Üç Büyüklerde En İyi Kadroyu Seçiyoruz!

En İyi Kadro Kimde?

• Galatasaray S.K

Oy: 39 86,7%
  • Beşiktaş J.K

Oy: 5 11,1%
  • Fenerbahçe S.K

Oy: 1 2,2%

• Kullanılan toplam oy
    45
Sow'un form durumu belli degil, ondan neutral bir yorum yaptim onun icin.

Kjaer'i ise bana anlatmana gerek yok. Italya zamaninda kendim önermistim, kendim her gittigi takimda kendisini izlemis olarak cöp oldugunu diyorum iste. Her topu güm diye taca atan bir stoperden bahsediyoruz. Defansi da denildigi kadar iyi degil. Gereken tavri Wolfsburg'ta görmüstü, Bundesliga'nin en mal stoperlerinden, 4 kez kendi kalesine fln atmisti.

Hakan senin stoper anlayışın direkt yeteneğe bazlı gidiyor. Ama markaj, kademe, alan kapatma, sertlik, birebir de geçilmeme gibi parametreleri hep ikinci plana atıyorsun.

Puyol, Terry, Ferdinand vs de çok yetenekli değil ama dünyanın en iyi stoperleriydi.

Fener mi :D

Wiel cöp, Kjaer cöp, Skrtel idare eder, Lens idare eder, Sow idare eder, RVP karizma ama ölmüs..

Sisirmeye devam.

fazla taraftar gözüyle bakiyorsun bence, top class olmayabilirler zaten olsalar tr'ye düsmezler lakin wiel bizim takimda banko oynar, kjaer ve skrtel de öyle, sow ligin en iyi golcüsü bana göre

En iyi defans: FB Wiel-Kjær-Skrtel-HAK
En iyi orta saha: BJK: Oguzhan-Talisca-Hutchinson-Inler
EN iyi ofans: GS: Bruma-Podolski-Eren
En iyi Yedek: GS: Tolga-Sigdursun-Josue-Sinan
En iyi teknik direktor: Bjk: Senol Gunes
En iyi taraftar: GS
En sorunlu takim: FB
En tempolu takim: BJK
En kaliteli takim: GS
En tecrubeli takim: FB

Sow'un form durumu belli degil, ondan neutral bir yorum yaptim onun icin.

Kjaer'i ise bana anlatmana gerek yok. Italya zamaninda kendim önermistim, kendim her gittigi takimda kendisini izlemis olarak cöp oldugunu diyorum iste. Her topu güm diye taca atan bir stoperden bahsediyoruz. Defansi da denildigi kadar iyi degil. Gereken tavri Wolfsburg'ta görmüstü, Bundesliga'nin en mal stoperlerinden, 4 kez kendi kalesine fln atmisti.

Yoo arabide formu gayet iyiydi diye biliyorum sow un.
Acik ara ligin yetenek ve kalite bakimindan en iyi forveti.
Onu besleyecek adam fenevde var mi bence yok. Onun sikintisini yasayabilir rvp deki gibi sow da. Sow bizde olsa anasini avradini bellerdi ligin.

Kjaer simdi ne durumda bilmiyorum ama cop oldugunu da kesinlile dusunmuyorum. Fenev e ilk geldiginde gayet iyiydi. İyi bir hamle stoperi ile cok iyi ikili olabilecek oyuncudur.
Keyer cop ise kargalarin ve bizim stoperlerimiz futbolcu degil o zaman. Ligimizde ondan iyi stoper var mi bence yok. Belki sikertıl olabilir isim ve kariyer olarak ama onun form durumunu bilmiyorum. Fenev de dokuldu ilk maclarda diyorlardi.

Fenerbahçe FM kadrosu, fizik ve mental olarak bitikler. Beşiktaş'ın kaleci ve rotasyon sıkıntısı var. Bizim en büyük sorunumuz Carole haricindeki geri dörtlüyü oluşturmak olacak. O bölgedeki tüm oyuncular ya sakat ya formsuz. Beşiktaş ile yarışırız ama tek kulvarda olmamızın avantajını değerlendiririz diye düşünüyorum. Fenerbahçe'yi bir şekilde ilk 3'ten düşürmezler de, ilk 2'ye girme şansları yok bu sene normal şartlarda.

Karma bir takim kurarsak

---------------------------------------Muslera----------------------------------------------
Wiel---------------Skrtel----------------------Kjær------------------------------Carole
---------------------------Oguzhan----------Sneijder--------------------------------------
Bruma--------------------------------------------------------------------------Podolski
----------------------Eren----------------------Aboubakar--------------------------------

Hakan senin stoper anlayışın direkt yeteneğe bazlı gidiyor. Ama markaj, kademe, alan kapatma, sertlik, birebir de geçilmeme gibi parametreleri hep ikinci plana atıyorsun.

Puyol, Terry, Ferdinand vs de çok yetenekli değil ama dünyanın en iyi stoperleriydi.
Dedigim gibi, Bundesliga da izledik kendisini. O saydigin özelliklere sahip degil.

Kjaer daha cok hayvani yonleriyle one cikiyor zaten. Fizik olarak gercekten saglam oyuncu. Bu saydiklarin kjaer in ozellikleri. Yani yaninda iyi bir hamle stoperi ile harikalar yaratabilir bana gore. Gayet kaliteli bi oyuncu.

fazla taraftar gözüyle bakiyorsun bence, top class olmayabilirler zaten olsalar tr'ye düsmezler lakin wiel bizim takimda banko oynar, kjaer ve skrtel de öyle, sow ligin en iyi golcüsü bana göre
Wiel'i zaten bende takima istiyordum ama sürekli kafamda defansi hakkinda soru isaretleri vardi. Belli oldu ki defansi inanilmaz kötü. Kayseri macina özellikle dikkat edin, kendi tarafini Kayseri takim'i otoban yapti adeta.

Wiel'i zaten bende takima istiyordum ama sürekli kafamda defansi hakkinda soru isaretleri vardi. Belli oldu ki defansi inanilmaz kötü. Kayseri macina özellikle dikkat edin, kendi tarafini Kayseri takim'i otoban yapti adeta.
Hakan keyer nasil bi oyuncudur peki izledim diyorsun? O saydigin ozelliker yok diyorsun da.

en iyi yerli kadro: 3 takımın yerlileri arasında belirgin bir fark göremiyorum,gerçi bizim yerli rotasyonu diğerlerine göre biraz kötü sayılabilir.

en iyi yabancı kadro: Galatasaray

en beğendiğim hoca: şenol güneş

Hakan keyer nasil bi oyuncudur peki izledim diyorsun? O saydigin ozelliker yok diyorsun da.
Kjaer'in iyi özelligi hava toplari ve pozisyon bilgisidir. Ama tipki Chedjou da oldugu gibi hava toplari rakip ceza sahasina cok daha etkili. Kendi ceza sahasinda mesela o kadar iyi degil, buda gösteriyor ki markaj dediginiz sey yok adamda. Ayni sorun bizde var iste.

Ayrica günümüz futbolda defansi rahatlatmak icin forvetlerin önde top tutmasi ne kadar önemli ise, takim adina stoperlerin arkadan oyun kurmasi da o kadar önemlidir iste. Kjaer bunu yapamiyor.

Öyle markaj adam gecmeme gibi uyduruk seyler saymayalim. Bakin bakalim bire birde kac kez foul yapiyor adam.

Stoperler disinda en iyi kadroya sahip biziz.

Kale tartismasiz bizde.

Golcu de bizde forvet arkasi da.

Diarra yi alabilseydik zaten bpyle bir ankete gerek bile duyulmazdi!! :)

En iyi kadrolu takım Galatasaray mı Beşiktaş mı net değilim ama en kötüsü Fenerbahçe.

sabri alemi cihan olsa içinden cafu çıksa 11 oynamamalı kendisi karaktersiz ortalığı karıştırmaya çalışan yavşağın tekidir

Aboubakar
Bruma - Sneijder - Quaresma
Atiba - Tolga
Adriano - Marcelo - Kjaer - G.Gönül
Muslera​
En İyi Kadro: Beşiktaş
En İyi Yerli Kadro : Beşiktaş
En İyi Yabancı Kadro : Fenerbahçe
En İyi Teknik Direktör: Şenol Güneş

Son düzenleme:
bu sene biz bu kadro ile hepsinin ırzına geçeriz.

Kjaer'in iyi özelligi hava toplari ve pozisyon bilgisidir. Ama tipki Chedjou da oldugu gibi hava toplari rakip ceza sahasina cok daha etkili. Kendi ceza sahasinda mesela o kadar iyi degil, buda gösteriyor ki markaj dediginiz sey yok adamda. Ayni sorun bizde var iste.

Ayrica günümüz futbolda defansi rahatlatmak icin forvetlerin önde top tutmasi ne kadar önemli ise, takim adina stoperlerin arkadan oyun kurmasi da o kadar önemlidir iste. Kjaer bunu yapamiyor.

Öyle markaj adam gecmeme gibi uyduruk seyler saymayalim. Bakin bakalim bire birde kac kez foul yapiyor adam.
E iyi de faul yapmasi kotu bisi degil ki. Bizim hakan ve ched mal oluyor direk en basitinden. Gerekirse faul yapar.
Teknige fazla onem veriyorsun. Stoperde bu ozellikler ikinci plandadir bence.
Bire birde nasil, hava toplarinda etkili mi, pozisyon bilgisi nasil bunlar bi stoperde cok saha onemli.
Orta sahan ve beklerin uretkense zaten sikinti olmaz bu durum fazla.
Bu senin istedigin extra ozellikler. Her stoperde bunlar olacak diye bisi yok ki. Ucuk olacak ama kompany ve otamendi ne kadar teknik ofans olarak.

Transfermarkt degerlerine pek önem veren biri degilim, senin benim gibi adamlar yapiyor bu degerleri ama söyle Fenerbahce'nin kadro degerine baktim ki, rezillik resmen :asd:
Adamlar her bir taraftan sisiriliyor farkinda degiller.

Skandal degerler

Kjaer - 10 milyon
Neustädter 8 milyon (hahaha)
Hasan Ali - 5 milyon
Topal - 10 milyon (hahaha)
Souza - 8 milyon (hahaha)
Ozan - 7 milyon (hahaha)
Alper - 8 milyon (yuh)
Volkan Sen - 7.5 milyon (yuh)
Emenike - 9 milyon (yuh)
Fernandao - 8.5 milyon (yuuuh)

E iyi de faul yapmasi kotu bisi degil ki. Bizim hakan ve ched mal oluyor direk en basitinden. Gerekirse faul yapar.
Teknige fazla onem veriyorsun. Stoperde bu ozellikler ikinci plandadir bence.
Bire birde nasil, hava toplarinda etkili mi, pozisyon bilgisi nasil bunlar bi stoperde cok saha onemli.
Orta sahan ve beklerin uretkense zaten sikinti olmaz bu durum fazla.
Bu senin istedigin extra ozellikler. Her stoperde bunlar olacak diye bisi yok ki. Ucuk olacak ama kompany ve otamendi ne kadar teknik ofans olarak.
Yahu defansif acidan cidden o kadar iyi degil. Siz tüm resime bakmadan yorum yapiyorsunuz.

Kjaer dedigin adam önünde Josef-Topal-Ozan 3lüsü ile oynamasina ragmen yumurtladi gecen sezon. Bu 3 adam defansif oyuncular, yani abartarak söylersek adamlar nerdeyse 5 stoper ile oynadilar.

Chedjou ve Hakan dedigin adamlar önünde Bilal-Selcuk, yanlarinda Sabri ile oynadilar. Biraz takim savunmasi olarak bakin olaya.

Geri
Üst Alt