TV Önerisi Ana Konu

Samsung curved bozulunca Philips amblight aldım bütçe 20 civarı olduğu için şu ana kadar gayet iyi. Bütçe yüksekse tanıdığım Samsung oled kullananlar çok memnun.
Samsunglarda reklam falan geliyor zırt pırt diye bir şey okumuştum. Oluyor mu öyle gerçekten

Ben TV'ye bakarken bu TLC'lerin yeni modellerini öven de çok vardı ama 35 civarıydı.

Yeterince olmayan siyah mı var Vasf?
O ne la öyle parlayan siyah , sönük siyah vs
beyazlar da tam beyaz mi

images

Menüde ara yüzde reklam geliyor falan diye okumuştum ondan sordum
Yok benim başıma gelmedi ama yeni modellerden değildi benim bozulan. Normalde bütçem olsa Samsung Oled alırdım memnunduk Samsung'dan çünkü ama tam laptop aldıktan sonra TV bozulunca(8 senelikti) uygun fiyata gittim.

Teşhir ürün aldıysan mağaza demosu açık kalmıştır o reklam gelebilir

Iyi geceler.

Şu an taşınma aşamasındayım ve yeni televizyon bakıyorum. 55 veya 65 inch arasındayım ama daha çok hangi modeli alacağım o kısım daha da zorluyor beni.

LG OLED Evo mu yoksa LG normal OLED serisi mi.

Iki cihaz beğendim

LG OLED55C43LA ve LG OLED55B49LA

Aralarında yaklaşık 300-350€ fiyat farkı var. Genelde futbol ve film izlerim, oyun moyun oynamam zaten. Bu yüzden bu 300€ fark benim için değer mi emin değilim. Siz ne dersiniz?

Iyi geceler.

Şu an taşınma aşamasındayım ve yeni televizyon bakıyorum. 55 veya 65 inch arasındayım ama daha çok hangi modeli alacağım o kısım daha da zorluyor beni.

LG OLED Evo mu yoksa LG normal OLED serisi mi.

Iki cihaz beğendim

LG OLED55C43LA ve LG OLED55B49LA

Aralarında yaklaşık 300-350€ fiyat farkı var. Genelde futbol ve film izlerim, oyun moyun oynamam zaten. Bu yüzden bu 300€ fark benim için değer mi emin değilim. Siz ne dersiniz?

2 metreden bakmıyorsan 65’den aşağı alma.
G > C > B Oled
C4 iyi seçim olur. 65” B4 Amazon’da bazen 1029’a oluyor.

Oled tv önerisi olan var mı? Ya da şu tvleri kullananlar yorum yapabilir mi?

Evet

Tv teknolonisini pek takip etmiyorum, hangisi iyi bilemeyecem ama bu fiyatlar çok değil mi yav. Teknoloji marketlerinde 40-50-60 bin civarına gördüğüm tvler var, onlara da 4k vs yazıyor. Bu gönderdiğin fiyatlara çıkmaya gerek var mı, fark çok mu 50 binlik bir tv ile?

Bütcen yetiyorsa lg oled g5e bak

En kôtü c5e bas parayi ama b5 alma

Tv teknolonisini pek takip etmiyorum, hangisi iyi bilemeyecem ama bu fiyatlar çok değil mi yav. Teknoloji marketlerinde 40-50-60 bin civarına gördüğüm tvler var, onlara da 4k vs yazıyor. Bu gönderdiğin fiyatlara çıkmaya gerek var mı, fark çok mu 50 binlik bir tv ile?
Oled tv olduğu için pahalı aslında qledler dediğin fiyatlarda satılıyor o yüzden kararsızım şu an

Bütcen yetiyorsa lg oled g5e bak

En kôtü c5e bas parayi ama b5 alma
G5 alamam yav çok pahalı değmez. Samsung indirim olduğundan cazip geliyor ama eğilme problemi falan var onda da

Oled tv olduğu için pahalı aslında qledler dediğin fiyatlarda satılıyor o yüzden kararsızım şu an

G5 alamam yav çok pahalı değmez. Samsung indirim olduğundan cazip geliyor ama eğilme problemi falan var onda da

Gelecek ay kara cuma var

C5lerde de indirim olur

Onu zorla her türlü pisman olursun sonra

Gelecek ay kara cuma var

C5lerde de indirim olur

Onu zorla her türlü pisman olursun sonra
G5 modeli 140k yav kaça düşecek sanki hadi 120 olsun yine çok. C5 şimdi 97.500 kaça düşer bilmiyorum, samsung s90f de kampanya ile 85e geliyor

Geri
Üst Alt