sevilla macina bende bizim maca kadar pur dikkat bakiyordum-bizim macla beraber ikinci ekrandan sessizde takip ettim goz ucuyla , zaten bizim macin akisi ile betis'in uzatmada attigi golu bile tekrarinda anca gorebildim.
betis onceki maclara nazaran biraz gununde degildi. sevilla maca bayagi hazirlanmisti kareo dan ,oyuncularin hirsina kadar.
lig yarisi olarakta ayrica merak ediyorum bu iki ekibin nerede bitirecekleri konusunu...
dizimize donersek;
bi oyuncu vardi cukur'a adana dan gelen ? pek izlemedigim icin lakabini unuttum o dizideki,
bu oyuncu suan farkli bir dizide oynuyor. ben kendisinin gelmesini isterdim bizim diziye...
aras'in sonradan girdigi dizi var mi ? kendisi boyle bir karar verir mi - bilemiyorum..
belki sifirdan bir proje de baslamak isteyebilir.neticede cikista bir oyuncu olarak dizisini guzelce bitirdi.
misal, baris arduc onceki dizilerinden biri yayindan kaldirilmisti, ardindan cukur'a girmisti.
aras ayni denklemde degil trend ve populerlik olarak. dolayisiyla aras'in baris gibi bir durumda donemsle olarak olmadigini goz onune alirsak, gelmesi benim adima surpriz olur hem suan zirvelerde olmasindan hem sonradan bir diziye girip girmeme durumu konusundan ben net bir yorum getiremiyorum...ama dedigin gibi olursa cok iyi olur.net.
dizi de aksiyon ve derin konulara hizlica ve cokca girmiyorlar -elestirisi var, bu sanirim aksiyon isteyen kesim.
diger yandan ask mesk artik olmali ciftler yakinlasmali diyenleri senarist dinlemis olsa gerek- son bolumde efe ozelinde guzel olusumlar oldu.spoiler olur yazmiyorum.
zekai/cetin cok iyi bir zamanda girdi imdat kolu gibi...performansi cok ama cok iyi..ozellikle sarki sahnesindeki hal hareketler guzeldi-izleyici biraz nefes aldi.....
konyali konusunda bayagi bold bir iddia da bulundun.
cukur dan kaynakli mi boyle bir bakis yaptin ?
o dizi de bi sarisin adam vardi dedigin sekilde mahalleye giren. sonrasini hatirlamiyorum. ama bayagi ses getirmisti.
bu tur bir seyse, cok ilginc olur. hic dusunmemistim.
ben aksine, daha duygusal bir hikaye odakli bir konusu vardir sandim.
evet, bende memnunum keyif bakimindan. fakat onceki mesajimda dedigim eksik ve gerekli dokunuslar > youtube da denk geldigim dizi takipcilerinin zayif buldugu yerlerdi. bende dizi devam etmesi icin konulari bir tik boldlastirip ice giris yapmalari gerektigini dusunuyorum. diger turlu reyting bilemiyorum. yayindan kalkarsa yazik olur.tek problem bu aslinda isin ozu....