- 20 Haziran 2011
- 57.713
- 63.077
- 4.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzon maçına TS gol atar tempobet 1,46 mı ne veriyordu 90 tl bastım 28.dakikada garantiledi zaten.
Ebedi dostumuz Fenerbahcemiz ve mal savunmamız yüzümüzü güldürdü.
![]()
biraz şerbetli kuponlar olmuş özellik adana demir maçı.Son dakika ne karambol oldu öyle çizgiden çıkardılar topu :asd22::asd22:
Aynen öyle abiBende zaten tüm ümitlerimi yitirmistim bir ara, ama Alanya neler kacirdi neler. Bunlar mutlaka gol yer demistim ki yediler de
Uzun zamandir sansim bu kadar yaver gitmemistiDün ve bugün iyi yirttim. Dün de 3 tane macim hepsi 89.dakikada geldi
![]()
Zaten bi kere şansın geldi mi bikaç gün gitmiyoo ara değerlendireceksin.Bir iki tane daha yap bence
yoksa kaçar benden demesi.Gerçi çok saldırınca da şansı kaçırıyosun.Yok yok hiç zorlama kalsın böyle :asd22::asd22:
Yok yine kücük capli bir iki kupon yaparim bugün ancak bizim maca Juventus macina ve saireYarin Fener'e misli girmeyi düsünüyorum.
Benim içimde de fener o maçı alamicak gibi bir his varberabere bitecek sanki o maç
Arkadaslar yarin en banko maclari sizce hangileri?
Bugün yüklü girdik, hamdolsun kazandik, yarin devam etmeliyiz.
Söyle bi kupon yapmayi düsünüyorum:
Arsenal-Swansea 1
ManU-Watford 1
Levante-R.Madrid 2
Ne diyorsunuz? Ya da daha banko gördügünüz mac önerebilirmisiniz?
@Can BÜYÜK
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ben de son 1 haftadir hep yüklü giriyorum ve simdiye kadar da hep iyi gitti isler. Bu hafta sonu daha cok cifte sans oynadim ben. Bugün de Leicester cifte sans & Atletico MS1 yüklü girdim.
Daha bakmadim yarinki maclarin hepsine. United'a güvenme bence. Son haftalarda cikista olabilirler ama benim o adamlara zerre kadar güvenim yok bu sezon. Tabi sayelerinde Arsenal macinda iyi para kaldirdim ama o ayri konu![]()
Rashford falan var diye oynamayi düsünüyorum. Yoksa unitedin güvenilecek bi tarafi yok. Yüklü girilecek mac da pek yok. Örnegin bizim mac bok oglu bok mac. Hem takim karisik hem 2-1 lik avantaj cepte, 1-0 ciftenin bile orani iyi lakin güvenemiyorum bizimkilere. Ayrica cikacak kadro da muamma. Mesela bundesliga da hangi maci banko görüyon? Real macina ne diyon? Arsenal bugünkü leicester puan kaybindan sonra iyice istahlanmaz mi?
Arsenal alir o maci yarin zaten. Bundesliga'da hafta ortasi olan maclar tehlikeli bence hep. Gladbach'in orani güzelmis, 2.1 onu mutlaka kupona alirim ama bunlar Stuttgart'a karsi hep kafayi yiyor maclarda. Bakayim yarin bi.
Hertha kazanir bence yarin. Schalke da kazanir Hamburg'a karsi. Liverpool kg var, West Ham kg var iyi secenekler gibi. Veya Leverkusen kg var.
Real'e ne diyorsun levante deplasmaninda?