U-18 Erkek Basketbol Takımı Avrupa Şampiyonu

Caner Baş

Kırmızı Üye
U-18 Erkekler Basketbol takımımız finalde 85-68 Sırbistan'ı yenerek avrupa şampiyonu oldu.

Tebrikler umarım alt jenerasyonda kazanılan bu başarılar artık doğru analizler ile üst yapıya da taşınır.

Tebrikler umarım alt jenerasyonda kazanılan bu başarılar artık doğru analizler ile üst yapıya da taşınır.

Sana katılıyorum özellikle Ümit milli takımda Avrupa şampiyonu olan bütün oyuncular TBL'de oynucakları takımlara gitmeliler hatta bunu zorunlu yapmalıyız hazır basketbolda böyle bir jenerasyon yakalamışken.

94 95 96 97 jenerasyonuna bir hoca lazım!

ergin atamamın veliahtı olan ben bu göreve talibim

Helal olsun . Alt yapı çok sağlam baskette .

Tbrkler.

Furkan çok iyi oyuncu hem atletik,hem oyun görüşü hemde karakter olarak,

Helal olsun . Alt yapı çok sağlam baskette .

Daha öncede böyle başarılar yakalandı ama maalesef iyi bir takım bulamadıkları için hepsi kayboldu. Bu sebepten dolayı bu tür oyuncuları en azından alt liglerde devamlı oynuyacağı takımlara verip devamlı maç oynamaları lazım.

Daha öncede böyle başarılar yakalandı ama maalesef iyi bir takım bulamadıkları için hepsi kayboldu. Bu sebepten dolayı bu tür oyuncuları en azından alt liglerde devamlı oynuyacağı takımlara verip devamlı maç oynamaları lazım.

Katılıyorum . Çok yetenekli oyuncular var ve 2-3 sene sonra unutulup gidecek . Devamlı oynayabilecekleri bir lig olması lazım . Mesela TBL için U-18 , U-20 ligler olması lazım . Orada başarılı olanlar da Euroleague U-18 , U-20 gibi ligler olsun hem zevkli olur hem de gençler unutulmaz aksine ileride çok büyük yıldız olabilirler .

herkes gergin

siz burdan hocayı koruyonuz

biz salonlarda hocamıza sahip çıkıyoruz babaa

ben ki halil atamanla ömür boyu sözleşme yapılsın çağrısında bulunan insanım

şu an derinden üzüldüm

ben ki halil atamanla ömür boyu sözleşme yapılsın çağrısında bulunan insanım

şu an derinden üzüldüm

Berat K. Bakma ama konuştuğun ağız aramızda konuşmamız gereken tipten değil diye öyle birşey yazdım zaten yeterince dış güçlerden yıpratılmaya çalışıyoruz içimizdede Gergin Ataman hatta arasıra görüyorum yanlışlıklamı kasıtlımı yapıyorlar bilmiyorum Gassaray yazanlar filanda görüyorum biz bunları dersek başkalarınada böyle söyledimi laf etme hakkımız olmaz.

Ülkede bu dalda böyle bir potansiyel varken, alt yapimizin berbat olmasi üzücü. Efes ve Ülker sayesinde Fenerin alt yapi sistemi cok saglam, ama bizimkisinde hic is yok... Yetenekli olan oyuncular giriyor, ama hic bir gelisim gösteremiyor.

Furkan gibi bir yetenegimiz var, ama onun bukadar yavas gelismesinde, bence bizimde sucumuz var...

Bu turnavada bizden Ege vardi, boyunun 4-5 santim artmasi gerekiyor... Yoksa isi zor, ama kumasi iyi...

Berat K. Bakma ama konuştuğun ağız aramızda konuşmamız gereken tipten değil diye öyle birşey yazdım zaten yeterince dış güçlerden yıpratılmaya çalışıyoruz içimizdede Gergin Ataman hatta arasıra görüyorum yanlışlıklamı kasıtlımı yapıyorlar bilmiyorum Gassaray yazanlar filanda görüyorum biz bunları dersek başkalarınada böyle söyledimi laf etme hakkımız olmaz.

bu tip şeylere takılırsak işimiz var

Geri
Üst Alt