- 26 Kasım 2012
- 179.107
- 241.115
- 5.688
Kendisinin kampta olmamasini hocaya - olarak yaziyorum
Gokay yoksa diger genclerin de goturulmesi formalitedir
Gokay yoksa diger genclerin de goturulmesi formalitedir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen Ozan Kabak o renktaşYouTube
1.28´den sonraki kel Ozan Kabak heralde... Eger Ozan ise, Tudor´un neden orta saha oynattigi belli oldu, tank gibi, calimlar ile through contact geciyor iki rakibini. Ve bu cocuk 17 yasinda.
Aynen Ozan Kabak o renktaş
Zaten ben izlediğim maçlarda gözlemledim bir orta saha gibi takımı hücuma kaldırıyordu ve geri durmayıp atağa çıkıyordu, iyi paslar atıp ileride boşa kaçmaya çalışıyordu. Ozan Kabak ihtiyaç olursa DMC olarakta oynayabilir bence
Atletizmini bozmadan güçlendirip oynatmak lazım bu çocuğu. Cidden potansiyelli
Eren iyice ilerde top bekleyen halı saha topçusuna evrilmiş.YouTube
1.28´den sonraki kel Ozan Kabak heralde... Eger Ozan ise, Tudor´un neden orta saha oynattigi belli oldu, tank gibi, calimlar ile through contact geciyor iki rakibini. Ve bu cocuk 17 yasinda.
Penaltıyı alan arkadaş ta gençlerden biri mi?
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kilosu vardı,zayıfladı.yunusu gör sen bi de reis.Recep HULK olarak revize edelim.
17 yaş için muazzam gelişmiş fiziği çelimsiz veled sanıyordum
Bu tarz yetenekleri gorunce yuzume beliren ifade17 yaş için muazzam gelişmiş fiziği çelimsiz veled sanıyordum
Kaldıramaz antrenmanı şimdilik.
Tudorun antrenman temposu çok sert. Fizik yapısı ile de ezilir.
16-17 yaş itibari A takım kamp ve çok iyise kadroda kalıcı olmalı. Bizim türk gençlerimizin en büyük sorunu fiziki gelişimleri oluyor zaten. Buda beslenme sorunundan kaynaklanıyor. Kulüp bu konuda gitsin avrupa kulüplerini örnek alsın biraz. Orada adamlar beslenmeye kadar okul eğitimine kadar manevi ve madi destek çıkıyor.
Semih kaya ,emre çolak, aydın yılmazların mesela örnek olarak en büyük sorunlarından birisi bu altyapıda ki programmlı ve kontrollü beslenme eksikliğidir.
kilosu vardı,zayıfladı.yunusu gör sen bi de reis.