Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.271
- 10.867
- 1.838
beyazlar da tam beyaz misiyahlar tam siyah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beyazlar da tam beyaz misiyahlar tam siyah
Samsunglarda reklam falan geliyor zırt pırt diye bir şey okumuştum. Oluyor mu öyle gerçektenSamsung curved bozulunca Philips amblight aldım bütçe 20 civarı olduğu için şu ana kadar gayet iyi. Bütçe yüksekse tanıdığım Samsung oled kullananlar çok memnun.
Reklam derken benim eski Curved'te ekstra bir reklam olmadı.Samsunglarda reklam falan geliyor zırt pırt diye bir şey okumuştum. Oluyor mu öyle gerçekten
Yeterince olmayan siyah mı var Vasf?
O ne la öyle parlayan siyah , sönük siyah vs
beyazlar da tam beyaz mi
Menüde ara yüzde reklam geliyor falan diye okumuştum ondan sordumReklam derken benim eski Curved'te ekstra bir reklam olmadı.
Yok benim başıma gelmedi ama yeni modellerden değildi benim bozulan. Normalde bütçem olsa Samsung Oled alırdım memnunduk Samsung'dan çünkü ama tam laptop aldıktan sonra TV bozulunca(8 senelikti) uygun fiyata gittim.Menüde ara yüzde reklam geliyor falan diye okumuştum ondan sordum
Soldaki mağarada çekilmiş diğeri karanlık oda da
Iyi geceler.
Şu an taşınma aşamasındayım ve yeni televizyon bakıyorum. 55 veya 65 inch arasındayım ama daha çok hangi modeli alacağım o kısım daha da zorluyor beni.
LG OLED Evo mu yoksa LG normal OLED serisi mi.
Iki cihaz beğendim
LG OLED55C43LA ve LG OLED55B49LA
Aralarında yaklaşık 300-350€ fiyat farkı var. Genelde futbol ve film izlerim, oyun moyun oynamam zaten. Bu yüzden bu 300€ fark benim için değer mi emin değilim. Siz ne dersiniz?
EvetOled tv önerisi olan var mı? Ya da şu tvleri kullananlar yorum yapabilir mi?
![]()
OLED S90F 4K Samsung Vision AI Smart TV (2025) QE65S90FATXTK | Samsung Türkiye
65 inç OLED S90F 4K Vision AI Smart TV (2025) modelinin özelliklerini keşfetmek, Samsung Türkiye'ye özel avantajlarla satın almak için tıklayın.www.samsung.com
![]()
65" OLED S85F 4K Vision AI Smart TV (2025) QE65S85FAEXTK | Samsung Türkiye
65 inç OLED S85F 4K Vision AI Smart TV (2025) modelinin özelliklerini keşfetmek, Samsung Türkiye'ye özel avantajlarla satın almak için tıklayın.www.samsung.com
Tv teknolonisini pek takip etmiyorum, hangisi iyi bilemeyecem ama bu fiyatlar çok değil mi yav. Teknoloji marketlerinde 40-50-60 bin civarına gördüğüm tvler var, onlara da 4k vs yazıyor. Bu gönderdiğin fiyatlara çıkmaya gerek var mı, fark çok mu 50 binlik bir tv ile?Oled tv önerisi olan var mı? Ya da şu tvleri kullananlar yorum yapabilir mi?
![]()
65 inç OLED S90F 4K Vision AI Smart TV (2025) modelinin özelliklerini keşfetmek, Samsung Türkiye'ye özel avantajlarla satın almak için tıklayın.www.samsung.com
![]()
65 inç OLED S85F 4K Vision AI Smart TV (2025) modelinin özelliklerini keşfetmek, Samsung Türkiye'ye özel avantajlarla satın almak için tıklayın.www.samsung.com
Oled tv önerisi olan var mı? Ya da şu tvleri kullananlar yorum yapabilir mi?
![]()
![]()
Oled tv olduğu için pahalı aslında qledler dediğin fiyatlarda satılıyor o yüzden kararsızım şu anTv teknolonisini pek takip etmiyorum, hangisi iyi bilemeyecem ama bu fiyatlar çok değil mi yav. Teknoloji marketlerinde 40-50-60 bin civarına gördüğüm tvler var, onlara da 4k vs yazıyor. Bu gönderdiğin fiyatlara çıkmaya gerek var mı, fark çok mu 50 binlik bir tv ile?
G5 alamam yav çok pahalı değmez. Samsung indirim olduğundan cazip geliyor ama eğilme problemi falan var onda daBütcen yetiyorsa lg oled g5e bak
En kôtü c5e bas parayi ama b5 alma
Oled tv olduğu için pahalı aslında qledler dediğin fiyatlarda satılıyor o yüzden kararsızım şu an
G5 alamam yav çok pahalı değmez. Samsung indirim olduğundan cazip geliyor ama eğilme problemi falan var onda da
G5 modeli 140k yav kaça düşecek sanki hadi 120 olsun yine çok. C5 şimdi 97.500 kaça düşer bilmiyorum, samsung s90f de kampanya ile 85e geliyorGelecek ay kara cuma var
C5lerde de indirim olur
Onu zorla her türlü pisman olursun sonra
G5 modeli 140k yav kaça düşecek sanki hadi 120 olsun yine çok. C5 şimdi 97.500 kaça düşer bilmiyorum, samsung s90f de kampanya ile 85e geliyor