Two And A Half Men

Şükrü Erden

Baba Gündüz
Dizi, Charlie Sheen tarafından oynanan bekar ve çapkın Charlie Harper karakterinin yaşamının, eşinden yeni ayrılmış kardeşi Jon Cryer tarafından oynanan Alan Harper'ın evine oğlu Angus T. Jones tarafından oynanan Jacob David ile taşınmasıyla değişmesiyle başlar. Charlie ve yeğenin arasında masum bir bağlılık vardır. Two and a Half Men 2005-2006 yılında Amerikan televizyonunda en fazla reyting alan durum komedisidir. Dizinin ismi iki erkeği (Charlie ve Alan) ve yarım erkek (ya da çocuk) Jake'i temsil eder.

Charlie Sheen gittikten sonra berbat, komik olmayan bir dizi oldu.

Charlie gitmeden önce çok komik, beğendim bir diziydi.

Yaşasin Charlie Sheen!

two_and_a_half_men_wallpaper_1920x1200_1.jpg

Son bölümünü içine sçtilar.

Chuck Lorre kadar seref yoksunu yok TV dünyasinda

Zaten diziyi bok etmisti punkddaki adam o yuzden daha fazla bok edemezdi
lakin charlie sheene bi degdirme hakki vardi sanki
ne dersin cukru

hangı sezonda kaldığımı unuttum :D diziyi tekrar mi izlesem ne yapsam :D

Charlie den sonra pek begendigimi soyleyemem..

Diziniin daha önceden konusunun olmaması bile ilginç.

Charlie Sheen'den sonra çoğunluk dizinin eskisi kadar başarılı olmadığı görüşünde.
Bence Ashton Kutcher çok iyi bir seçimdi dizi için , fazla izlemedim ama beğenmiştim ben yine de..

Çok mdüavimi olmadığım için kıyaslama yapamam.

charlie sheenin yer aldigi her bölüm komiktir dizide
ashton mali girdikten sonra mundar oldu dizi

Ashton tam bir spastik. Sesi, konuşması felan. 2-3 bölüm dayanabilmistim. Sonra Anger Management başladı zati.

Charlie Sheen bir efsane oldu bu rol ile. Ashton'ı hiç sevmem, beğendiğim tek filmi Butterfly Effect.

I am the one who knocks!

Men men men men men huuu.

Sırf Charlie için izliyordum.Alan harper ile dalga geçişleri..ama duygusal bazı anlarda oluyordu..Süper diziydi cidden

Zaten diziyi bok etmisti punkddaki adam o yuzden daha fazla bok edemezdi
lakin charlie sheene bi degdirme hakki vardi sanki
ne dersin cukru

spot on.

Bu diziyi o kadar iyi yapan Charlie Sheendi, o gittikten sonra iyice saçmaladilar.

Pek bakmadim ama yeni bölümlerin neredeyse hepsi Charlie Sheen hakkindaydi.

Simdi Angus ve Jon'a haksizlik etmeyelim onlar da iyiydi de Ashton ortaligi iyice bozdu.

Charlie den sonra pek begendigimi soyleyemem..

Veronica beni alistirdi bu diziye, ondan önce hiç bakmamistim. :D

Senelerdir 19.30de basliyordu

Keşke son bölümde Jake-Judith-Herb-Lindsey daha çok rol alsalardı.

Jake ve Judith finalde oynadilar iirc

Jake yeterince zaman verdiler

Jake oynayacagini hiç düsünmedim, çocuk Jesusfreak olduktan beri iyice degismisti, Two And A Half Mene hakaret bile etmisti.

https://www.youtube.com/watch?v=A91MrAgm7mQ

Charlie Sheen gerçek bir efsaneydi bu dizide.Eski bölümlerini hala açar izlerim.O gittikten sonra son bölüm hariç izlemedim hiç diziyi.Son bölüm Arnold un olması komik olmuş ama.

Charlie Sheen gerçek bir efsaneydi bu dizide.Eski bölümlerini hala açar izlerim.O gittikten sonra son bölüm hariç izlemedim hiç diziyi.Son bölüm Arnold un olması komik olmuş ama.

Aynen. Ashton Kutcher denen adam komik değil, antipatik bir numarası olmayan adamın biri.

Geri
Üst Alt