Üç Kuruş l Show Tv

kartal'in < - > sahinle dovus sahnesindeki *laflara bakilirsa <*leyla vurulmus tahminim. < ya oldu susu verirler ya da cukur da yamac'in sevgilisi vardi ismi suan aklima gelmiyor- o nasil olduyse bu da oyle net sekilde olebilir,hatta icerde dizisinde de yanilmiyosam basrolun kiz arkadasi oluyordu(?) . dolayisiyla net bir olum olursa da sasirmam sahsen.

dizide daha fazla aksiyon isteyen cok izleyici vardi. senarist aksiyonsa aksiyon dedi, resmen son bolumler ay yapimiin onceki dizilerinin bile ustunde ilerliyor bazi yonlerden.bence.

uc kurusta mahalle kavrami tam islenmedi, bi tek evi ve evin avlusu net belliydi, geri kalan hep araba da muhabbet, ev ici muhabbet hir gur.

neyse. 22.bolumun cok kaliteli olacagini bekliyorum.

iyi seyirler diliyorum.
Spoiler koysaydın keşke arkadaşlara ayıp oldu

Teşekkürler

Aynen 2. sezonu olsa ama büyük ihtimalle olmayacak abi.Spoiler konusunda dizinin kendisi fragmanda nerdeyse tüm bölümün sahnesini veriyo :D Fragman izleyince az buçuk dizinin ne olacağını kestirebiliyoz :D

youtube da denilene gore, 2.sezonu kesin olmayacak deniyor...

fragman konusunda, ben tam ayni yerde degilim :) halide karakteri misal son bolumde dokturdu resmen,harika oyunculuk gosterdi dede ile karsilikli sahnesinde. spoiler olmasin benim adima dizide en klas sahnede tepeye oynar son bolum ozelinde.

< bunu ornek vermemin nedeni, buna yonelik fragmanda bir emare yoktu yanilmiyorsam 21.bolum...
dolayisiyla cok iyi oldu bu sahnenin dizide ilk kez karsimiza gelmesi, izlerken sasuracaksin kizin rol performansindan.

iyi seyirler diliyorum.

youtube da denilene gore, 2.sezonu kesin olmayacak deniyor...

fragman konusunda, ben tam ayni yerde degilim :) halide karakteri misal son bolumde dokturdu resmen,harika oyunculuk gosterdi dede ile karsilikli sahnesinde. spoiler olmasin benim adima dizide en klas sahnede tepeye oynar son bolum ozelinde.

< bunu ornek vermemin nedeni, buna yonelik fragmanda bir emare yoktu yanilmiyorsam 21.bolum...
dolayisiyla cok iyi oldu bu sahnenin dizide ilk kez karsimiza gelmesi, izlerken sasuracaksin kizin rol performansindan.

iyi seyirler diliyorum.
Youtubeda ki bilgi kanalları genelde yalan söylerler de doğru gibi rating fazla değil.Böyle deyince merak ettim.Bu gece izleyeyim bölümleri abi :D Teşekkür ederim sana da iyi seyirler abi..

son bolum efso gecti hem duygusal hem aksiyon baglaminda....

dizi sonlara yaklastikca resmen 5.vitesle saha kalkti. her bolum ayrilanlar oluyor...

yeni bolum fragmani az once eklenmis resmi youtube sayfasina:

son bolumler denkleminde, vitesli bolumler izliyoruz. yeni bolumde yine beklendigi gibi muthis bir bolum olacak gorunuse gore...

efe versus kilic kapismasi , versusa yakisir turde olmasi gerekir. < - > efe (*leyla'sini kaybetmeye goz gore gor sessiz kalip razi olmayacakti) bu isin pesini birakmayacakti, beklendigi gibi de full dikine gidiyor taa-ki baybars'a ulasana dek.

kilic ile olan dovus sahneleri fragmanda cok iyi gorunuyor. efe zaten diger dizilerden de bildigimiz uzere iyi dovusen ve dovus sahnelerinin yakistigi bir oyuncu. bu dizide de bunlardan iyi ornekler gorduk. yeni bolumde de bir benzeri olacak. sabirsizlikla bekliyorum bu versusu....

dizinin sonlarina yaklasiyoruz. senarist hele sukur nihayet *efe karakterini dizinin ana eksenine oturttu. bu muthis oyuncudan bu denli gec faydalanilmasi da ay yapim ozelinde senariste yazar....

son bolumde efe show izledik. kalan bolumlerd bu artarak devam edecektir diye dusunuyorum....

guzel bir bolum bizleri bekliyor...

iyi seyirler.

cok iyi bir bolumdu...
dramatik bir girisle basladi bolum...
keza aksiyonu da oldukca iyidi...

finale yaklastikca daha leziz bir hal almaya basladi dizi...

*spoiler* < - >

>

iyi seyirler....

dizi nin geriye kaldi son * 5 final bolumu...

yazik oldu... 2.sezonu olmasini istedigim bir diziydi...

son bolumlerde oldugu gibi yine guzel kaliteli bir bolum bizleri bekliyor gibi...

@Murat Durmaz *konyali konusu okuduklarima gore sanirim bu haftaki bolumden itibaren bold sekilde islenecekmis. *annesi ortaya cikiyor,diziye yeni girecek bu bolumde...

diger yandan cetin versus baba baybars ve kilic kapismasinda cetin gidici mi merak edilesi...
kartal ve efe dugun vs telasina cetin'i fazla yalniz biraktilar, bu surecte cetin'e ne denli destek olacaklar ozellikle merak ediyorum.

halide konusu da yeni bolumde islenecek gibi, on izleme fragmanda esini soruyo kartal....

tam fragman

onizleme

iyi seyirler

dizi nin geriye kaldi son * 5 final bolumu...

yazik oldu... 2.sezonu olmasini istedigim bir diziydi...

son bolumlerde oldugu gibi yine guzel kaliteli bir bolum bizleri bekliyor gibi...

@Murat Durmaz *konyali konusu okuduklarima gore sanirim bu haftaki bolumden itibaren bold sekilde islenecekmis. *annesi ortaya cikiyor,diziye yeni girecek bu bolumde...

diger yandan cetin versus baba baybars ve kilic kapismasinda cetin gidici mi merak edilesi...
kartal ve efe dugun vs telasina cetin'i fazla yalniz biraktilar, bu surecte cetin'e ne denli destek olacaklar ozellikle merak ediyorum.

halide konusu da yeni bolumde islenecek gibi, on izleme fragmanda esini soruyo kartal....

tam fragman

onizleme

iyi seyirler

Bölümleri izledim abi.Konyalı konusu bence dediğim gibi olacak gibi :D Zekai konusunda ise finale kadar taşırlar bence olayı.Teşekkür ederim abi iyi seyirler dilerim..

Bölümleri izledim abi.Konyalı konusu bence dediğim gibi olacak gibi :D Zekai konusunda ise finale kadar taşırlar bence olayı.Teşekkür ederim abi iyi seyirler dilerim..

izledigine sevindim senin adina... en azindan oyunculuklar icin sansi hak eden bir yapim.
ekin,uraz, nesrin, kisa da olsa konyali,halide ve de suan ismini unuttugum hala karakterini oynayan isimler cok iyi oyunculuk sergilediler.sonlarda giren zekai ve kilic karakterleriyle beraber.

konyali nin annesinin saglam bir figur olaagi soyleniyor. yani, kartal'in bu cikmazdan cikmasina kilit olacak figur gibi gibi..zengin ,guclu bi figur. < bakalim nasil bir karakter yazilmis...

*zekai nin dizi olarakta dram turunde oynamasina asiri memnun olmustum...
< bi filmde cok begenmistim rolunu bu minvalde. *annemin yarasi isimli film...

kanimca ilk cikis tandansli komedi turuna bagli ve bold sekilde kalmayip *drama yonunu de one cikaracak film ve dizilerde yer almasini bekliyordum. dedigim filmde iyidi bu baglamda. keza suanki dizide de dokturuyor....

onu acik , kanimca bu dizi ile beraber dram olarak yeni dizi projelerinde gorebiliriz,,gormeliyizde...

tiyatro konusunda da yetenekli...tavsiye ederim izlemeni .

izledigine sevindim senin adina... en azindan oyunculuklar icin sansi hak eden bir yapim.
ekin,uraz, nesrin, kisa da olsa konyali,halide ve de suan ismini unuttugum hala karakterini oynayan isimler cok iyi oyunculuk sergilediler.sonlarda giren zekai ve kilic karakterleriyle beraber.

konyali nin annesinin saglam bir figur olaagi soyleniyor. yani, kartal'in bu cikmazdan cikmasina kilit olacak figur gibi gibi..zengin ,guclu bi figur. < bakalim nasil bir karakter yazilmis...

*zekai nin dizi olarakta dram turunde oynamasina asiri memnun olmustum...
< bi filmde cok begenmistim rolunu bu minvalde. *annemin yarasi isimli film...

kanimca ilk cikis tandansli komedi turuna bagli ve bold sekilde kalmayip *drama yonunu de one cikaracak film ve dizilerde yer almasini bekliyordum. dedigim filmde iyidi bu baglamda. keza suanki dizide de dokturuyor....

onu acik , kanimca bu dizi ile beraber dram olarak yeni dizi projelerinde gorebiliriz,,gormeliyizde...

tiyatro konusunda da yetenekli...tavsiye ederim izlemeni .
Dizi güzel de erken final yapıyolar.İzlenme olayını pek yapamadılar.Konyalı konusunu da merak ediyom.Zekai'yi ben de beğeniyom abi.Teşekkür ederim abi iyi seyirler dilerim..

final'a az kaldı bakalım ay yapım diğer sezon benzer bir iş yapacak mı yoksa ara mı verecekler konyalı halide'nin kocasını öldürürse güzel olur bence hapçıydı katil olur bu sefer :D :D

Dizi güzel de erken final yapıyolar.İzlenme olayını pek yapamadılar.Konyalı konusunu da merak ediyom.Zekai'yi ben de beğeniyom abi.Teşekkür ederim abi iyi seyirler dilerim..

dedigine katiliyorum.

kanimca tanitimlari layikiyla yapamadilar. yani guzel bir proje gibi duruyor ,kadro kurulum,muzikler,cekimler,flash backs ,baslardaki villainler, derken villain konusu kisitlandi once bahar'in babasi cikti sonra korkmaz,, sonra biri vardi kartalin tarafina gecti,,, derken ferhan cikti,,, cikanlarin yerlerini iyi dolduramadilar,
dizi biterken kilic figurunu getirdiler,, diziye aksiyon anlaminda resmen enerji ve hava geldi.

misal , efe karakteri fazla arka planda kaldi... yan rollerin potansiyelini fazla islemediler beceremediler veya sonraya birakmak istediler. konyali,halide, kartalin sag ve sol kolu rolundeki isimlerin hiikayeleri...

baybars nasil bu kadar guclendi veya basta nasil biriydi bu da gizemini korudu,ici bos alti bos bir durum ortaya cikti .

diziden cikan ferhan karakterinin bir amaci var idi... net bir hikayesi vardi...
dizi ilk bolumlerde fazla yavasti...
dram,ask,aksiyon ucgeninde dengeyi yapamadilar genel toplamda bence....

yazik oldu kisaca.

dedigine katiliyorum.

kanimca tanitimlari layikiyla yapamadilar. yani guzel bir proje gibi duruyor ,kadro kurulum,muzikler,cekimler,flash backs ,baslardaki villainler, derken villain konusu kisitlandi once bahar'in babasi cikti sonra korkmaz,, sonra biri vardi kartalin tarafina gecti,,, derken ferhan cikti,,, cikanlarin yerlerini iyi dolduramadilar,
dizi biterken kilic figurunu getirdiler,, diziye aksiyon anlaminda resmen enerji ve hava geldi.

misal , efe karakteri fazla arka planda kaldi... yan rollerin potansiyelini fazla islemediler beceremediler veya sonraya birakmak istediler. konyali,halide, kartalin sag ve sol kolu rolundeki isimlerin hiikayeleri...

baybars nasil bu kadar guclendi veya basta nasil biriydi bu da gizemini korudu,ici bos alti bos bir durum ortaya cikti .

diziden cikan ferhan karakterinin bir amaci var idi... net bir hikayesi vardi...
dizi ilk bolumlerde fazla yavasti...
dram,ask,aksiyon ucgeninde dengeyi yapamadilar genel toplamda bence....

yazik oldu kisaca.
Baybars tahminimce kumardan zengin olmuştur bence.Dizinin geneli kumarla bağlantılı.Aynen abi devam etse güzel olurdu..

final'a az kaldı bakalım ay yapım diğer sezon benzer bir iş yapacak mı yoksa ara mı verecekler konyalı halide'nin kocasını öldürürse güzel olur bence hapçıydı katil olur bu sefer :D :D

:) agir roman filmini isledin resmen omer.

dedigin gibi bir final konyali icin efso bir bitis olur...

en basta soyledigine gelirsek;

kanimca ay yapim asiri hizli davrandi cukur sonrasi...
kanimca biraz ,benzer turu ozletmelilerdi... yorumlardan youtube da gozlemledigim benzer bakista bir gorus mevcut...

sayet ay yapim benzer isi yeni sezonda dusunurse basarili olmasi icin cukurdaki ana iki karakter harici sansinin olmadigini dusunuyorum yapimin. vartolu ve yamac harici sevilmis bold figur yok gibi ellerinde benzer yapimda.
cagatay bu saatten sonra o tur yapimda bi daha oynar mi yoruma acik....

kenan artik tvye donmez...

barus arduc'u denemislerdi bir kac dizide bu minvalde... o belki olabilir ama dizi tutunur mu bilemem...

uc kurus ilk planda biraz risk idi bence. misal basrol uraz. sal komedi ve romantik dizi,film oyuncusu idi son biten dizisine kadar(sefirin kizi) .... ekin genelde ab isinde yer aliyodu tvde, aksiyon vs den cok iliski bazli dizi konseptinde...bunun da istisna isi tabiki platform dizisi olan *bozkir dizisi idi kanimca. bu dizide muthis oynamisti dram ve aksiyon banlaminda. ki, kanimca uc kurus dizisinde rolu kapmasinin nedeni de bozkir dizisindeki benzer rolde olusu ve saglam performansi olsa gerek.

dedigim dizi cok kaliteli bir istir ayrica tavsiye ederim.

sozun ozu;

kadroya, konsepte, ozellikle cok degerli muziklere yazik oldu. tadi damakta kalir bir is diyelim gonul kalmasin...

iyi seyirler.

:) agir roman filmini isledin resmen omer.

dedigin gibi bir final konyali icin efso bir bitis olur...

en basta soyledigine gelirsek;

kanimca ay yapim asiri hizli davrandi cukur sonrasi...
kanimca biraz ,benzer turu ozletmelilerdi... yorumlardan youtube da gozlemledigim benzer bakista bir gorus mevcut...

sayet ay yapim benzer isi yeni sezonda dusunurse basarili olmasi icin cukurdaki ana iki karakter harici sansinin olmadigini dusunuyorum yapimin. vartolu ve yamac harici sevilmis bold figur yok gibi ellerinde benzer yapimda.
cagatay bu saatten sonra o tur yapimda bi daha oynar mi yoruma acik....

kenan artik tvye donmez...

barus arduc'u denemislerdi bir kac dizide bu minvalde... o belki olabilir ama dizi tutunur mu bilemem...

uc kurus ilk planda biraz risk idi bence. misal basrol uraz. sal komedi ve romantik dizi,film oyuncusu idi son biten dizisine kadar(sefirin kizi) .... ekin genelde ab isinde yer aliyodu tvde, aksiyon vs den cok iliski bazli dizi konseptinde...bunun da istisna isi tabiki platform dizisi olan *bozkir dizisi idi kanimca. bu dizide muthis oynamisti dram ve aksiyon banlaminda. ki, kanimca uc kurus dizisinde rolu kapmasinin nedeni de bozkir dizisindeki benzer rolde olusu ve saglam performansi olsa gerek.

dedigim dizi cok kaliteli bir istir ayrica tavsiye ederim.

sozun ozu;

kadroya, konsepte, ozellikle cok degerli muziklere yazik oldu. tadi damakta kalir bir is diyelim gonul kalmasin...

iyi seyirler.
aynen senaryo hepsinden de önemli sağlam bir senaryo olması lazım tutması için yeni bir dizi yapacaklarsa mesela şöyle tarz bir şey olabilir üç arkadaş vardır biri mafya diğeri deli öbürü üstün zekalı ama hiç birinin birbirinden haberi yoktur

aynen senaryo hepsinden de önemli sağlam bir senaryo olması lazım tutması için yeni bir dizi yapacaklarsa mesela şöyle tarz bir şey olabilir üç arkadaş vardır biri mafya diğeri deli öbürü üstün zekalı ama hiç birinin birbirinden haberi yoktur

bu hikayeye uygun isimleri kimler olabilir misal?

bu arada, uc kurus dizisinde baybars haric agir figur yoktu erkek kadrodan... diger ay yapim dizilerinde bu yon saglamdi...

misal cetin tekindor,ugur yucel , haluk bilginer vs gibi tepe isimler....

cukur'un misal son sezonu bile cok saglam kadro ile takviye edilmisti. nejat isler,baris arduc,damla sonmez vsvs...

ay yapim her nasil bir hikaye dusunuyorsa bu tur dizilerde, kanimca kadro matematigi iyi olmali...aksi durumda yari yolda tikaniliyor....

bu hikayeye uygun isimleri kimler olabilir misal?

bu arada, uc kurus dizisinde baybars haric agir figur yoktu erkek kadrodan... diger ay yapim dizilerinde bu yon saglamdi...

misal cetin tekindor,ugur yucel , haluk bilginer vs gibi tepe isimler....

cukur'un misal son sezonu bile cok saglam kadro ile takviye edilmisti. nejat isler,baris arduc,damla sonmez vsvs...

ay yapim her nasil bir hikaye dusunuyorsa bu tur dizilerde, kanimca kadro matematigi iyi olmali...aksi durumda yari yolda tikaniliyor....
çukurdan aras üç kuruştan diren bey(ferhan) üçüncüsüne birini bulamadım

çukurdan aras üç kuruştan diren bey(ferhan) üçüncüsüne birini bulamadım

genel kadrolar aklima gelince,

misal, onur saylak , nejat isler ikilisi ekrana yakisiyor,..

suan icin cogu kisi platforma yoneldi oyunculuk olarak...
kimileri de sezonluk tiiyatro yapiyor...
yasli kult oyuncular da sureler yuzunden,virus yuzunden mesafeli su siralar...

sozun ozu;

genel anlamda daha genis bir kadro olmali, yan roller keza isimsiz olmamali diye dusunuyorum...

ayrica , vartolu bir sekilde ikna edilmeli setlere donmesine yonelik... ay yapim kendi izleyicisini yeniden cekmek icin vartolu,yamac elzem gibi, son basarili ornekten dolayi...

kivanc, ezel dizisinde 8 figuru kisa ama kult oldu. bu tur bir figur olabilir izleyici de iz birakan kisa surede...
kivanc artik oynamaz bu turde ,hatta tv isi yapar mi yoruma acik...

ertan saban bu ture tekrardan gelmeli misal...

isimler ornek olarak cok verilebilir. kistas kanimca bu ture uygunlugu ve veya daha once basarili sekilde benzer turde calismis olmasi dusunulebilir secimlerde.

Geri
Üst Alt