Uçaklarda Neler Oluyor?

Türbülansı boşver

Tr yurtdışı uçaklarına dikkat edin feci hırsızlık var

Bir doktor arkadaşımın arkadaşı yaklaşık 20bin Euro civarında para kaybetti

Üzerindeki cüzdanı Çaldıran var üstteki kokpit bagajından paraları çalınanlar var

Sadece hırsızlık için uçağa biniyorlar

+
Bagaj kısmına verilen valizlerde xraylerde kıymetli eşya gördüler mi hiç affetmiyorlar.
Saat, takı vs gibi anında yürütüyorlar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

4 Kişilik bir aile - 15 gün tatil

Antalya UHD 1 hafta tatil - 300.000
Araç kiralama + Yakıt - 50.000
Eş dost tanıdık hediye - 50.000
Yeme içme her gün kahvaltısından akşam yemeğine sokak lezetlerine - 100.000
Alışveris - 200.000
Saç ekimi, göğüs büyütme peniş küçültme, diş tedavisi vs sağlık hizmetlerinden faydalanma (TR de çok ucuz diye) 100.000

Yetmedi para 100.000 içerdeyiz
Abicim sen manyak mısın? Alışverişe 200k ne? Ne alcan gelip 200k ya es dost hediye 50k ne? Sen bu kafayla iyi yaşam sürüyorsun bu ekonomide bu kadar para saçabiliyorsan durumun iyidir. Tatile bu kadar para veren adam net zengindir. Zengin değildir dediğin için diyorum. Zengin olmayan adam her bokun hesabini yapar. Sen maşallah dansözlere saçar gibi sacmissin parayı. 4 kişilik cocuklu bir aile ultra luks bir otele gelir. 15 gün tatil yapacaksa yapar. Açık büfenin havuzun denizin icinden geçer gider. Bunu her gittiğim yerde de gördüm. Adamlar otelden adım atmıyor nasılsa beleş diye

Alışveris - 200.000
Saç ekimi, göğüs büyütme peniş küçültme, diş tedavisi vs sağlık hizmetlerinden faydalanma (TR de çok ucuz diye) 100.000

?

Abicim sen manyak mısın? Alışverişe 200k ne? Ne alcan gelip 200k ya es dost hediye 50k ne? Sen bu kafayla iyi yaşam sürüyorsun bu ekonomide bu kadar para saçabiliyorsan durumun iyidir. Tatile bu kadar para veren adam net zengindir. Zengin değildir dediğin için diyorum. Zengin olmayan adam her bokun hesabini yapar. Sen maşallah dansözlere saçar gibi sacmissin parayı. 4 kişilik cocuklu bir aile ultra luks bir otele gelir. 15 gün tatil yapacaksa yapar. Açık büfenin havuzun denizin icinden geçer gider. Bunu her gittiğim yerde de gördüm. Adamlar otelden adım atmıyor nasılsa beleş diye
Vizyonsuzsun net

Alışveris - 200.000

Abi bu nedir sen nasıl bir zenginlik içindesin :asd: Allah daha çok versin de ayda 1 milyon kazansam yine şu harcamaları yapmaya üşenirim şahsen.

Arkadaşlar hırsızlığa ne yapsın elemanlar 3 saatlik 5 saatlik uçuşlarda bir zahmet uyumayıverin.
Uçakla alakası ne onu anlamadım.

Vizyonla ne alakası var? Adam zengin değildir demişsin. Zengin olmayan adama fabrikatör gibi tatil yaptırıyorsun 😂
Yok be olum yaaa

Abi düşün karı koca çalışıyorsun yurt dışındasın. Gelirin aylık 10.000 Euro diyelim. Yılda bir kere 20.000 Euro TR tatiline ayırırsın. Özlüyorsun deli gibi.

Zaten gurbette çalışmışsın 11 ay. 1 aylık tatilde bütün stresini atarsın. Parayla stres atılmaz falan geçin o işleri, stres parayla atılır. Adam yıllardır gurbette ne için çalışıyor, para için. Sıkıyor 11 ay g.tü ne için, kalan bir ayda rahat rahat harcamak için

Yani zengin olmalık bir durum yok

Zenginler çeşmede bodrumda bir lahmacuna 1000 tl veriyor. 15 günde 20.000 euro harcayan adam zenginse 1 lahmacuna 1000 tl veren ne peki?

Ayrıca en büyük hırsızlık uçak ambarlarında oluyor. O ambarda kamera yok haliyle aşağı bagaja değerli eşya koymayın.

Valla ben Almanya Belçika Fransa vs. o ülkelerde yaşasam ve ayda 10.000 euro kazansam 15 günlük TR taitilinde 20.000 euro yerim arkadaş kim ne derse desin. Yenir yani o para hem de çatır çatır

Yok be olum yaaa

Abi düşün karı koca çalışıyorsun yurt dışındasın. Gelirin aylık 10.000 Euro diyelim. Yılda bir kere 20.000 Euro TR tatiline ayırırsın. Özlüyorsun deli gibi.

Zaten gurbette çalışmışsın 11 ay. 1 aylık tatilde bütün stresini atarsın. Parayla stres atılmaz falan geçin o işleri, stres parayla atılır. Adam yıllardır gurbette ne için çalışıyor, para için. Sıkıyor 11 ay g.tü ne için, kalan bir ayda rahat rahat harcamak için

Zenginler çeşmede bodrumda bir lahmacuna 1000 tl veriyor. 15 günde 20.000 euro harcayan adam zenginse 1 lahmacuna 1000 tl veren ne peki?

Hocam mantıken hatali diyorum ben. Para için gotunu kasıp irgat gibi çalışan adam 5k Euro ile tatilini yapar geri ayırdığı 15k euro ile de TR de yatırım yapar. Çünkü o adam zorluk görmüş etmiş it gibi çalışıyor. İt gibi çalışan ve tırnaklarıyla kaziyarak gelen adam bir anda har vurup harman savurmaz. Senin dediğin kısım filmin 3. Bölümünde ortaya cikar. O adam yatirimlarini yapmıştır. Evini arabasini almıştır. Tr den kira geliri de alıyordur. Bu sefer doygunluk kisminda amaan bu sefer harcicam valla der harcar.

Alışveris - 200.000

Her şeyi çözdümde 200bin e alısveriste ne aliyosun reis onu çözemedim

Yok be olum yaaa

Yazılımcı falan olman lazım bu paraları kazanmak için. Ortalama bir gurbetcinin geliri 2300 euro civaridir.

Senin gelirine göre listen fena değil ama ortalamaya baz alırsak milletin en fazla harcayacagi para 5000 eurodur.

Vallahi en az 15 kere uçağa binmisimdir. Hepsinde de kemer takılıydı. Ne tuvaleti giderim ne de koridorda yürüyüş yaparım.

Geri
Üst Alt