Üç Kuruş l Show Tv

2 takımda Avrupa yolunda iyi ilerliyolar.Maç güzeldi.Dizinin devam etmesi için iyi isimler kadroya katılmalı.Konyalı'nın ajan olması hem Ay Yapım'dan kaynaklı onlar sever böyle şeyleri :D Hem de bana orda güven vermedi.Bi intikam için orda olduğunu düşünüyorum bu kaçırma olayından dolayı.Bu silah konusunda falan da korkmuş gibi yapıyo o da numara gibi.İlk bölümlerde Mesut'un orda yaptığı numaradan dolayı ondan bi ajanlık seziyorum :D

*konyali konusunda bayagi ince yerleri gormussun. *ay yapim dizilerini iyi takip etmende boyle dusunmene itmis olabilir... hatta aklima yatti bu dedigin,.

fakat diger yandan, kendisindeki titreklik,urkeklik de soru isareti birakiyor > acaba temiz cocuk da ,cidden mahalleye bir sekilde gelmis getirilmis kabul gorulmus < o da bu tur bilgisayar ,getir gotur vs ile tesekkur ediyor kendisine bakanlara kol kanat gerenlere - izlenimi de veriyordu izlerken. sayet dedigin gibi cikarsa, daha heyecanli olur duz olmaz en azindan....

aslinda daha heyecanli yazilsa bu teorilere gore kendisine dair, cok guzel seyler gorebiliriz diye dusunuyorum salt bu karakter ozelinde.

*konyali konusunda bayagi ince yerleri gormussun. *ay yapim dizilerini iyi takip etmende boyle dusunmene itmis olabilir... hatta aklima yatti bu dedigin,.

fakat diger yandan, kendisindeki titreklik,urkeklik de soru isareti birakiyor > acaba temiz cocuk da ,cidden mahalleye bir sekilde gelmis getirilmis kabul gorulmus < o da bu tur bilgisayar ,getir gotur vs ile tesekkur ediyor kendisine bakanlara kol kanat gerenlere - izlenimi de veriyordu izlerken. sayet dedigin gibi cikarsa, daha heyecanli olur duz olmaz en azindan....

aslinda daha heyecanli yazilsa bu teorilere gore kendisine dair, cok guzel seyler gorebiliriz diye dusunuyorum salt bu karakter ozelinde.
Mesut'un orda yaptığı numaradan sonra bana yaptıkları her şey numaraymış gibi geliyo :D

mesut kimdi ? , ben suan macimiza yonelik yaptigim yoruma ufak duzenleme yapiyordum da, aklima suan gelmedi...
Benim favori karakterlerimden :D Kartal'ın düşmanıydı dostu oldu..
cenk-kangoz-2-22122021d0db7c9d.jpg

Benim favori karakterlerimden :D Kartal'ın düşmanıydı dostu oldu..
cenk-kangoz-2-22122021d0db7c9d.jpg

tam sana yorum yazacaktim vidyo linkli, bu mu diye :) sen hizli davrandin.

< - >

bu vidyo sahnesi cok ama cok basarili... karsilikli cok iyi oynamislar ama ben konyaliyi cok basarili buldum baski altinda olan tarafi cok iyi yansitmis.bence.
hatta onceki mesajimda bahsettigim mimik,tedirginlik,ses tonu gibi noktalari linkdeki izleyici yorumlarinda da denk geldim. < dedigime yakin yorumlar yapmislar. demekki cocuk etkili oynamis bu ve bu tur sahnelerde - izleyicilerin belli kesiminde etki birakmis performansiyla...

bu arada , yorumlardan birinde kendisinin(konyali) mfo 'den *ozkan ugur'un oglu oldugu yazilmis...

< - >

bu vidyo sahnesi cok ama cok basarili... karsilikli cok iyi oynamislar ama ben konyaliyi cok basarili buldum baski altinda olan tarafi cok iyi yansitmis.bence.
hatta onceki mesajimda bahsettigim mimik,tedirginlik,ses tonu gibi noktalari linkdeki izleyici yorumlarinda da denk geldim. < dedigime yakin yorumlar yapmislar. demekki cocuk etkili oynamis bu ve bu tur sahnelerde - izleyicilerin belli kesiminde etki birakmis performansiyla...

bu arada , yorumlardan birinde kendisinin(konyali) mfo 'den *ozkan ugur'un oglu oldugu yazilmis...

evet oğlu ismi alişan uğur

< - >

Bende oyunculuğunu beğeniyorum.Hikayesi kimle olacak onu merak ediyom..

evet oğlu ismi alişan uğur

sevgili omer oncelikle tesekkur ediyorum ivedi yanitindan dolayi...

sahsen ben bu oyuncunun oyunculugunu ilk defa izliyorum. oldukca begendigim bir performans sergiliyor dizide...
dolayisiyla karakterin hikayedeki konusuna bir an once girmelerini de birde bu yonden istiyordum. daha ne gibi solo performanslar sergileyebilir diye...

onceden oynadigi diziler olduysa ben denk gelmemisimdir ve veya benim izledigim dizilerde yer almamis olsa gerek.

yerli dizi konusunda ayri bir seciciyim. eski dizileri daha samimi bulurum. yenilerden bir kac dizi var netten takip ettigim. uc kurus dizisi de bunlardan biri.

umarim uzun soluklu olur ,2.sezonu hak eden oyuncuklar izliyorum sahsen.

bu arada begendigin veya aklinda kalan sahne olursa, beraberce yorumlayabiliriz istersen.

iyi seyirler diliyorum.

sevgili omer oncelikle tesekkur ediyorum ivedi yanitindan dolayi...

sahsen ben bu oyuncunun oyunculugunu ilk defa izliyorum. oldukca begendigim bir performans sergiliyor dizide...
dolayisiyla karakterin hikayedeki konusuna bir an once girmelerini de birde bu yonden istiyordum. daha ne gibi solo performanslar sergileyebilir diye...

onceden oynadigi diziler olduysa ben denk gelmemisimdir ve veya benim izledigim dizilerde yer almamis olsa gerek.

yerli dizi konusunda ayri bir seciciyim. eski dizileri daha samimi bulurum. yenilerden bir kac dizi var netten takip ettigim. uc kurus dizisi de bunlardan biri.

umarim uzun soluklu olur ,2.sezonu hak eden oyuncuklar izliyorum sahsen.

bu arada begendigin veya aklinda kalan sahne olursa, beraberce yorumlayabiliriz istersen.

iyi seyirler diliyorum.
eyvallah,reytingler artarsa 2.sezon olabilir bence yoksa tek sezon olur içerde,çarpışma gibi

eyvallah,reytingler artarsa 2.sezon olabilir bence yoksa tek sezon olur içerde,çarpışma gibi

dizinin senarist kadrosunda,
dikkatimi cekti son bolumun jeneriginde tek isim vardi. damla serim.
bu hafta
senarist degisikligi olmus. < - >

3 kisilik senarist ekibinden ikisi ayrilmis. bir tek damla serim kalmis. kendisine berrin tekdemir eslik edecekmis....

aksiyon olarak efe~cetin versus korkmaz'in adamlari kovalama sahneleri iyidi, asansor sahnesi de keza...

efe ~ leyla sahnesi bir sahne disinda yok gibiydi...
kartal ~ bahar sahneleri de @Murat Durmaz 'in dedigi gibi kiskanclik bazli isleniyor...

bolum icerisinde efe'nin leyla nin mekanina gidip konusmasi etkileyici idi...

bu bolumde agirlikli olarak neriman karakterinin sahneleri boldu.

ferhan 'in ayi postu ile imtihani eglenceliydi... genel performans olarak cok iyi bir oyuncu,rolu acaip sahiplenmis gibi....

oktay baba nin sahneleri de etkileyici idi..ozellikle oglu sahinle terasta sohbeti etkileyici ve dokunakliydi...

bu bolumde *konyali nin nerdeyse sahnesi yok gibiydi,, bir iki kare disinda...
benim adima hayal kirikligi oldu kendisine dair bu bolumde elle tutulur sahnelerin yazilmamasi...

yeni bolum 1.bolum on izleme ; abi kardes arasindaki gergin anlardan bir kesit gibi, kartal'in tokati cidden attigini dusunuyorum-sahin'in surat > tokat sonrasi parmak izleri asiri belli oluyor....

yeni bolum ozelinde bu versusta kim hakli sorusu elbet yoruma dokulur izleyenler tarafindan...

pazartesi aksami bakalim nasil bir bolumle bizleri karsilayacaklar......

iyi seyirler.

dizinin senarist kadrosunda,
dikkatimi cekti son bolumun jeneriginde tek isim vardi. damla serim.
bu hafta
senarist degisikligi olmus. < - >

3 kisilik senarist ekibinden ikisi ayrilmis. bir tek damla serim kalmis. kendisine berrin tekdemir eslik edecekmis....

aksiyon olarak efe~cetin versus korkmaz'in adamlari kovalama sahneleri iyidi, asansor sahnesi de keza...

efe ~ leyla sahnesi bir sahne disinda yok gibiydi...
kartal ~ bahar sahneleri de @Murat Durmaz 'in dedigi gibi kiskanclik bazli isleniyor...

bolum icerisinde efe'nin leyla nin mekanina gidip konusmasi etkileyici idi...

bu bolumde agirlikli olarak neriman karakterinin sahneleri boldu.

ferhan 'in ayi postu ile imtihani eglenceliydi... genel performans olarak cok iyi bir oyuncu,rolu acaip sahiplenmis gibi....

oktay baba nin sahneleri de etkileyici idi..ozellikle oglu sahinle terasta sohbeti etkileyici ve dokunakliydi...

bu bolumde *konyali nin nerdeyse sahnesi yok gibiydi,, bir iki kare disinda...
benim adima hayal kirikligi oldu kendisine dair bu bolumde elle tutulur sahnelerin yazilmamasi...

yeni bolum 1.bolum on izleme ; abi kardes arasindaki gergin anlardan bir kesit gibi, kartal'in tokati cidden attigini dusunuyorum-sahin'in surat > tokat sonrasi parmak izleri asiri belli oluyor....

yeni bolum ozelinde bu versusta kim hakli sorusu elbet yoruma dokulur izleyenler tarafindan...

pazartesi aksami bakalim nasil bir bolumle bizleri karsilayacaklar......

iyi seyirler.
evet senaristler değişti iki kadın kaldı damla serim'e ship dizisine döndürdüğü için tepki vardı çukur'da

evet orda da yaptı senaristlik çukur ile alev alev'i yazıyordu

yorumlar ozelinde baktigim vakit (youtube) ,
dizi deki bahar~kartal , leyla~efe sahnelerinin cok azligindan yakinanlar coktu..
bahar karakterinin onceki dizilerinden kendisinin ayri bir izleyicisi var gibi, ask mesk tandansli sahneler gormek isteyenler arasinda bu kesim bu anlamda var gibi yanilmiyorsam...

efe karakteri icin de keza boyle , -bir onceki dizilerinden(tvde olanlar) ozel hayran izleyicisi var gibi, dolayisiyla ismini eflay koyduklari bir dunya, ~ask mesk gormek istiyor gibi ozellikle bu tarz hayran kitlesi...

ben ise daha cok *bozkir dizisindeki gibi gormek istiyorum kendisini... aksiyon,dram vs....

dizi de
cukur hayranlari ise agirlikli olarak aksiyon bol istiyor gibi, < youtube resmi sayfa yorumlari....

kartal karakterinin gecmis dizileri genelde komedi idi yanilmiyosam, aksiyonu kotarir mi sorusu akillara gelmisti dizi basladiginda,,,

efe nin polisiye karakterde daha onceki diziden(bozkir) tecrubesi var, role hemen giren oyuncularin basinda gelmesi surpriz olmadi benim adima... bozkir dizisinde muthis oynamisti.

bu dizide ise karakter gelisimi olarak daha cok yanlizlari oynadi gibi... yonetmen kendisini yeterince islemedi bence.......

son bolum yorumlarinda, olaylarin hizlanmasi ,aksiyonun bol olmasi yonunde yorumlari, yazar ekibi goruyor mu bilemiyorum. bir sekilde aksiyonun artmasi lazim.

ne aksiyon ne romantizm... dizi ozellikle son bolumde nereye gecis yapacagina karar verememis br vibe da idi...

yeni bolum bakalim nasil islenecek...

yeni bolum fragmani da eklenmis youtube sayfasina.
17.bolum fragman. bayagi aksiyonlu gorunuyor >

onceki yorumlarda degindigimiz. *sahin'in ve diger yan karakterlerin hikayelerine daha derin girilmeli vs diye...

anlasilan yeni bolumde ozellikle *sahin'in sahneleri bol olacak gibi...
kendisinin oyunculugunu begeniyorum. ozellikle oktay babasi ile olan karsilikli sahnelerinde duyguyu gecirebiliyor izleyene- en azindan ben iyi bulmustum bu baglamda....

fragman da yok yok...

-neriman'in , kartal tarafindan *evden kovulmasi/gonderilmesi..onceki bolumde saglam yerde bitmisti bolum, boyle bir sey olacagi olasiliklar arasindaydi... < > baybarsli olan fotoyu kartal gordukten sonra.
- efe'nin leyla'yi semiha ablayla tanistirmasindaki gelinim detayi..
-kartal'in bosanma kagidina imza icin bahar dan kalem istemesi..
-bahar'in basinin donmesi-olasi hamilelik sorusunu akillara getirmis fragmani izlyenlerde..
-efe nin can havliyle merduven basamaklarini cikmasi- olasi hastane konusu ve semiha abla'ya bir sey mi oldu sorusunu akillara getiriyor..
-sahin'e baybars'in kanca atmasi onu abisine karsi kullanmak icin aklini celmesi konusu..
-sahin'in mekanina baskin yapilip dayak atilmasi vs..

cok iyi bir bolum olacaga benziyor... bakalim nasil bir tam bolum yazilip oynanmis....

bu aksam macimizi hayirlisiyla kazanalim keyifli sekilde pazartesi aksami tv den diziyi izlemeye gecelim.......

iyi seyirler...

@Murat Durmaz , @Ömer Karataş

yeni bolum fragmani da eklenmis youtube sayfasina.
17.bolum fragman. bayagi aksiyonlu gorunuyor >

onceki yorumlarda degindigimiz. *sahin'in ve diger yan karakterlerin hikayelerine daha derin girilmeli vs diye...

anlasilan yeni bolumde ozellikle *sahin'in sahneleri bol olacak gibi...
kendisinin oyunculugunu begeniyorum. ozellikle oktay babasi ile olan karsilikli sahnelerinde duyguyu gecirebiliyor izleyene- en azindan ben iyi bulmustum bu baglamda....

fragman da yok yok...

-neriman'in , kartal tarafindan *evden kovulmasi/gonderilmesi..onceki bolumde saglam yerde bitmisti bolum, boyle bir sey olacagi olasiliklar arasindaydi... < > baybarsli olan fotoyu kartal gordukten sonra.
- efe'nin leyla'yi semiha ablayla tanistirmasindaki gelinim detayi..
-kartal'in bosanma kagidina imza icin bahar dan kalem istemesi..
-bahar'in basinin donmesi-olasi hamilelik sorusunu akillara getirmis fragmani izlyenlerde..
-efe nin can havliyle merduven basamaklarini cikmasi- olasi hastane konusu ve semiha abla'ya bir sey mi oldu sorusunu akillara getiriyor..
-sahin'e baybars'in kanca atmasi onu abisine karsi kullanmak icin aklini celmesi konusu..
-sahin'in mekanina baskin yapilip dayak atilmasi vs..

cok iyi bir bolum olacaga benziyor... bakalim nasil bir tam bolum yazilip oynanmis....

bu aksam macimizi hayirlisiyla kazanalim keyifli sekilde pazartesi aksami tv den diziyi izlemeye gecelim.......

iyi seyirler...

@Murat Durmaz , @Ömer Karataş

Güzel bölüm bekliyo bizi büyük ihtimalle.Teşekkür ederim abi sana da iyi seyirler..

5 yıl zaman atlaması olacak deniyor

yanit icin tesekkurler sevgili omer.

son bolumu izlemedim. bu aksam izlemeyi dusunuyorum. akabinde genel bir yorum getirmeyi dusunuyorum bolume dair.- sonrasinda da 18.bolum on izleme vidyosuna kisa bir yorum getirebilirim unutmazsam.

sen son bolumu izledin mi ?

kanal cok tekrar vermeli hem bu dizi hem *baba dizisine yonelik... ikiside *ay yapim dizisi fakat pek tanitimlari ve tekrarlari onceki isler gibi yapilmiyor gibi- yaniliyorda olabilirim eger son donemde tekrarlar ve tanitimlar tv de vs dondurdulerse...

iyi seyirler.

yanit icin tesekkurler sevgili omer.

son bolumu izlemedim. bu aksam izlemeyi dusunuyorum. akabinde genel bir yorum getirmeyi dusunuyorum bolume dair.- sonrasinda da 18.bolum on izleme vidyosuna kisa bir yorum getirebilirim unutmazsam.

sen son bolumu izledin mi ?

kanal cok tekrar vermeli hem bu dizi hem *baba dizisine yonelik... ikiside *ay yapim dizisi fakat pek tanitimlari ve tekrarlari onceki isler gibi yapilmiyor gibi- yaniliyorda olabilirim eger son donemde tekrarlar ve tanitimlar tv de vs dondurdulerse...

iyi seyirler.
izledim ama spoiler vermeyeyim sen izle en iyisi :) şimdide 3 yıl deniyor

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt