Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
Sarı saçlar daha iyiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarı saçlar daha iyiydi
izledim ama spoiler vermeyeyim sen izle en iyisişimdide 3 yıl deniyor
sevgili omer , dedigim gibi -bolumu bitirip oyle yorum eklerim demistim;
18.bolum on izlemesi vidyosu;
bolume dair nacizane yorumuma gelirsek < ; >
bolume dair *sahne baglaminda *begendiklerim ve *begenmediklerim olarak sirali sekilde belirtmeyi uygun buldum;
17. bolum;
* onceki bolumlere yonelik yorumlarimda, *konyali karakterine yeterince sahne yazilmadigina dem vurmustum. yetenekli bir oyuncu oldugunu hissetmistim...
bu bolumde *konyali karakteri ozelinde simdiye dek sahne aldigi en fazla sure olmus olanbilir bu bolumdeki konyali sahneleri...
*halide ile olan karsilikli performanslari duygusal ve sicak sahnelerdi ozellikle *konyali kirildiktan sonraki sahnelerde duyguyu izleyene gecirdiler diye dusunuyorum-en azindan benim adima.
*sahin ~ leyla evdeki karsilikli sahneler-de ozellikle *sahin'in yanitlari ve performansi cok iyidi...leyla yanit veremedi...
*bahar'in yine kartal'i korumak icin leyla'yi aramasi guzel sahneydi..*bahar'in mide bulantisi bas donmesi olayida keza.
*efe nin leyla'yi semiha anne nin yanina goturme sahnesi bastan sona cok cok iyidi karsilikli tatli atismalar---- derken,
hastane ziyaretinde semiha anne nin leyla ile gelin ~kayinvalide minvalindeki tatli sohbetleri ve efe'yi cekistirmeleri hos anlardi..akabinde semiha anne nin hatay cok kisa tiradli muthis nasihat tandansli tavsiye konusmasi cok derin duygusal bir sahneydi.. < -
< - *bolumde en begendigim tepe sahne bu ve de sonlardaki *semiha anne nin olum sahnesi oncesi ve sonrasindaki *efe karakterinin ruh ve vucut hali *muthis oynanmis ekin(efe) tarafindan... cok cok basarili sahne idi....
*efe leyla sahneleri onceki bolume nazaran daha fazlaydi...
*son final sahnesindeki *cetin ~ anne neriman bulusma sahnesi cok saglam dram alt muzigi ile iy yedirilmis bence...
*bolumun sure olarak * 1 saat 40. dakikasi oynaniyorken, mahalle de gecen bir sahnede evde arka planda - > *baba dizisini gosteriyorlardimeshur baba ogul yolculuk sahnelerinden cok saglam bir performansi bayagi izlettiler nerdeyse... *haluk ustad hem ses tonu hem gorunumuyle radeta esmen *uc kurus dizisinden *rol calmis bir bakima...cok guzeldi bu ayrintinin dusunulmesi.....
*bolumun basindaki *kartal ~ *neriman hala sahnesinde ozellikle neriman hala nin oyunculugu cok iyidi....
*kartal nin bolumun ortalarinda adeta * tribun davulcusu gibi davul calmasi guzel hos bir kare idi... bizim tribune alinmalik performans diyebilirim latife olarak.........
- begenmediklerim mi desem, keske olmasaydi mi desem dedigim sahneler ise;
*kartal'in > * kardesi sahinden mekani geri alip *mesut'a vermesi kanimca hos durmadi -gereksizdi...
*sahin'in kartali satmasi... aile *yeni bolum_*on izlemesinden de anlayacagimiz uzere *dagilmis bu baglamda......
*bolume damga vuran tum dallari yerinden koparan hamleyi ise *baybars'in > *cetin'i anne kozu ile kullanmasi ve haliyle *cetin'in anne sevgisi ve ozlemi agir bastigindan *kartali ,daha sonra da semiha anne uzerinden *efe'yi satmasi bolumde kendi adima sok etkisi biraktiran sahnelerdi..........
diziye genel anlamda donecek olursak;
bu bolum simdiye kadar yapilmis en iy bolumdu bence. duygusal,aksiyon,dram,romantiklik,acilmalar,ihanetler vsvsvs..
gunun sonunda ; 18. bolumden itibaren cok seyin eskisi gibi olmayacagi... bir cok seyin keskin ve donusu olmayan sekilde, saflarin > daha net bellii olacagi bir yoldan ilerlemesi olasiligi....
senaristler bakalim nasil bir yol cizecekler...
tahminim, kanimca diziye yeni saglam bir *oyuncu girecek gibi...
@Murat Durmaz
yeni sac stili ve rengini begenenler oldugu gibi ,senin tarafta olan eskisinin geri donmesini isteyenlerin de cok oldugu bir durum.yeni surum kartal sac stil ve rengi
bende eskisini begenenler tarafindayim.
*onceki benzer diziler denkleminden yola cikarak , belki senarist yeni tarzla daha bi ciddiyet vs katmak istemis olabilir kendince....
< yoruma acik.
ps:
*necip memili'nin dizisi sona ermisti. bahsini ettigim *olasi yeni oyuncunun o olacagi yaziliyor.. ne kadar dogru bilemiyorum... bir sekilde onceki benzer basarili olmus dizilerden bir yildiz gelmesi gerekir kartal ve efe nin yanina...
@Ömer Karataş dedigin zaman atlamasi on izleme vidyosunda , evin terkedilmis hali,,avlunun donuk ve cansiz olusu,, kartal'in resminin duvar da ustunun karalanmis olmasi... guzel ayrintilardi...
haliyle artik istenmeyen biri... bu ayrintinin da nasil islenecegi burdan nasil donus olur hikayesi de ayri izlenesi......
17.bolum tadi damakta kaldi.. 18.bolum fragmanini merak bekliyorum.
iyi seyirler izleyen arkadaslara...
Diziye hava katar ama fazla izletmez.Dizinin devamı için daha ses getirecek bi transfer gerekli..
İlk 10 bölümü aralıksız izlemiştim hatta Kuzey Güneyden sonra ilk kez bir diziye saplanmıştım lakin sonra bıraktık sıktı
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ferhan yakalandiktan sonra sarmadı hocamsevgili yigit,
diziyi 10. bolumden sonra birakmanin *tam olarak nedeni nedir ?
aksiyonun yetersiz olusumu ?
@Murat Durmaz
necip memili disinda aklima gelen benzer turde oyuncu,
sahsen *ucurum dizisinde cok cok saglam performans sergileyen *erdal yildiz'in bu diziye gelmesini cok isterim.
gerci almanya da yasiyor ve oradaki islerde yer aliyordu genelde. kariyer bazli almanya cikisli yanilmiyorsam.
ekrana oynadigi role girip cok yakisan boyle bir oyuncu sayet kendi tercihi degilse - neden diziler kendisini dusunmez, merak ederim. en son cok saglam ve kaliteli ozgun bir is olan *halka dizisinde yer almisti.
ustte bahsini ettigim *diziyi de(ucurum) ayrica tavsiye ederim. isledigi konu sert bir dramdi.
ayrica, yayindan ilginc sekilde kaldirilmisti.....
Ferhan yakalandiktan sonra sarmadı hocam
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Burak Özçivit-Çağatay Ulusoy gibi isimler izleyici sayısı arttırır.Bu isimlerin yanı sıra İnstagram'da falan takipçisi bol olan yeni ünlülerden biri de olabilir.Ay Yapım Burakla Çağatay'ı oynatabilir.Kıvanç Tatlıtuğ olsun diyecem de o gelmez.Dizinin başlangıcı olsa neyse de şimdi gelmez.Aslında Azade rolüne Beren Saat veya Tuba ikna edilse daha çok izlenebilirdi ama şu an başka bi yere transfer şart..kanimca necip memili'ye bu tarz diziler yakisiyor gibi.. cukur,3 kurus vs...
son oynadigi dizi de kendisi asiri egreti duruyordu oynadigi karekter baglaminda. hatta dizi yayindan kaldirildiginda - kendisi, hele sukur tarzinda bir seyler yazmisti .
gelirse-fazla izletmez konusunda hem fikirim.hava katar dedigin gibi,ama hic yoktan iyidir.
genel resim icin ,hatta kendisi haricinde dedigin gibi daha basrolumsu biri gelmeli.. aras artik oynar mi bu tur dizi de veya sonradan girmek ister mi bilemiyorum.
erkan kolcak(ismini yanlis yazmis olabilirim) ozel hayat cocuk vs kaynakli, dizilere ara vermek istemisti. cukur sonrasi peak yapmisken yine benzer rolle bu diziye gelmek ister mi o da soru isareti....
izletisi fazla olan oyuncular suan bosta yok gibi... baris arduc(cukura gelmisti) vs dizileri devam ediyor...
ugur yucel'in amca,dayi vs figuru olarak gelmesini isterdim-de o da, yeni bir diziye baslamis....
senin aras ve erkan harici bir isim aklina geliyor mu ?
diziye genel anlamda ise bir iki sey eklemek gerekirse:
aksiyon konusu ozelinde
suan icin korkmaz, baybars villain karakterler...
bence x gizemli biri de villain olarak diziye girmeli, misal son bolumde *baskindan dolayi korkmaz'i dolayisiyla kartal'i < > *mallar'in gizemli sahipleri yuz yuze gelmeli gibi aksiyon sahneleri yazilabilir....
fragman bakalim nasil olacak...
genelde zaman atlamali fragmanlar/bolumler zor olur. begeni begenmeme denkleminde...
iyi seyirler
Burak Özçivit-Çağatay Ulusoy gibi isimler izleyici sayısı arttırır.Bu isimlerin yanı sıra İnstagram'da falan takipçisi bol olan yeni ünlülerden biri de olabilir.Ay Yapım Burakla Çağatay'ı oynatabilir.Kıvanç Tatlıtuğ olsun diyecem de o gelmez.Dizinin başlangıcı olsa neyse de şimdi gelmez.Aslında Azade rolüne Beren Saat veya Tuba ikna edilse daha çok izlenebilirdi ama şu an başka bi yere transfer şart..
Benim aklıma gelenler bunlarilginc isimler.
burak sanirim donem dizisinde. bayagidir bu turde ilerliyor... seyirci yadirgayabilir uc kurus tarzi bir dizide oynamasina.
cagatay da sanirim yeni bir diziye basliyor yakinda yayina girecek. ilginc bir rolde.
dedigin gibi keske cagatay olsa-icerde dizisi gibi bir perfomans sunabilirdi kim bilir...
insta vs gibi yerleri malesef pek takip etmiyorum. isim olarak pek bir fikir ve yorum sunamiyorum.
kivanc'in da dizileri var. o da yeni bir diziyle gelecek.netflix vs.
cok istedigim >
kenan'i disney + kapmis bu hafta.. *gri isminde bir dizide yer alacakmis.
azade konusunda beren onerin cok ilginc. tuba da keza.. kendisinin halihazirda projesi de yok sanirim..
suan azade rolunu oynayan oyuncunun ses tonu ve mimiklerini cok begendigimi de koseye ilistireyim.
dedigin gibi diger kritik yerlere transfer mutlak sart.bence de....
son olarak;
son bolumde *baba dizisini gormem hos bir surprizdi. bolumu izlersen 1 saat 40.dakika oynaniyorken ekrana geliyor...
İzle 1-2 bölüm sararsa devam edersin..neci bu
Benim aklıma gelenler bunlarAy Yapım'ın oyuncuları diye teklif edebilirler diye düşündüm.Azade rolünü oynayan kişi iyi oynuyo da oraya daha fazla izlenmesi için başka biri gelebilirdi abi.Ay Yapım sürekli kendi dizilerinin reklamını yapıyo ekliyolar genelde
![]()
Barış Arduç gelecekse Elçin de diziye gelmelifiyat performans bazli mi bakmislar acaba ?
< : >
azade'yi oynayan mevcut oyuncu versus *kasesi daha fazla olan beren~tuba vs ...
belirttigin aktorler den kanimca tercihim baris (kuzgun cebeci tarz bir rolde) ve de cagatay cok iyi olurdu-tozlu dereli yaman degil de, icerde dizisindeki roluyle...
tek secim yapilsaydi tercihim; baris arduc > *racon, kuzgun ve kisa sureli cukur dizilerindeki rolleriyle cuk otururdu kanimca...
Barış Arduç gelecekse Elçin de diziye gelmeli![]()
Aynen abi şakasına dedimolay romantik tur dizilere kayiyor gibi
*elcin'in mahalle tandansli dizisi idi dimi o(kiralik ask) ? - dizinin ilk bolumlerinde -elcin ve ailesi sanki sicak samimi bir mahalle de yasiyorlardi..sonrasini izlemedim.
elbette latife yapiyosun. gecek anlamda, ikili olarak uyum olarak dedigin olabilir de. tur olarak bu diziye gider mi yoruma acik olurdu...
casting olayinda kimin imzasi var merak ediyorum... ay yapim genelde cast olayini iyi yapardi.yan roller dahil...
gerci ay yapim dizilerinde olmaz olmaz > diziye sonradan giren saglam buyuk misafir isim karakterler.
bir umut bu benim acimdan bu diziye yonelik oyuncu beklentisi ozelinde...
nesrin dedin-de, iyi bir oyuncu , eski dizilerinden birinde basarili bulmustum performansini... < - *al yazmalim dizisi...Aynen abi şakasına dedimDizi de Nesrin oynuyosa o da oynardı bence şaka bi yana
Aynen abi diziye 1 transfer şart..