sevgili halil oncelikle ince yorumun icin tesekkur ederim kendi adima.
malesef dizi sinema bolumunde bazen o tur seviye de mesajlar oluyor...
misal nacizane olarak bir dizi konusu acmistim forumumuzun bu bolumunde, < : > dizinin ismi > bas belasi .
basligi actigima pisman olmustum o donem. gelen anlamsiz mesajlardan dolayi. sonrasinda dizi basligi acmaktan vazgectim.
keza *sinema basliginda da benzer bir durum olmustu , yazmaya ara verdim *sinema basligina o gun bugundur..
ikili tartismalar dan haz etmedigim icin birazda yasi bayagi aldigimdan dolayi ,yanit bile vermiyorum genel olarak bu gibi durumlarda.
neyse.
soruna gelirsek:
sanirim dizinin ortalarinda 1 saat gecer gecmez o dedigin sahne yasandi hafizam yaniltmiyorsa.
bahsini ettigin kel kafa dizideki adiyla *baybars karekteri eve geldiginde evdeki kizlardan biri hos geldiniz diyor, sonrasinda > siz eski sazdan mi diye soruyor, orda baybars yanit veriyor tahminim evettir,,<hasta ziyaret babinda bir ziyaretmis gibi bir pozisyona sokuyor kendisini - maksat eve girme bir sekilde olsun,, akabinde eve giriyor ve
*ben once bi lavaboyu kullansam diyor, sonrasinda odalari geziyor ,foto birakiyor vs...
evet oglunun(cetin) annesi '*sari kafa(kartal) nin '*halasi(neriman) oluyor. ayrica belirtmek gerekirse muthis bir oyuncudur nursel kose...
kadin oyunculardan hem nursle kose , hem nesrin cavadzade cok cok yetenekli oyuncular,gecmis diziler denkleminde.
son donemin yukselen genc yeteneklerinden aslihan malbora da keza bu dizi ozelinde cok iyi oyunculuk sergiliyor kanimca...
onceki mesajlardan birinde sevgili
@Murat Durmaz a da dedigim gibi, dizi de *kirpi bulent'e yer vermeleri konusu beni bayagi sasirtmisti... bu arada, youtube dan solo resitalini dinlemeni tavsiye ederim.
iyi seyirler