U-21'i Beğenmedi; 'Sakatım' Dedi

Bizim milli takıma her şey müstehak doğru yapmış

Artistin teki. İçinde Milli heyecan duysa bunu sorun yapmazdı. Daha çok alman gibi geliyor bana.

Yalniz Hakan sakatim degil de, Hamburg icin izin istese daha iyi olurdu tabi. Hamburg Almanya'da küme düsmeyen tek takim ama bu sene düsmek üzereler. Oraya konsantre olmam lazim dese izin alirdi bence.

Tapa

Su adami A takimda ilk 11'e koyacagina cagirdigin yere bak.

Iyi yapmissin Hakan.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne yani arkadaşlar adam milli takıma biat etmek zorunda mı ?

Kendi fikri kendi tercihleri olamaz mı ? Sen en formda oyuncunu dalga geçer gibi u-21 e çağırırsan gelmez tabii.

Yaptığı bir eşeklik varsa o da Alman milli takımını seçmemesi.Gider senle böyle dalga geçer adamlar.Xelçuk varken Topal varken Alper varken senşn neyine milli takım...

hamburg gibi çöp bir takımda birkaç iyi maç oynadı diye bu kadar abartmaya gerek yok bence. tabiki kendi tercihi gelmedi diye eleştirmem ama dalga geçecek kapasitesi olduğunu da düşünmüyorum açıklamaları 7 yaş seviyesinde.

iyi etmiş ne işi var çocuğun terimin çöplüğünde keşke almanyayı seçseymiş

Çok şımarık biri bu, sanki messi mübarek

Murat Duruer varken zor girer Milli takima, yada Adana li olmali.

adama küfür etsen bundan iyiydi

özil almanlari secerek en dogrusunu yapti bizde oynasaydi a2 milli takiminda oynardi :)

Karaktersiz biri oldugnu zaten herkes biliyor. Para icin Türk Mediyasi ve Galatasarayi kullandi herif. Iyi oyuncu olabillir ama Karakter 0.

Sanki doğru düzgün bir kadro varda Hakan'a laf ediliyor , şu milli takıma çağırılan leşlere bakın , sen dalga geçer gibi U-21'e çağırıyorsun sonra bıdı bıdı yaptırıyorsun medyanda ,

U-21 maçının eleme maçı olmasınında hiçbir önemi yok Hakan gibi bir futbolcu için A milli seviye herşeyin üzerindedir , vitrin en üst seviye A milli seviye , U-21 maçını kaç kişi biliyordu ,,

yahu bunlar bu burnu büyüklükleriyle ,bu ben bilirimleriyle , bu gazmanlılarıyla Mesut'u kaybettiler ,

Hakan eşşek ama U-21 zırvasına gelmediğinden değil Alman milli takımını seçmediği için .

Karaktersizmiş bu eleman. Utanç verici.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt