GSC Haber Udinese Sportif Direktörü Gianluca Nani: “Galatasaray, Zaniolo'yu elinde tutmak istiyor"

interi düdüklüyor şu an udinese deplasmanda

Bunlar heralde 750 bin kiralama ücreti verip maaşını da bizim ödememizi istediler.

Lan bunun neyini tutacaksınız

Satın gitsin

Çıldırtmayın bizi

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Roger ne alemde acaba
İlk yarı fos oynasada o kadroyu adam eder açıkcası 🤨
Tuhaf gelecektir biliyorum ama, benim Fener'in başına gelmesini en istemediğim adam İsmail Kartal. Adam öyle ya da böyle, hücum futbolu oynatıyor ve etkili de oluyor.

Yabancı hoca gelsin, daha iyi. Kralını getirseler ligi öğrenmesi 1 sene sürer. Ki kralını da getirdiler zaten. Gördük.

Paran yoksa ne diye ilgilendiniz bu zaniolo ya senelerdir bizim disimizda bonservis veren olmadi nasil bir numune bu.

Tuhaf gelecektir biliyorum ama, benim Fener'in başına gelmesini en istemediğim adam İsmail Kartal. Adam öyle ya da böyle, hücum futbolu oynatıyor ve etkili de oluyor.

Yabancı hoca gelsin, daha iyi. Kralını getirseler ligi öğrenmesi 1 sene sürer. Ki kralını da getirdiler zaten. Gördük.
Kısada ismail evet ama seneye şampi olsalar bile kovar bu mallar

Roger tipli bi adam ile tehlikeli takım olabilirler uzun vadede

interi yendiler bu arada az önce bitti maç.

İsmail degil su an prime Terim gelse isi zor çünkü mou giderayak dinamit koymuş bunların altına tüm takimi defansif oyun kontra hücuma gore kurdurmus kerem de dahil
Gencler gibi 2.lig takımına karsi 2.yari bakayım dedim nene ,alvares filan basaksehir topçusu en fazla
Eskiye gore fark olması cok cok zor

Geri
Üst Alt