Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ülkeye 10 bin euro üzeri nakit para sokmak karapara soruşturmasına tabidir. paraya el konabilir dikkat etmek lazım.Yurt dışında çalışan bir insan TR ye gelirken 20 bin euro ile gelebilir ki onun için çok büyük para değildir ve zengin de değildir
15 günlük bir TR tatili için az bile o para
Uçakta olduğu için alakası var elbetteArkadaşlar hırsızlığa ne yapsın elemanlar 3 saatlik 5 saatlik uçuşlarda bir zahmet uyumayıverin.
Uçakla alakası ne onu anlamadım.
Türbülansı boşver
Tr yurtdışı uçaklarına dikkat edin feci hırsızlık var
Bir doktor arkadaşımın arkadaşı yaklaşık 20bin Euro civarında para kaybetti
Üzerindeki cüzdanı Çaldıran var üstteki kokpit bagajından paraları çalınanlar var
Sadece hırsızlık için uçağa biniyorlar
Tamam işte zengin değildir ama harcayabilir.Hocam mantıken hatali diyorum ben. Para için gotunu kasıp irgat gibi çalışan adam 5k Euro ile tatilini yapar geri ayırdığı 15k euro ile de TR de yatırım yapar. Çünkü o adam zorluk görmüş etmiş it gibi çalışıyor. İt gibi çalışan ve tırnaklarıyla kaziyarak gelen adam bir anda har vurup harman savurmaz. Senin dediğin kısım filmin 3. Bölümünde ortaya cikar. O adam yatirimlarini yapmıştır. Evini arabasini almıştır. Tr den kira geliri de alıyordur. Bu sefer doygunluk kisminda amaan bu sefer harcicam valla der harcar.
Her şeyi çözdümde 200bin e alısveriste ne aliyosun reis onu çözemedim
Bu adam ne zaman yaşayacakHocam mantıken hatali diyorum ben. Para için gotunu kasıp irgat gibi çalışan adam 5k Euro ile tatilini yapar geri ayırdığı 15k euro ile de TR de yatırım yapar. Çünkü o adam zorluk görmüş etmiş it gibi çalışıyor. İt gibi çalışan ve tırnaklarıyla kaziyarak gelen adam bir anda har vurup harman savurmaz. Senin dediğin kısım filmin 3. Bölümünde ortaya cikar. O adam yatirimlarini yapmıştır. Evini arabasini almıştır. Tr den kira geliri de alıyordur. Bu sefer doygunluk kisminda amaan bu sefer harcicam valla der harcar.
Bu adam araştırılsınUlan şimdi forum da beni zengin bişi zannedecek
Ben erkek halimle gidip atıyorum Lufian'dan yazlık sezon düzüyorum 30 bin lira
Ayakkabısı terliği zartı zurtu yapmayın abi.
TR ye tatile gelmiş adam harcar yani bu kadar
Ben harcarım kardeşim. Çatır çutur yerim![]()
Hollanda 10.000 euro. Bunun üzerinde getirirsen gümrük'e bildirmen gerekiyor.bildiğim kadarıyla uluslararası seyahatlerde nakit 7 bin euro üzerinde taşımak zaten legal değil nasıl izin vermişler
ya da kural mı değişti
Kimse ne kadar para taşıyor kontrol etmiyor ki istersen geçirebilirsin tabii ki bir riskbildiğim kadarıyla uluslararası seyahatlerde nakit 7 bin euro üzerinde taşımak zaten legal değil nasıl izin vermişler
ya da kural mı değişti
Ağam bizimle eglenimisen hahaBu adam ne zaman yaşayacak
Zaten 11 ay ebesi öpülmüş çalışmış gurbet ellerde
Sonra bi de gelip ulan zaten zor kazanıyorum harcamıyim deyip de parayı ne yapacak
Bu adamın atıyorum ultra lüx bir otelde 1 hafta pelte kıvamına gelme hakkı yok mu
Nereye kadar biriktir Allah biriktir
Gezmesin mi dağıtmasın mı Çeşme de bi mekanda şişe şişe black labellar chivaslar açıp garsona 100-200 öyro ateşlemesin mi. Gündüz plajda şampanya patlamasın mı 3-5 dene tanesi 300 eurodan
Ondan sonra vizyonsuzsunuz deyince aaaauuuuvvvvv
Aslında uçak modellerinin hepsinde var tabii lakin oda sadece kokpit önünde zira kokpit sürekli kilitli.Uçakta olduğu için alakası var elbette
İnsanların bu dönem ekstra dikkat etmesi gerekiyor, firmayı bağlayan bir durum yok ama sanki uçak içerisine kamera konsa fena olmaz gibi
, tabii bağlayıcı kanunlar buna engel oluyor olabilir
sorumluluk almamak icin tamamen, yolcularin basina ne gelirse gelsin biz dava edilmeyelim..Aslında uçak modellerinin hepsinde var tabii lakin oda sadece kokpit önünde zira kokpit sürekli kilitli.
Biz lufiandan duzmuyoruz dostum yaUlan şimdi forum da beni zengin bişi zannedecek
200 bini alışverisi harcamak yerine %20 sini harcar eglenceye gömerdim ben rtaş %80 ini 20 bin euro ile gelsem buraya.Ulan şimdi forum da beni zengin bişi zannedecek