Üye Görüşü Tzolakis'le İlgilenilmemesi SKANDALI

Emir Sato

GSC'nin Whiskey Uzmanı
Ulubatlı Souness
skandaldır
ihanettir

kimse kusura bakmasın

elbette transfer ekibimizin günahını almak istemeyiz, gizli yürütülen bir operasyon ise şayet
ama eğer gözümüzün önündeki bu kritik adamı almak için hiçbir çaba sarfedilmemişse, hiçbir girişimde bulunulmamışsa, hiçbir plan yapılmamışsa, bu durum tek bir gerçeğe işaret eder: ne transfere ilişkin oyuncu gözlemi hakkaniyetle tertiplenmektedir, ne de ekibimiz gereken vizyon ve determinizme sahiptir

yönetim olarak göreviniz
kulübün, finansal olduğu kadar futboldaki başarısına yönelik çıkarlarına da aynı ciddiyet ile hizmet etmektir. hatırlatalım

20 milyona verseler hic dusunmeden alirdim. Ama sanirim Keramettin'in dedigi gibi o paraya vermiyorlar. Tabi gidip yoklansa fena olmaz en azindan gercek fiyatini ogrenmis olurduk.

Herifi iki senedir butun dunya takip ediyor yani boru degil. Ver sonrak8 satistan guzel bir pay al getir.

bunların kaleci falan alacağı yok gibi gelmeye başladı zaten bunu hiç alamazlar

şoka şok şoku

bu isimde bir kalecinin pekde bir geleceği oldugunu sanmıyorum :D

Satmazlar abi geçin. Elit bi takım isterse anca. Ya da Brighton gibi €30-35m verip alırsın. Herif CL'de oynar bi güzel sonra zaten alıcı bulurlar her türlü €20m bandına önümüzdeki yaz

40me tzo + midilli adasını versinler

yaw oturma organı kirli yunan bile wonderkid topçusuyla en kötü 2027 ye kadar kontrat yapmış 40m fiyat çekiyor bizimkiler hala Yunus'a kontrat imzalatamadı seneye beleşe gidecek gözümüzün içine baka baka. Bu ne rahatlıktır pervasızlıktır kardeşim ya.

olmpiakos ve forestın sahibi ayının paraya ihtiyacı yok gibi o yüzden satmaz bu herifi. belki bunu forısta kaydırırsa sels bize gelir. ama öbür türlü zor

Geri
Üst Alt