- 2 Temmuz 2011
- 132.525
- 55.510
- 5.338
iyi stoper harbiden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
agustos 2018de 16 olacak abi....fiziken gelişmeli,yası geldi çünkü.böyle büyük bi yetenek her yönden hazır olmalı.Fizik çalışması yapsın artık tabi ki.
Shakiri gibi olsun 1-2 sene içinde.
Çok büyük yetenek. Karakteri de düzgün diyorlar
Bu yaz Campa alır belki hoca.agustos 2018de 16 olacak abi....fizikien gelişmeli,yası geldi çünkü.böyle büyük bi yetenek her yönden hazır olmalı.
Bu yaz Campa alır belki hoca.
Tahminen 2019/20 sezonundan itibaren A Takıma alınır yavaştan.
Tutarsa arda marda hikaye olur yetenek olarak yerli olarak.
Bozan da Mustafa da olduğu kadar emin konuşamam. Bende takip ediyorum alt yapı zaten.ardayı geç abi...bozan var urfalı.ben 2-3 maçına denk geldim GStv de,o maçlarda bu attıgı gol gibi kaleye kaç kere gitti messi gibi.harika bi yetenek.bozan ve mustafa kapı büyük cevherler. GS Futbol Akademisi sur Twitter : "U16 Takımımız sporcusu Bozan'ın Bursaspor karşısında bulduğu gol..
️
️
https://t.co/KKyNpZFFKG"
umarım 2000 dogumlular adam olur ve cok calısır.
Bozan da Mustafa da olduğu kadar emin konuşamam. Bende takip ediyorum alt yapı zaten.
O atıkları goller güzel de bunu A takım seviyesinde yapması çok daha zor yani.
Bide bir çok farklı konularda yetersiz buldum taktik teknik konularda.
Bir kaç kere izledim evet. Bireysel olarak iyi evet ama bireysel işde.çok izledin mi bozanı ?mustafa kapı her anlamda harikaulade.olmuş,daha bu yaşta.bozanın tabiki eksikleri var ama bireysel olarak üst düzey o da..şubatta 16 olacak bozan.
Bir kaç kere izledim evet. Bireysel olarak iyi evet ama bireysel işde.
Oda çok iyi olur inşallah ama şu an sadece iyi halı saha topcusu demek zorundayım.
Yaşı genç ama yani dediğin gibi. Gelişecek daha henüz.
hdp akp arasında sıkışan çözümcü biri diyebiliriz i t'hinkDarbe gecesi apar topar kiralanan reis
buyur baskan 8 numara senin