Bahar kafayı Azedeyle bozmuş.Geçmişte olan diğer konular da ilerleyen bölümlerde olur nedenini daha iyi anlarız.Aras diziye misafir olarak girerse Zekai bağlantısı ile girer büyük ihtimalle.Dizinin senaryosu güzel bi de dizinin müzikleri de eklenince izlerken güzel bir keyif alıyoruz.Haluk Bilginer'in dizisini ben 1-2 bölüm izlerim devamında da büyük ihtimale izlemem.Komedi sahneleri olmayınca izleyesim gelmiyo.Teşekkür ederim size de iyi seyirler dilerim..
bahar versus azade performanslarini -dedigin gibi bahar kafayi bozmus ise- sabirsizlikla bekliyorum ikili arasindaki diyaloglari... guclu enerji yayiliyor ikisinin oldugu diyaloglar ve kareler cercevesinde...
aras sayet dizinin 2.sezonu olursa-bence de girmeli.
reytingler show tv icin yeterli mi, ay yapim 2.sezon ilk planda dusundu mu... bunlar sezon sonuna dogru belli olur gibi..
icerde dizisi gibi tek sezon da surebilir...
dizi hikaye, muzikler ,performanslar denkleminde uyumlu fakat villain/kotu karakterler kume olarak birden fazla olmali gibi..
suan gidisat bir agac gibi. baybars ve onun altindaki villain karakterlerin-azade,korkmaz, olen bahar'in babasi versus kartal ve efe uzerinden kapismasi gorunumunde gozlemledigim kadariyla...
dizi bu sema uzerinden ilerliyor, farkli villain kumeler suana dek girmis degil senaryo baglaminda...
yan karakterlerin de ic dunyalari,iliskileri vs pek yansitilmiyor gibi..
misal kartal'in sag ve sol kolu olan bireylerin ic dunyalari, misal haci/hagi karakterinin gecmisi nedir gibi gibi...
efe ve partneri
kartal ve partneri
ve diger olasi ikili duygusal karelerin olacagi figurler,,,
bunlar ozelinde de pek yakinlasmali diyaloglar kareler cokca yok gibi..
izleyici cekmesi adina ekstra seyler de olmali bence. hem bu konu , hem ustte belirttigim farkli villain kumelerin olmasi gerektigi gibi...
beklenti elbette icerde,cukur izleyicisi icin cok fazlaydi bu diziye yonelik. onlar kadar ilgi gormese de bence cok orijinal bir is uc kurus dizisi...
efe(ekin) karakterinin onceki dizilerinden en cok begendigim dizisi : bozkir dizisi idi. muthis bir performans sergilemisti.
burda da benzer rolde yer aldigi icin diziyi izlemeye baslamistim-her ne kadar dizi suresi uzun olsa da ,kendisini izlemek oldukca keyifli benim adima... efe karakteri dizide suan en yanliz karakter duygusal anlamda. kimseden destek gormemesi kanimca haksizlik ,karakter onemi ozelinde...
dizi genel olarak potansiyeli cok yuksek bir dizi, kanimca *icerde dizisinden de onde bir potansiyeli mevcut, dolayisiyla ucu acik , 2.sezonu olabilecek bir dunyasi var, ekstra yan hikaye ve figurlerle bu gercege donusebilir -bence...
haluk bilginer kanimca ulkenin en iyi oyuncularindan, muhtemelen tepe llk 3tedir.. cetin tekindor keza...
haluk bilginer'in > nuri bilge ceylan-kis uykusu filmindeki performansini hatirladigim vakit, - haluk bilginer'in yeni dizisi *baba da dram vs olarak izleyicisine uber bir seviye sunacagi bir yapim gorunumunde...
ilk bolum muhtesemdi.
iyi seyirler dilerim...