uA Avrupa'dan Yeni Beste

[media]https://www.youtube.com/watch?v=dyoCrMIvq_E[/media]

bu da senin eklediğin videodaki 2. beste (konfetilerin atıldığı an başlanan)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=-rINhc5dUfo[/media]

İlk baştakini yeni gördüm baya iyi olmus. Diğerini biliyorum daha önceden sevdiğim bestelerden.

İlk baştakini yeni gördüm baya iyi olmus. Diğerini biliyorum daha önceden sevdiğim bestelerden.

yeni beste zaten ama söylenmiyor pek

bu gidişle söylenmesi de zor "sahamızı kapattırmiycaz" bildirimlerinden sonra.. anca böyle amatör branş deplasmanlarında söylenir heralde.. her maç küfür yiyip küfür etmeyen bununla da övünen tribün olucaz bu gidişle..

yeni beste zaten ama söylenmiyor pek

bu gidişle söylenmesi de zor "sahamızı kapattırmiycaz" bildirimlerinden sonra.. anca böyle amatör branş deplasmanlarında söylenir heralde.. her maç küfür yiyip küfür etmeyen bununla da övünen tribün olucaz bu gidişle..

Yeni stad kapalıdaki taraftar ruhundan da eser bırakmadı. "Aman sahamız kapanmasın","Aman takımımızı yalnız bırakmayalım" diye diye övündüğümüz ultras felsefesinden çok uzaklaştık. Dediğiniz gibi Bu gidişle öyle olacağa benziyor. İlk devre Khalkedon'da adamlar 90 dakika sövdü Galatasaray'a. Karşılık verilmesi gerekirken susmak bize yakışmıyor.

Ultras filan Türk tribününlerinin ruhunda yok zaten başıboşluğun cahilliğin adı ultras olamaz şuursuzca edilen küfürler yine bu kategoriye dahil edilemez buna karşılık olarak edilecek küfürde ultras anlayışının özü değildir,endüstriyel futbola karşı olmakla sadece skor taraftarı olmak aynı çizgide yer alamaz çünkü neyse yani bu kendimizi gereksiz yerme noktasına bir değinmek istedim.

Marş ise vasat gerçi bir çok marş öyle geliyor bana eğer adı marşsa söylendiğinde bir ruh sinerji yaratmalı söyleyen ve duyan herkes adına.

Ultras filan Türk tribününlerinin ruhunda yok zaten başıboşluğun cahilliğin adı ultras olamaz şuursuzca edilen küfürler yine bu kategoriye dahil edilemez buna karşılık olarak edilecek küfürde ultras anlayışının özü değildir,endüstriyel futbola karşı olmakla sadece skor taraftarı olmak aynı çizgide yer alamaz çünkü neyse yani bu kendimizi gereksiz yerme noktasına bir değinmek istedim.

Marş ise vasat gerçi bir çok marş öyle geliyor bana eğer adı marşsa söylendiğinde bir ruh sinerji yaratmalı söyleyen ve duyan herkes adına.

Kusura bakmayın üstteki yorumumda yanlış bir ifade kullanmışım. Ultrasın özünde taraftarı olduğun takıma destek ve sporun güzellikleri olduğu için ve şiddetin her zaman arka planda olması sebebiyle benim yukarıda yazdıklarım daha çok holiganlığa giriyor.

Türkiye'de özellikle de büyük takımlarımızın tribünleri ultras mantalitesinden bihaberler.

Karaborsa ticaretinin önüne geçilmesi, kombine ve bilet fiyatlarının ucuz tutulması, derbilerde tribünlerin yarı yarıya olması ve bunun gibi felsefenin temelinde yer alan birçok kural tamamıyla yanlış anlaşılmış durumda.

Rakip takım taraftarlarının yaptıklarına tabi ki bir karşılık verilmelidir ama Stadlara sırf kendisini tatmin etmek için gelen, maç boyunca ortalığa küfürler savuran, birbirlerine boş yere kin besleyip can düşmanım gözüyle bakan sözde taraftarların hiç alakaları olmadığı halde "biz ultrasız" diye övünmeleri bana çok saçma geliyor.

Ülke insanlarının spora bakış açısı dikkate alınınca kolay kolay da düzelmeyecek gibi görünüyor. Hakkımızda hayırlısı..

Yil 2014 hala lay lay lay. Beste berbat duruyor. Cekici olamsi lazim. Biraz modern, buna benzer, usta isi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=SKgbtvDV8rg[/media]

hahahhahahahah sandalyeden düşüyordum bu nedir allah aşkına :2aloh1:

Yorumlarin hicbirine katilmiyorum. Bence ritmiyle felan on numara bir beste olmus.

Hos sozlerini fazla duyamadim ama ritim felan cok guzel.

Tribunlere de yayilir insallah.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya koskoca camiada Beste yapmayı bırak, söz bile yazamıyorlar.

Geri
Üst Alt