uçan fenerbahçe'nin galatasaray'ı yenememesi

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
ekşisözlükte başlığını görünce buraya da açmak istedim. uçan fenerbahçe'nin galatasaray'ı yenememesi

bu bir kıstas değil fakat hatayspor, sivas ve bazı anadolu kulüplerinin bize gösterdiği direnci fenerbahçeye göstermek istemediklerini görüyorum. hakem hataları falanda cabası ligin gidişatını giderek karartıyor. dandik bir avrupanın köy takımdan 6 yiyenden bahsediyoruz.

ben adım gibi eminim ki yine evimizde ağır bir baskı ile galip geleceğiz.

Kendi futbolumuzu oynasak kazandırdık o maçı üstelik. Samiyene 4 puan farkla gelmedikleri sürece sampiyon biziz ondan eminim.

Fener ancak ligin sonlarina dogru küme düsme aday takimlarindan puan kaybeder onun disinda seri galibiyet ile devam eder.lig les gibi ,cogu takimin maddi sorunu var , arka planda ali bunlara yardim edince katti defans yerine acik futbolu tercih ediyorlar. Bize ise devlesiyorlar, her puan kayibi bizi cok zor durumda birakiyor. Onun icin su oynadimiz oyundan nefret ediyorum.

Fbde bir bok yok ama aşırı yardakçıları var

Rize
Paşa
Hatay (hem hocası hem camiası)
Başak (çağdaş)
Sivas (bülent)
Gümrük (hurma)
Alanya (fbli başkanları)
Ads (fbli başkanları)

Mesela fbnin bu oyunla rize ve hatay deplasmanlarında 6 puan çıkarması imkansız ama herifler acayip domalıyor. Yani rize yerine ardahan, hatay yerine kilis olsa puan kaybı ihtimalleri daha yüksek. Koç'la arayı bozmamak için fbye bir şey demiyor çoğu

Bize gelirsek ligde müttefikimiz yok. Bir giresun vardı düştü. Bir de tsnin fb nefretinden dolayı bize çalıştığı oluyor. İşimiz çok zor bu yüzden.

Geri
Üst Alt