- 20 Haziran 2011
- 57.707
- 63.066
- 4.533
Reyiz fener alir demistin, bobrek dalak ne varsa sattim bastim fenere acildeyim su anda.Tahminleriniz başlığında paylaştım aslında ama son şeklini vermemiştim, Ajax'ı falan yazmıştım.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reyiz fener alir demistin, bobrek dalak ne varsa sattim bastim fenere acildeyim su anda.Tahminleriniz başlığında paylaştım aslında ama son şeklini vermemiştim, Ajax'ı falan yazmıştım.![]()
Reyiz fener alir demistin, bobrek dalak ne varsa sattim bastim fenere acildeyim su anda.
Var mı yeni kupon kardeşim?O ifadeyi bir sonraki mesajda düzelttim, GSC'lileri yanıltmazsak sevinirim.![]()
Milan İM 1/X ve Bari İM X/X in denenmesinde herhangi bir beis olmadığını düşünüyorum.Var mı yeni kupon kardeşim?
Bilgisayar başında saatler harcanır canlıda bir halt olmaz ama büfedeki dayıyla sohbet ederken karaladığın kupon gelir:
@Hüseyin Civelek
Bilgin olmayan 1 maca niye oynadin Sn Bilgin ?sevilla juventus 4-6 golu tutturdum fakat hakkinda hic bir bilgim olmayan paok basketbol macinda dusuk ust sayisina aldanip ust oynadim , 143 gibi bir seydi , mac 120 li sayilarda bitti
Bilgin olmayan 1 maca niye oynadin Sn Bilgin ?
Kac mac kaldi?Kamil sportoto kayıpsız gidiyor lan.
Kamil sportoto kayıpsız gidiyor lan.