Tüzemen: "Real Madrid, Mbappe dışında oyuncu transfer etmedi. Galatasaray taraftarına noluyor?"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1721673099459.png

Levent Tüzemen: "Hangi kulüpte, iki sene üst üste şampiyon olan başkan eleştiriliyor? Ben böyle bir şey ilk defa görüyorum. Daha düne kadar Real Madrid, Mbappe dışında oyuncu transfer etmedi, başka transferleri var mı?"

Levent Tüzemen: ''Galatasaray takımı şampiyon olmuş ve bu kadroyu korumuş. İkiyüzlülük yapmayın, taraftarlık böyle olmaz. Mertens ve Torreira 8 Ağustos’ta bu takıma geldi.''

Levent Tüzemen: "Galatasaray'ın Doue transferinden çekilme sebebi Menajer Gardi. Bana göre Kopenhag’daki sağ bek Elias Jelert, Doue'den daha iyi bir oyuncu. Ama keşke alınabilse Prag'ın sağ bekini alsalar."

Levent Tüzemen: "Galatasaray yönetiminde transfer dönemi bitene kadar her gün bir yetkili demeç vermeli. Yoksa yalan-yanlış bilgiler çıkmaya devam edecek."

[A Spor]

yarın skorlar kötü gelirse levent bey bu kez de yönetime sallayacaktır.

Bunlar hala takımı bir sürü transferle doldurmamizi istiyoruz zannediyorlar. Eksik ve acil olan bölgeler için yangın yapıyoruz. Ayrıca yönetim kendi söz verdi.

Çünkü Real Madrid'de böyle bir olay olması imkansız. O takımı hiç bir zaman bı mevki komple boş göremezsin.

her gün farklı birinden fırça yiyoruz. susun yaw

Yasina falan bakmam gördügüm yerde tokatlamayi isterim.

Adam Prag'ın sağ bekini keşke alsak demiş abi daha ne söylenir bilmiyorum ki. Her b.ka konuşmak zorunda değilsin arkadaş.

Aklıma geldikçe sinir oldum ha. Keşke dediğin adam Prag'ın g.tü b.klu 3 kuruş piyasa değeri olan 2 kere izlediğin adam ulan. Futbolcu takibin de futbolu takibin de bu kadar işte. Ondan sonra millete ayar vermeye çalışıyorsun. Liverpool maçlarında ne yapmış o keşke dediğin çocuk bari 2 maçını daha izleseydin utanmaz herif?

Galatasaray 3 kuruşluk adamlar için keşke mi der bu mu senin vizyonun?

Son düzenleme:
Düdük herif Real Madrid 3 tane kadro kurabilir La Liga’da oynayabilen

Bu kafayla bu yaşa nasıl gelmiş hayret. Ayrıca daha Berkan'a hakaretlerini unutmadık.

Geri
Üst Alt