Tüzemen: "Real Madrid, Mbappe dışında oyuncu transfer etmedi. Galatasaray taraftarına noluyor?"

Cehalet yahu başka birşey değil herifler daha nereye kimi alacak adamların tüm topculari neredeyse milli takimlarinin temel taşı zaten

Sen bu lafı söylerken haddini bildin mi lale? Bu çocuk ki şampiyonlukta çok önemli rol oynadı. Senin elini eteğini sürmeyen başkanın gibi kenarda izlemedi
''Bu Berkan’a tahammülü yok kimsenin. Kimin evladı bu ya? Fatih Terim’in Galatasaray’a getirdiği 5 para etmez bir adam ya!”

İşte bunun gibiler yüzünden başımızdaki haramilere yetki veriliyor
Yetki verenler arasında 3-5 kişi hariç herkes var. Rezan, Erden Timur, Süheyl Batum dahil. Levent Tüzemen konusunda da ciddiye alınacak biri değil zira futbolu hala 90'ların futbolu gibi sanıyor kendisi yüksek ihtimal.

Medya'da bizi en çok savunan adamların başında gelen ve aynı zamanda taraftara ayar vermeye çalışan bir garip adam.Nasıl bir paradoks bu.

Tüm biatçıların

Moderatör tarafında düzenlendi:
tüzemene şunuda demek lazım - real madird para içinde yüzüyor ama gidip mbappeye geçen sezon dünyaları bayılmadı.

inat edince vazgeçti
üstüne forvetsiz CL aldı

bunugören Mbappe ispanyolca bile öğrenmiş transfer günü tribüne konuşmaya...

4 kadro kurabilir real madrid tüm kira o şubu altyapısını ortaya koysa.

Aspor bunamış adamlara maaş vermekten vazgeçmedi - şaşırtmadı.

Herhangi birileri böyle konustukca daha fazla tepki veriliyor

Artik bilerek yaptiklarini düsünüyorum

Mbappe diyor, Real Madrid diyor.

Mbappe bize gelecekse ben de başka transfer istemem.

Tabii takımım geçen sene hem ŞL'yi kazanmış hem La Liga'yı, üstelik memleketim gitmiş üstüne AVRUPA ŞAMPİYONU olmuş.

Levonun anlamadığı bu sene lig tırışkaydı, yeni sezon öyle olmayacak
Ve senin ciddi sıkıntı çektiğin yerlerin var ve bunlar aylardır belli
Bu 2 bölgeye çoktan en az 3 alternatifli isimler belli olmalı ve transferler bitmeliydi
Hatta sezon bitmeden prensip anlaşmaları yapılmalıydı
Sanki koca dünyada bir doueyle jelert var
Kampa kadar şu, olmadı bu, olmadı o dersin, alır bitirirsin
Şu görüntü eksikler belli olmasına rağmen hiç bir çalışma yapılmamış görüntüsü
Çünkü aylardır floryayla yatıp kalkıyor yöneticiler
Neredeyse şampiyonluktan olacaktık dikkatler taa o zaman dağılmıştı
Eleştiriniz bu

Dursunun tüm köpeklerini aforoz etmek lazım

bu adamlar bu meslekten yıllardır para kazanıyor :d

Bunu dinleyip dogru lan diyen var midir acaba?

Hatta bunu dinleyen var mi ?

Real Madrid in hangi mevkisi eksikmis.Benim de takımım Şampiyonlar ligi şampiyonu olsun Mbappe yeter.

200 milyon euro maliyetli mbabbe alan Madrid ile 3-5 milyonluk topçu alamayan DÖ yü karşılaştırabilecek kadar zeki..

Artık lütfen kimse kimseyi savunmasın ,kimse kimseye laf sokmasın .Takım rahat antrenman yapsın.
Ama artık lütfen 2 ve 8 her kimse gelsin konu kapansın. Bize transfer dönemleri hep acı stres bıkkınlık vermek zorunda mı arkadaş.Hojberg sevdası da bugün itibariyle sona erdi geçmiş olsun.:)Kalan sağlar bizim olsun.

Geri
Üst Alt