- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Uber'e gösterilen şiddete karşı çıkıyorsunuz ancak taksicilere akıl almaz işkenceler yapma arzunuz var. Sağlam bir çelişki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O durumda dahi suçu size atarım Kaya bey endişeniz olmasın. Ayrıca sakin kalmanız herkes için en uygunu olacaktır.Son zamanlarda şiddete yönelik tavırlarınız gözlerden kaçmıyor. İvedilikle sakin olmalısınız. Yoksa çevrenizde meydana gelecek en ufak şiddet eyleminde bir numaralı zanlı olacaksınız.
Tüm taksicilere değil Kaya bey yine öfke kontrolü veya alkolizmin ayarını kaçırdığınız için mevzuyu af edersiniz kıçından anlamışsınız. Bu tarz maganda tiplerden bahsediyoruz. Bu tarz magandalar ister taksici olsun ister iş adamı fark etmez, gözümün önünde cayır cayır yansalar üzülmem. Bu konunun benim açımdan tartışmaya açık bir tarafı yok. O yüzden sakin kalmanızı ve polemik yaratmamanızı tavsiye ediyorum.Uber'e gösterilen şiddete karşı çıkıyorsunuz ancak taksicilere akıl almaz işkenceler yapma arzunuz var. Sağlam bir çelişki.
Tüm taksicilere değil Kaya bey yine öfke kontrolü veya alkolizmin ayarını kaçırdığınız için mevzuyu af edersiniz kıçından anlamışsınız. Bu tarz maganda tiplerden bahsediyoruz. Bu tarz magandalar ister taksici olsun ister iş adamı fark etmez, gözümün önünde cayır cayır yansalar üzülmem. Bu konunun benim açımdan tartışmaya açık bir tarafı yok. O yüzden sakin kalmanızı ve polemik yaratmamanızı tavsiye ediyorum.
Şunu yapan tipler gözümün önünde cayır cayır yansa üzülmem. Üzülmeyi geçtim sigaramı yakar büyük bir keyifle seyrederim. Benim için pul kadar değerleri yok. Allah bin türlü belalarını versin, daha beter olsunlar.
"Bu tarz maganda tip" dediğiniz kişilere karşı da şiddeti meşrulaştıramazsınız. Adaletin olmadığı yerde anarşi olur. Magandalara yönelik en doğru çözüm protesto amaçlı o taksileri kullanmamak ve "taksici şiddeti"ne karşı kitlesel eylemler oluşturmak. Böylelikle daha kesin sonuçlar elde edilmiş olur.
Ayrıca karşıda dünyanın en kötü en adi insanı bile olsa cayır cayır yanarken görmekten zevk alan insanın ciddi anlamda psikolojik sorunları vardır. Bunu düşünce olarak söylemenizde bir sakınca görmüyorum. Ancak allah korusun bir gün birilerini yanarken görürseniz (tiksindiğiniz, sevmediğiniz biri bile olsa) ve zevk alırsanız acilen bir kliniğe başvuru yapınız.
Kapak diye buna derim. Bir kez daha takdir ettim sizi Mustafa bey.
Artık gelmiyor isim anma, alıntılama, başlık değiştirme, taşıma yok artık sadece like bildirimi varKullanamaz mıyım?
Bu arada alıntılar neden bildirim olarak gelmiyor yav? Şans eseri gördüm şu postunu.