Suat Kara
Parçalı Üye
- 8 Ocak 2021
- 4.636
- 6.580
- 648
2 takımda Avrupa yolunda iyi ilerliyolar.Maç güzeldi.Dizinin devam etmesi için iyi isimler kadroya katılmalı.Konyalı'nın ajan olması hem Ay Yapım'dan kaynaklı onlar sever böyle şeyleriHem de bana orda güven vermedi.Bi intikam için orda olduğunu düşünüyorum bu kaçırma olayından dolayı.Bu silah konusunda falan da korkmuş gibi yapıyo o da numara gibi.İlk bölümlerde Mesut'un orda yaptığı numaradan dolayı ondan bi ajanlık seziyorum
![]()
*konyali konusunda bayagi ince yerleri gormussun. *ay yapim dizilerini iyi takip etmende boyle dusunmene itmis olabilir... hatta aklima yatti bu dedigin,.
fakat diger yandan, kendisindeki titreklik,urkeklik de soru isareti birakiyor > acaba temiz cocuk da ,cidden mahalleye bir sekilde gelmis getirilmis kabul gorulmus < o da bu tur bilgisayar ,getir gotur vs ile tesekkur ediyor kendisine bakanlara kol kanat gerenlere - izlenimi de veriyordu izlerken. sayet dedigin gibi cikarsa, daha heyecanli olur duz olmaz en azindan....
aslinda daha heyecanli yazilsa bu teorilere gore kendisine dair, cok guzel seyler gorebiliriz diye dusunuyorum salt bu karakter ozelinde.