1.50

Oran cok cazip geldi. Bana 2-3 mac toplam 2.5-3 oranli bi kupon lazim.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

O orani kolay bulursun ya. Biraz göz gezdir kafana yatan maclari sec tamamdir.

Yüklü gireceksen ben tavsiyede bulunmak istemem acikcasi, kafana göre oyna. Ben sahsen son 1 haftada hep yüklü girince ya cifte sans oynuyorum ya da 1,5 gol üstü.

772c152fc7bd4c9234f9d579f8ea1bfa.jpg

Kan ter içinde kaldım ama tuttu sonunda :D

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

son 1 haftadır her gün kupon tutturuyorum. kupon dediysem de yanlış anlaşılmasın 2 - 3 oran arası oynuyorum :D

dün de chelsea - at.madrid ve milan ile 2 oranlı kupon tutturdum. her gün yemek sigara içecek parası çıkıyor :D

son 1 haftadır her gün kupon tutturuyorum. kupon dediysem de yanlış anlaşılmasın 2 - 3 oran arası oynuyorum :D

dün de chelsea - at.madrid ve milan ile 2 oranlı kupon tutturdum. her gün yemek sigara içecek parası çıkıyor :D

Seni bana allah gönderdi :D

Ben de 2 gündür tutturuyorum ve senin gibi hep az oranlara yatiriyorum, yüklü giriyorum ve bugün cok cok kararsizim.

Önerebilecegin ve en banko gördügün 3-4 mac söyleyebilirmisin??

Seni bana allah gönderdi :D

Ben de 2 gündür tutturuyorum ve senin gibi hep az oranlara yatiriyorum, yüklü giriyorum ve bugün cok cok kararsizim.

Önerebilecegin ve en banko gördügün 3-4 mac söyleyebilirmisin??

valla yüklü gireceksen ben bişi demeyeyim nolur nolmaz :D

daha bültene bakmadım, öğlene doğru fikir yazarım maçlar için ama yatırım tavsiyesi olmayacak şekilde :D

valla yüklü gireceksen ben bişi demeyeyim nolur nolmaz :D

daha bültene bakmadım, öğlene doğru fikir yazarım maçlar için ama yatırım tavsiyesi olmayacak şekilde :D

Yüklü derken, öyle evi arabayi sat bad cinsinden degil

100 € falan yatiracam, yavas yavas kasayi yükseltecem.

Celta Villareal Kg var

Real 4-6 gol

Gs Akhisar kg var

Tottenham

Edit:Yanlış yere yazdık

Arkadaş hadi biri tutarda iki kuponun ikiside tutarmı bu araplar ne kadar şanslı
fca19029b0a714549c0795e62ea55f52.jpg

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Dün cok fena tosladik. Sali kazandigimiz gitti, tekrar pazartesi kasasindayiz, dolayisiyla bugün toparlanmam lazim lakin futbol da bi bok yok bugün. Basket üstadlari, bugün en banko maclari olarak hangilerini görürler... Bana basket'te banko bulmak futboldan daha kolay gibi geliyor

Geri
Üst Alt