U19 Lig Play-Off | Galatasaray 4-2 Beşiktaş | MS | 4 Temmuz | A Spor

Basta teknik kadroyu ve evlatları kutluyorum... Cocuklar sürekli deniyor pirana gibi üzerine gidiyor rakibin.. hata yapsa da deniyor... özlemişim sarıkırmızı forma ile ısıran bir takım görmeyi... Geri pas yok rolanti yok yere yatıp kıvranma yok helal olsun... Umarım sampiyon olurlar olmasalar da dert degil yeterki denesinler

stoperde yiğit iyi
evet. ben yine de iki stoperimizi uyumlu ve etkili buldum,mudehaleler ve rakibi karsilamada...topla zaten aralari iyi... bunlara bartug'u da ekliyebilirim, guzel bri ucgen olusmus bu denklemde.
atak baslangiclari ve kritik bolgere atilan toplarin cogunda bartug imzasi var ozellikle orta geriden ve orta civarindan.

tekniginden,kumasindan ayrik, on solda sarper'i genelde aksiyon icerisinde pek etkili bulamadim, kacak bir oyun oynadi gozume... ilk yarinin sonlarinda beke yardima geldi. ortaya ara ara girip top alisverisi yapip sol beki arkadan kacirmasini beklerdim kimi anlarda...

golleri atan oyuncumuz eren kumasi iyi bir yetenek, ofsaytlari iyi sezip cok iyi zamanlama ile cikis yapmasi oldukca dikkat cekici bri meziyet ,begendim bu yonunu,.. gol vuruslari da iyidi. gobekten bayagi zorladi ilk yari boyu rakip stoper tandemini....

mac iyi gidiyor bizim adimiza....

rakipten 9 no kumasi iyi ,>forvet bolgesinde.(rovesata yapan) .

Yazılanlara göre şu anda A takımda bulunana gençlerde Atalay, Abdusamed, Gökay beğenilmemiş ve sanırım bonservisiyle gönderilecekler. Süleyman Luş zaten kiralık gitti. Ali Yavuz Kol ise belirsiz ama kiralanması falan yüksek ihtimal bir sezon daha. Yunus'ta belirsiz ama kadroda kalma ihtimali daha yüksek ama Adana Demir bayağa istekliymiş. Bu play offlar sonrasında Metehan, Sarper, Bartuğ, Eren Aydın A takıma katılacak diye yazıyorlar. Bartuğ ile sorun yok sözleşme imzalanır diyenlerde çoğunlukta.

1625429146315.webp

ikinci yarı kargalar bu kadar kötü oynamaz tahminen.o yüzden çok çabuk 3 ü 4 ü bulabilmeli maçı kafalarında bitirtmeliyiz kısmetse

Geri
Üst Alt