir handikap tercih etsen çok çok iyi olurmuş. Bundan sonra tulum için şansın bol olsun diyelim :)

Bende forumdan sebeplendim, teşekkür ederim bu maçları çıkaran arkadaşlar :)

blynr.jpg

923161123231.png

Benim oynadığım sitede oran 2.8 oluyordu yani 20 TL'ye 48 TL aldım.

Geri
Üst Alt