Uçaklarda Cep Telefonu Artık Serbest!

Cenk Yelkenci

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Uçakta artık cep telefonu kullanılabilecek

Avrupa Havacılık Güvenlik Ajansı (EASA) cep telefonları ve diğer benzeri cihazların uçuş anında açık bırakılabileceğini duyurdu. Uzmanlara göre bu cihazlar uçak için tehdit oluşturmuyor. EASA'nın yaptığı açıklamaya göre her havayolu şirketi kendi kurallarını belirleme hakkına sahip. Buna göre havayolu şirketleri isterlerse telefonları açık tutma hakkını yolculara tanıyabilecek.
Odatv.com

bizde serbest olacağını sanmıyorum
olmasında
insanlarımız maalesef bazı şeylerin içine ediyo

yıllarca nıye korkutuyorsunuz ınsanları ozaman? otobuslerde de aynısnı yaptılar yok abs yı bozar yok sunu bozar...

Uçakta bağıra bağıra muhabbet eden tiplere yol acar. Acil durumlarda zaten ekip yardımcı olur. Istemezuk.

-Tapatalk-

ben buna inanamiyorum ne yazik ki. güvenlik acisindan telefonlarin ucaklarda kapatilmasindan yanayim. 3-4 saat telefonsuz kaldilar diye insanlar ölecek degiller.

2 saatte telefona bakmıyıver nolacak sanki türkiyede bu uygulama uçakta kavga bile çıkarabilir

İyi olmuş millet kafayı dağıtır uçuş esnasında işte.

Yasakdı ama kullananlar vardı. Kullanan derken mesaj çekenler, konuşanlardan bahsediyorum. Yoksa uçak modunda değil. Çok denk geldim.

GT-I9300 Tapatalk

Sallamayın en azından :)) uçakta telefon çekmiyo çok denedim :D (tam iniş veya kalkışa denk getirmekten bahsetmiyorum)

yıllarca nıye korkutuyorsunuz ınsanları ozaman? otobuslerde de aynısnı yaptılar yok abs yı bozar yok sunu bozar...

Yıllarca kimse kimseyi kandırmadı maalesef insanlarda görgü denen şey fazla olmadığı için toplum içinde telefonla nasıl konuşulacağını bilmediği için insanlar rahatsız oldukları için bu tür spekülasyonlar oldu sadece yada ünlü biri kaza yapar şimdi suçu o kişiye yüklememek için telefona atarlar suçu bu sebepten böyle şeyler oldu ki inş. Türkiye'de geçerli olmaz çoğu kişi telefona kulağı duymayan yaşlı insan muamelesi yapıyor ve sağı solundaki insanları takmıyorlar uçaktaki ses kargaşasını düşünmek dahi istemiyorum. Özellikle sınırsız bedava dakika gibi şeyler olunca uçaktan inene kadar kapanmaz o telefon.

Kapsülün icinde milletin dırdırı cekilmez. Bizde gene yasak olsun. Sakin kafa ile ucalım :)

Geri
Üst Alt