Üç Kuruş l Show Tv

sevgili omer , afedersin - birsen altuntas kim ?
dizinin yapimcilarindan biri mi ? yoksa tvlerde dizileri yorumlayan medyatik bir yuz mu ?

diger yandan, tek sezonluk planlanmasi izleyenler adina buruk bir durum suphesiz...farkli bir dunyasi var...
bu haberle birlikte anlasilan, bu dizi de *icerde dizisi gibi tadinda birakilacak...

tesekkurler guncelleme icin...

iyi seyirler.
magazin ve tv gazetecisi çoğu haberi doğru çıkıyor

yeni bolum 2.fragman yayina girmis: ~ Ferhan seni bekliyor! ~

fragmanin giris efsane olmus @Murat Durmaz kartal'in efe'ye seslenisi..

fragman :

*kartal , efe'ye ferhani teslim ediyor veya 3u birden birlikte hareket edecek...

*efe nin annesinin leyla'dan efe icin yardim istemesi - dikkat cekici...

*kartal , bahar'i ziyarete gidiyor cocugu soruyor...

*sahin aksiyonda...

*kapanis > efe , kartal'in servisiyle ferhan'i aliyor...

dolu dolu bir bolum olacak gibi...

2.fragmanda cetin(zekai) , neriman, baybars, korkmaz vs lerin yer almamasi da ilginc olmus...

2 fragmandan anladigim ; saglam bir zaman atlamasi yasanacak gibi...

pazartesi showtv de yayinlaniyor. malesef ayni gun aksami macimiz var. diziyi macin ertesinde izlemeye calisacagim.

iyi seyirler izleyen arkadaslara.

yeni bolum 2.fragman yayina girmis: ~ Ferhan seni bekliyor! ~

fragmanin giris efsane olmus @Murat Durmaz kartal'in efe'ye seslenisi..

fragman :

*kartal , efe'ye ferhani teslim ediyor veya 3u birden birlikte hareket edecek...

*efe nin annesinin leyla'dan efe icin yardim istemesi - dikkat cekici...

*kartal , bahar'i ziyarete gidiyor cocugu soruyor...

*sahin aksiyonda...

*kapanis > efe , kartal'in servisiyle ferhan'i aliyor...

dolu dolu bir bolum olacak gibi...

2.fragmanda cetin(zekai) , neriman, baybars, korkmaz vs lerin yer almamasi da ilginc olmus...

2 fragmandan anladigim ; saglam bir zaman atlamasi yasanacak gibi...

pazartesi showtv de yayinlaniyor. malesef ayni gun aksami macimiz var. diziyi macin ertesinde izlemeye calisacagim.

iyi seyirler izleyen arkadaslara.

Güzel bi bölüm olacak.Onları ön izlemede verirler.Ben hep netten izliyorum reklamsız güzel oluyo :D

Güzel bi bölüm olacak.Onları ön izlemede verirler.Ben hep netten izliyorum reklamsız güzel oluyo :D

:)

showtv youtube sayfasi hem bu diziye hem baba dizisine onemi son donemde iyi veriyor.aktif vidyolar servis ederek.

ustteki vidyo da bunlardan biri.. kartal ile *alfabe ogrenimi vidyosu...

latife bir yana, dedigin gibi netten izlemek cok iyi-de(bende genelde oyle yapiyorum ) * dizinin izlenirliligi adina tv den izlemeyi oneriyorlar youtube yorumlarinda.
mac olmasaydi bu hafta tv den izleyecektim. maci ana tvden izlerim. ayri tv den diziyi acarim sessizde oylece arkada devam eder :)

bu bolume dair on izlemeyi sanirim 5.sayfada eklemistim. baska on izleme olacak mi ? gerci 17 bolum 2 on izleme vidyosu servis edilmisti.

simdilik ; 1 on izleme 2 fragman cok iyi,, yeni bi on izleme verirlerse elbette leziz olur...

:)

showtv youtube sayfasi hem bu diziye hem baba dizisine onemi son donemde iyi veriyor.aktif vidyolar servis ederek.

ustteki vidyo da bunlardan biri.. kartal ile *alfabe ogrenimi vidyosu...

latife bir yana, dedigin gibi netten izlemek cok iyi-de(bende genelde oyle yapiyorum ) * dizinin izlenirliligi adina tv den izlemeyi oneriyorlar youtube yorumlarinda.
mac olmasaydi bu hafta tv den izleyecektim. maci ana tvden izlerim. ayri tv den diziyi acarim sessizde oylece arkada devam eder :)

bu bolume dair on izlemeyi sanirim 5.sayfada eklemistim. baska on izleme olacak mi ? gerci 17 bolum 2 on izleme vidyosu servis edilmisti.

simdilik ; 1 on izleme 2 fragman cok iyi,, yeni bi on izleme verirlerse elbette leziz olur...

Diziye yakın 1 tane daha veriyolar abi olursa güzel olur :D

Diziye yakın 1 tane daha veriyolar abi olursa güzel olur :D

biraz gec oldu ama idare et , derbi galibiyetimizden dolayi eklemeyi unuttum :) - >

derbi galibiyeti uzerine keyif bolumu olarak yeni bolumu birazdan izlemeye gececegim.

on izleme vidyosunun benzer muzikal yanini gecen bolumde mahallede izlemistik.
hollywoodvari muzikal film sahnesi gibi idi o bahsini ettigim mahalle kap canak gosterisi- keza ustteki hapishane vdyosu performansi da...

kaliteli ve fikir olarak guzel yenilikci ayrintilar olarak goruyorum bu tur ince detaylari
< *tv de ve de yerli dizi geneli ozelinde baktigim vakit.

iyi seyirler

@Murat Durmaz

18.bolum cok guzeldi.ben kendi adima begendim...

3 yil sonrasini iyi islediler...

izledikten sonra bolume dair yorumunu yazarsan-okuduktan sonra yorum getirmek isterim.

spoiler;

- kartal - bahar - cocuk olayi
- kartal'in efe'ye ferhani takdim etmesi * bunu beklemiyordum buyuk surpriz oldu devami..
- ne efe ne leyla birbirlerinden vaz gecmemis olmalari
- sahin nin racon kesmeleri
- cetin- neriman annesi sahneleri
- efe nin annesinin leyla'nin kapisina gidip yardim istemesi *
- kartal in icerden havali cikisi
- kendisini karsilamaya kardesi ve sag sol kolu harici kimsenin gelmemesi
- tekvando okulu sahneleri eglenceliydi... sahneleri genel anlamda iyi geldi bolumde yer verilmesi ozelinde.
- halide nin x biri ile evlenmis(?) olmasi... bu sasirtti. konyali ile guzel bi hikayeleri olur beklentisindeydi bir cok izleyici.
- konyali nin bolumde bir kez bile gorunmemesi...*
-korkmaz, azade gibi isimlerin bolumde gorunmemesi...

-kartal ve efe nin tekrarda ekuri olmasi.... bekledigimiz olaydi.......
- cetin'in de alemlerde kendini harap etmesi - sonrasinda kartal in istegine olumlu bakmasi(ferhan konusu),

acaba cetin de bizim ikiliye katilacak mi baybars ve diger villainlere karsi... merak edilesi denklem.

gibi gibi akilda kalan sahneler dikkatimi cekenlerde one cikanlardi.....

19.bolum / yeni bolume dair 1.on izleme hemen servis edilmis. ; >

< ; * sevda vurgusu iyi islenmis rusen usta uzerinden.... begendim sahneyi......

iyi seyirler

diziye 20.bolumde *necip memili giris yapti : diger adiyla * kilic karakteri......

21.bolum fragmanda necip memili resmen dokturmus. en one cikacak karakter olacak gibi bu bolumde ozellikle. (2 fragmanda cok iyi) .

ayrica on izleme vidyosu da cok saglam >
su replik one cikiyor on izleme vidyosunda ; kus mu civciv mi kartal mi ?

Necip memili'nin girmesini beğendim.
ama ne giris. cukur dizisi izleyicileri bayagi begenmis youtube yorumlarinda.
benim denk geldigim cukur bolumlerindeki necip memili den bile daha iyi ve etkili bi rolde ve aksiyonda idi,asiri karizmatik bir rolde. ismi kilic. bolumu resmen tek basina tasidi dersem yanlis olmaz. cok iyi bir oyuncu hakkini vermek gerek.

nerdeyse yanlis anlasilmasin, adam cukur daki rolunun uzerine cikmis resmen tek bolumdeki aksiyonlarla. eger denk gelirde izlersen kesitlerine , rajonlarini kestigi yerlerde -yonetmen aciyi hissedin demis resmen izleyene...

bu arada 22.bolum fragman yayinlanmis asagiya birakiyorum:

kilic dugune gidiyor.... onceki bolumun uzerine daha ne kadar cikilir bilemiyorum kiilic ozlinde yaptigi rajon baglaminda.

ay yapim dizilerinde dugunler de bir aksiyon oluyor diyorlar. bakalim nasil bir seyler olacak. fragmanda leyla gidici gibi laflar cikiyor kartalin agzindan....

bence gec girdi diziye necip bey,ay yapim daha erken dusunmeliydi. diger yandan dizi adeta aksiyon anlaminda saha kalkti. kanimca dizinin en kaliteli ve aksiyonu en saglam bolumuydu.

yazik olacak bu diziye tek sezonluk olmasindan dolayi....

@Murat Durmaz

iyi seyirler.

benim denk geldigim cukur bolumlerindeki necip memili den bile daha iyi ve etkili bi rolde ve aksiyonda idi,asiri karizmatik bir rolde. ismi kilic. bolumu resmen tek basina tasidi dersem yanlis olmaz. cok iyi bir oyuncu hakkini vermek gerek.

nerdeyse yanlis anlasilmasin, adam cukur daki rolunun uzerine cikmis resmen tek bolumdeki aksiyonlarla. eger denk gelirde izlersen kesitlerine , rajonlarini kestigi yerlerde -yonetmen aciyi hissedin demis resmen izleyene...

kilic dugune gidiyor.... onceki bolumun uzerine daha ne kadar cikilir bilemiyorum kiilic ozlinde yaptigi rajon baglaminda.

ay yapim dizilerinde dugunler de bir aksiyon oluyor diyorlar. bakalim nasil bir seyler olacak. fragmanda leyla gidici gibi laflar cikiyor kartalin agzindan....

bence gec girdi diziye necip bey,ay yapim daha erken dusunmeliydi. diger yandan dizi adeta aksiyon anlaminda saha kalkti. kanimca dizinin en kaliteli ve aksiyonu en saglam bolumuydu.

@Murat Durmaz

iyi seyirler.

Bu aralar ben pek diziyi izlemedim abi müsait olunca izleyecem bölümlerin hepsini..

Bu aralar ben pek diziyi izlemedim abi müsait olunca izleyecem bölümlerin hepsini..

sevgili murat , umarim begenirsin kacirdigin bolumleri.
ben sahsen cok begendim. hele necip memili niin diziye giris sahnesi ve havasi akabinde gelinen bugune kadarki surec, benim adima 4-4 luk idi....

gecen bolumlere yonelik spoiler turu yorumlarda bulunmaktan kaciniyorum,ozellikle dizideki yan karakterler ozelinde.
sen izledikten sonra gerekirse yeniden degerlendiririz oyunculara yonelik teorileri vs.

keske 2.sezonu olsa. ozellikle necip memili ile dizi baska bir evreye gecti, gozume ilisen mesajlarda 2.sezonu olsun diye yorumda bulunuyorlar youtube sayfasinda. olursa dizi burdan alir yurur yeni takviyelerle vs. dger turlu icerde gibi tadimlik olarak hafizalara gecer.

iyi seyirler tekrardan.

@Murat Durmaz

iyi seyirler.

Daha erken girmeliydi konusuna katılıyorum 3.yıl dan direkt girmeliydi bence.

sevgili murat , umarim begenirsin kacirdigin bolumleri.
ben sahsen cok begendim. hele necip memili niin diziye giris sahnesi ve havasi akabinde gelinen bugune kadarki surec, benim adima 4-4 luk idi....

gecen bolumlere yonelik spoiler turu yorumlarda bulunmaktan kaciniyorum,ozellikle dizideki yan karakterler ozelinde.
sen izledikten sonra gerekirse yeniden degerlendiririz oyunculara yonelik teorileri vs.

keske 2.sezonu olsa. ozellikle necip memili ile dizi baska bir evreye gecti, gozume ilisen mesajlarda 2.sezonu olsun diye yorumda bulunuyorlar youtube sayfasinda. olursa dizi burdan alir yurur yeni takviyelerle vs. dger turlu icerde gibi tadimlik olarak hafizalara gecer.

iyi seyirler tekrardan.
Aynen 2. sezonu olsa ama büyük ihtimalle olmayacak abi.Spoiler konusunda dizinin kendisi fragmanda nerdeyse tüm bölümün sahnesini veriyo :D Fragman izleyince az buçuk dizinin ne olacağını kestirebiliyoz :D

Daha erken girmeliydi konusuna katılıyorum 3.yıl dan direkt girmeliydi bence.

burda baslikta olasi girmesi gereken isimleri yaziyorduk ilk bolumlerden beri,fark ettiysen,
ugur yucel den nejat isler'e vs vs isimleri yazdik izleyenler olarak...

necip memili nin hali hazirda bi dizisi vardi ,o yayindan kalkti ,o da anca gelebildi bu diziye yanilmiyorsam.
bahsini ettigim dizi maden konulu dizi,ismi suan aklima gelmiyor malesef.

icine sinmeyen bir yapimmis dedigine gore-kendi mesajinda, dizi bittiginde bayagi rahatlamisti.
dedigin gibi 3.yildan girmeliydi en azindan....

ben sahsen dizinin bastan beri kadro olarak *villain anlaminda net bir eksiklik oldugunu israrla vurgulamistim bir kac mesajimda. yazik olur demistim.... gec adim attilar,yine de kalan bolumlerde kaliteli aksiyon izleyecegiz bu bile basli basina kistas benim adima.

iyi seyirler.

Düğünde olay çıkmazsa iyidir
{ *spoiler
kartal'in < - > sahinle dovus sahnesindeki *laflara bakilirsa <*leyla vurulmus tahminim. < ya oldu susu verirler ya da cukur da yamac'in sevgilisi vardi ismi suan aklima gelmiyor- o nasil olduyse bu da oyle net sekilde olebilir,hatta icerde dizisinde de yanilmiyosam basrolun kiz arkadasi oluyordu(?) . dolayisiyla net bir olum olursa da sasirmam sahsen. spoiler } .

dizide daha fazla aksiyon isteyen cok izleyici vardi. senarist aksiyonsa aksiyon dedi, resmen son bolumler ay yapimiin onceki dizilerinin bile ustunde ilerliyor bazi yonlerden.bence.

uc kurusta mahalle kavrami tam islenmedi, bi tek evi ve evin avlusu net belliydi, geri kalan hep araba da muhabbet, ev ici muhabbet hir gur.

neyse. 22.bolumun cok kaliteli olacagini bekliyorum.

iyi seyirler diliyorum.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt