U13 Turnuvasında Rezalet

Gökay Akpınar

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
GS FUTBOL AKADEMİSİ (GSfutbolakademi) sur Twitter

BİLGİ - Yalova Garden Junior Cup a katılan Galatasaray U13 Takımımız grubunu averaj ile lider bitirip finale çıkmaya hak kazanmıştı.

Fakat organizasyon kurulu daha sonra puanları aynı olan 3 takımı yeniden maça çıkartmak istedi.

Gün içinde 2 maça çıkmış olan Takımımız ve Antrenörlerimiz durumu kabul etmeyince,takımlar arasında kura çekildi ve Trabzonspor finale çıktı

(Bunlara ek olarak akademi hesabında yazmadığım bir bilgi ekleyeyim.Kural değişikliği sonrası Teknik sorumlumuz turnuvadan çekilmek istemiş fakat, daha sonra devreye Akademi sorumluları girmiş ve karara uyun kararı alınmış)

(O yeniden maç yapın diyen organizasyon sorumluları 12 yaşındaki çocuklara günde 4 maç oynatmak yerine kendileri aynı sürelere 4 maç yapsınlar bakalım ne oluyor.)

Ne iğrenç bir ülkeyiz.

TFF Ağaç yaş iken eğilir ilkesine uyarak alt yapıdan başlamış darbeye.

Şunu hatırlatmakta fayda var, bu özel bir turnuva, bu olay sırasında orada tff yetkilisi varmıydı onu bilmiyorum.

Ben hayatımda bu kadar basiretsiz kararlar verebilen bir TFF görmedim.

Son 3 TFF başkanına bakıp ülkede futbolun ne hale geldiğini anlamak mümkün zaten.

Mahmut Özgener- şikeye göz yumma, içinde olma

Mehmet Ali Aydınlar- görevi kötüye kullanma

Yıldırım Demirören- şikeyi aklama

Son 3 TFF'nin de tek ortak yanı var o da SEÇİM ile değil ATAMA usulü ile gelmeleri. Ülke futbolunun özeti de bu zaten.

Atama ile gelen atam ile gider.

Ergence sözler adetim değildir ama cuk oturacak bu söz;

Herkesin derdi biz olmuşuz, demekki zamanında iyi koymuşuz.

Geri
Üst Alt