Uçaklarda Neler Oluyor?

adam sizle kafa buluyor hiçbiriniz anlamamışsınız yav :D

Yurt dışında çalışan bir insan TR ye gelirken 20 bin euro ile gelebilir ki onun için çok büyük para değildir ve zengin de değildir

15 günlük bir TR tatili için az bile o para
ülkeye 10 bin euro üzeri nakit para sokmak karapara soruşturmasına tabidir. paraya el konabilir dikkat etmek lazım.

Arkadaşlar hırsızlığa ne yapsın elemanlar 3 saatlik 5 saatlik uçuşlarda bir zahmet uyumayıverin.
Uçakla alakası ne onu anlamadım.
Uçakta olduğu için alakası var elbette
İnsanların bu dönem ekstra dikkat etmesi gerekiyor, firmayı bağlayan bir durum yok ama sanki uçak içerisine kamera konsa fena olmaz gibi
, tabii bağlayıcı kanunlar buna engel oluyor olabilir

Hırsızın 20 bin eurosuna el koydularsa emeğine yazık olur.

Bu aralar Ucaga binmeyin

Via levent akgün

Türbülansı boşver

Tr yurtdışı uçaklarına dikkat edin feci hırsızlık var

Bir doktor arkadaşımın arkadaşı yaklaşık 20bin Euro civarında para kaybetti

Üzerindeki cüzdanı Çaldıran var üstteki kokpit bagajından paraları çalınanlar var

Sadece hırsızlık için uçağa biniyorlar

bildiğim kadarıyla uluslararası seyahatlerde nakit 7 bin euro üzerinde taşımak zaten legal değil nasıl izin vermişler

ya da kural mı değişti

Hocam mantıken hatali diyorum ben. Para için gotunu kasıp irgat gibi çalışan adam 5k Euro ile tatilini yapar geri ayırdığı 15k euro ile de TR de yatırım yapar. Çünkü o adam zorluk görmüş etmiş it gibi çalışıyor. İt gibi çalışan ve tırnaklarıyla kaziyarak gelen adam bir anda har vurup harman savurmaz. Senin dediğin kısım filmin 3. Bölümünde ortaya cikar. O adam yatirimlarini yapmıştır. Evini arabasini almıştır. Tr den kira geliri de alıyordur. Bu sefer doygunluk kisminda amaan bu sefer harcicam valla der harcar.
Tamam işte zengin değildir ama harcayabilir.
Ben hiç senin o ilk dediğin kısımdaki gibi olmadım olamadım
Hep harcadım
Ama çok şükür bişeylere de sahip oldum
Bir arkadaşımın lafı vardır
10 lira kazanıp 5 lira biriktirmiceksin. 2 lira biriktirip 8 lirasını yiyeceksin ki o 5 lirada gözün olmasın

Son düzenleme:
Her şeyi çözdümde 200bin e alısveriste ne aliyosun reis onu çözemedim

Ulan şimdi forum da beni zengin bişi zannedecek

Ben erkek halimle gidip atıyorum Lufian'dan yazlık sezon düzüyorum 30 bin lira

Ayakkabısı terliği zartı zurtu yapmayın abi.

TR ye tatile gelmiş adam harcar yani bu kadar

Ben harcarım kardeşim. Çatır çutur yerim :)

Hocam mantıken hatali diyorum ben. Para için gotunu kasıp irgat gibi çalışan adam 5k Euro ile tatilini yapar geri ayırdığı 15k euro ile de TR de yatırım yapar. Çünkü o adam zorluk görmüş etmiş it gibi çalışıyor. İt gibi çalışan ve tırnaklarıyla kaziyarak gelen adam bir anda har vurup harman savurmaz. Senin dediğin kısım filmin 3. Bölümünde ortaya cikar. O adam yatirimlarini yapmıştır. Evini arabasini almıştır. Tr den kira geliri de alıyordur. Bu sefer doygunluk kisminda amaan bu sefer harcicam valla der harcar.
Bu adam ne zaman yaşayacak
Zaten 11 ay ebesi öpülmüş çalışmış gurbet ellerde
Sonra bi de gelip ulan zaten zor kazanıyorum harcamıyim deyip de parayı ne yapacak
Bu adamın atıyorum ultra lüx bir otelde 1 hafta pelte kıvamına gelme hakkı yok mu
Nereye kadar biriktir Allah biriktir
Gezmesin mi dağıtmasın mı Çeşme de bi mekanda şişe şişe black labellar chivaslar açıp garsona 100-200 öyro ateşlemesin mi. Gündüz plajda şampanya patlamasın mı 3-5 dene tanesi 300 eurodan

Ondan sonra vizyonsuzsunuz deyince aaaauuuuvvvvv

adamın biri adada düğmeye basmayı unuttuğu için manyetik alandan geçerken arızalanıyor bu uçaklar.

Bu adam araştırılsın

bildiğim kadarıyla uluslararası seyahatlerde nakit 7 bin euro üzerinde taşımak zaten legal değil nasıl izin vermişler

ya da kural mı değişti
Kimse ne kadar para taşıyor kontrol etmiyor ki istersen geçirebilirsin tabii ki bir risk

Genelde parayı yolcular arasında paylaştırıyorlar .

Bu adam ne zaman yaşayacak
Zaten 11 ay ebesi öpülmüş çalışmış gurbet ellerde
Sonra bi de gelip ulan zaten zor kazanıyorum harcamıyim deyip de parayı ne yapacak
Bu adamın atıyorum ultra lüx bir otelde 1 hafta pelte kıvamına gelme hakkı yok mu
Nereye kadar biriktir Allah biriktir
Gezmesin mi dağıtmasın mı Çeşme de bi mekanda şişe şişe black labellar chivaslar açıp garsona 100-200 öyro ateşlemesin mi. Gündüz plajda şampanya patlamasın mı 3-5 dene tanesi 300 eurodan

Ondan sonra vizyonsuzsunuz deyince aaaauuuuvvvvv
Ağam bizimle eglenimisen haha

Uçakta olduğu için alakası var elbette
İnsanların bu dönem ekstra dikkat etmesi gerekiyor, firmayı bağlayan bir durum yok ama sanki uçak içerisine kamera konsa fena olmaz gibi
, tabii bağlayıcı kanunlar buna engel oluyor olabilir
Aslında uçak modellerinin hepsinde var tabii lakin oda sadece kokpit önünde zira kokpit sürekli kilitli.

Tayyarelerde sakıncalı durumlar.

Biz lufiandan duzmuyoruz dostum ya 😂 forum seni zengin sanicak değil direk zenginsin sen bu söylemlerle zaten

200 bini alışverisi harcamak yerine %20 sini harcar eglenceye gömerdim ben rtaş %80 ini 20 bin euro ile gelsem buraya.

Geri
Üst Alt