Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bütün futbol yorumların failyabancı sayısını denk getirirsek bence de kalacaktı zaten. iyi de olur.
Bence o sene bu sene zaniolo için kalmalıBütün futbol yorumların fail
Yav heBence o sene bu sene zaniolo için kalmalı
Sergio ConceiçaoAli koç mu td lik yapacak acaba
Roger ne alemde acabaSergio Conceiçao
Roger Schmidt
İsmail Eagle
üçünden birini getirir muhtemelen.
Tuhaf gelecektir biliyorum ama, benim Fener'in başına gelmesini en istemediğim adam İsmail Kartal. Adam öyle ya da böyle, hücum futbolu oynatıyor ve etkili de oluyor.Roger ne alemde acaba
İlk yarı fos oynasada o kadroyu adam eder açıkcası![]()
Kısada ismail evet ama seneye şampi olsalar bile kovar bu mallarTuhaf gelecektir biliyorum ama, benim Fener'in başına gelmesini en istemediğim adam İsmail Kartal. Adam öyle ya da böyle, hücum futbolu oynatıyor ve etkili de oluyor.
Yabancı hoca gelsin, daha iyi. Kralını getirseler ligi öğrenmesi 1 sene sürer. Ki kralını da getirdiler zaten. Gördük.
İsmail degil su an prime Terim gelse isi zor çünkü mou giderayak dinamit koymuş bunların altına tüm takimi defansif oyun kontra hücuma gore kurdurmus kerem de dahilTuhaf gelecektir biliyorum ama, benim Fener'in başına gelmesini en istemediğim adam İsmail Kartal. Adam öyle ya da böyle, hücum futbolu oynatıyor ve etkili de oluyor.
Yabancı hoca gelsin, daha iyi. Kralını getirseler ligi öğrenmesi 1 sene sürer. Ki kralını da getirdiler zaten. Gördük.