U19 Gelişim Ligi H:28 | Fenerbahçe 1-2 Galatasaray | MS | 18 Mayıs | TRT Spor

beknazın goldeki hareketlerini tebrik ederim

Kayın dediler, kaydık diyeceğiz umarım. Havada yağmurlu :emrah:

Biri Hakan Balta'ya montun kapşonu olduğunu hatırlatmalı...

fghnfb.webp

Emir tam bir gladyatör

Attigimiz ilk golde Hamza’nin calimlari kaliteydi

Beknaz çok iyi pas atti.

sol bek'in kavis falsolu arkaya pasi muthisti.hakkini vermek gerekir. dedigin gibi beknaz da hem iyi pas hemde oncesindeki muthis * feyk'i ile rakibi klas sekilde ekarte edip akabinde one dogru oynamasi ~ guzel kaliteli islerdi bastan sona ~ akabinde bunun devamininda golle sonuclanmasi ayri guzel baslangic kapanis sunumu oldu....

*beknaz'in ustteki hareketini *eski sami yende cok izlemistik canli canli *hasan sas tarafindan...

macta sol tarafimizi ozellikle begendim.

hamza onde topla ilerlemeyi calimi benimsiyor. cogunda basarili da oluyor. fakat , kendi ceza sahamizin onunde bir iki kez calima girerken kaptirmasini mac sonrasinda iyi irdelemeli kendisi... daha sade ve basit oynamali bu bolgede ozellikle....

sag bek oynayan oyuncumuz bayagi zorlaniyor. malesef pek begenmedim ilk yari performansini... rakipten calim yeme disinda, uzun gelen havadan diyagonal paslari rakipten once alamadi bir kac kez. bunlarda kalemizde golluk tehlike oldu. daha dengeli ve kontrollu olmali.timingleri iyi ayarlamali....

ilk gole kadar pek umut vermiyordu takim kanimca. gol ve sonrasinda momentum bize gecti gibi...

yine de , fazla kendi alanimizda kaldigimiz icin fb toplu olarak geliyor bu da kisa hizli verkaclarla iceri girmelerine ve sans bulmalarina yol aciyor. bu noktada kalecimiz * jankat takimi ayakta tutan taraf idi... 2.yari ice girisleri daha dikkatli takip etmeli defans ve ortasaha ozellikle......

ilk yari ozelinde. 2 golumuzde de hamza ve beknaz bireysel guzellikler sundular. kendilerine takim arkadaslari da seyretmeyip katilinca 2 degerli gol ortaya cikti. guzel olgun karelerdi. * 2 golumuzde de gollerin hIkayesinin baslangiclari baglaminda defans oyuncumuzdan ofans oyuncumuza guzel entegre hatlari kurguladik. bravo gencler.

Hamza ve Beknaz bazı hareketleri ile ne kadar klas olduklarını gösterdiler.

Geri
Üst Alt