5 gol atabilirse büyük başarı olur herhangi bir sezonda formamız altında.

Patlarsa 5 golle kalmaz. Patlamazsa zaten o kadarda atamaz. Ha diyelim 5 gol attı sen haklı çıktın soldado ve guiza gibi heriflerin ulaşamadığı rakama ulaştığı için yine överdim.

Gomis'ten sonraki kral olacağını düşünüyorum.

Oyun goruşu ust duzey bir kardesimiz.

Çok romantik bakıyoruz alt yapı oyuncularına son 10 yılda çıkan oyuncu yok nerdeyse.
Izleyipte umutlanmamak elde degil be hocam.

Yunus Ahmet Mustafa ve Ferhandan umutluyum bakalim ne olacaklar.

Gomis'ten sonraki kral olacağını düşünüyorum.

Oyun goruşu ust duzey bir kardesimiz.

Çok romantik bakıyoruz alt yapı oyuncularına son 10 yılda çıkan oyuncu yok nerdeyse.
Izleyipte umutlanmamak elde degil be hocam.

Yunus Ahmet Mustafa ve Ferhandan umutluyum bakalim ne olacaklar.

Umarım bişeyler olur bu jenerasyonu çok övüyorlar.

%50 pay gibi sacma birseyi de ancak Dursun denen hain becerebilirdi.

Serefsiz herifin her hareketi zarar.

Geçmiş örneklerden yola çıkarak tahmin ediyorum,umarım bu gençler farklı olur hiç sanmıyorum ama.

Bu mantıkla kapatalım öyleyse alt yapıları. Eleman özgürcan özcan mı olur enes ünal mı olur bunu zaman gösterecek. Zaten bizim alt yapı oyuncumuz değil transfer oldu bize. Altyapımıza güvenmiyorsan içini rahatlatayım biraz.

Geçmiş örneklerden yola çıkarak tahmin ediyorum,umarım bu gençler farklı olur hiç sanmıyorum ama.

Bu mantıkla kapatalım öyleyse alt yapıları. Eleman özgürcan özcan mı olur enes ünal mı olur bunu zaman gösterecek. Zaten bizim alt yapı oyuncumuz değil transfer oldu bize. Altyapımıza güvenmiyorsan içini rahatlatayım biraz.

Oyuncular yetişiyor ancak a takımda şans bulamadığı için gelişemiyor bu çocuk mesela 19 yaşında ve oynaması gereken dönemde altyapıda takılıyor bu yüzden gelişimleri duruyor ve geri gidiyor.

Yeni sezonda A Takima dahil olmali bu cocuk.

Bu cocuk dan topcu olabilir, bizim Altyapimizdan cikmamasi zaten en büyük avantaji. "Ithal" edildi.

Dursun ozbek doneminde gerceklesti.
Altinordu cengiz icin %30satis payi koymustu.

Aynen. %30'un üzerindeki her satışta ilk satıcı karlıdır. Zira bu adamı alıp besleyeceksin, maaşını vereceksin, en son parlamasını gerçekleştirip satacaksın. Yarısı hoop bir önceki takıma.

Beyinsiz, embesil tipler iş yapınca oluyor tabii ki bu.

Çok yetenekli bir çocuk ama fiziği çok zayıf. Uğur Demirok’un bir omuz darbesinde uçar misal. Kas olarak kilo alması lazım, almadığı taktirde yetenekleri üst düzeyde işe yaramaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeni sezonda A Takima dahil olmali bu cocuk.

Bu cocuk dan topcu olabilir, bizim Altyapimizdan cikmamasi zaten en büyük avantaji. "Ithal" edildi.

İthal edildi dediğin KKTC’den geldi. Orada futbol pro seviyesinde bile oynanmıyor. Yani bu Ahmet için pek geçerli olmaz, çocuğun kendinde ciddi yetenek var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DZUZjZGXUAAY79W.jpg

GS Futbol Akademisi@GSfutbolakademi
Geçmiş olsun Mustafa Kapı ! Geçtiğimiz hafta Florya Metin Oktay tesislerimizde oynadığımız Trabzonspor U17 müsabakasında köprücük kemiği kırılan futbolcumuz Mustafa Kapı bugün Medical Park hastanesinde başarılı bir ameliyat geçirdi.

Pfff... Neyse geçmiş olsun. 1 ay sonra antrenmanına başlar yine.

Geri
Üst Alt