UEFA Asbaşkanından Şike Davası Değerlendirmesi

bi fb ye madalya takacağız demediği kalmış adamın. ceza verseniz de vermeseniz de fb ömür boyu şikeci damgasını yemiştir.

hay sizin ananızı, avradınızı, soyunuzu, sopunuzu, gelmişinizi, geçmişinizi.......................... tanımaz olaydım:D

Okudugunuzu anlama probleminiz mi var?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Prosedür bence de açıklama,böyle yapılması gerekiyor.

Ha değilse de zaten tası tarağı toplayalım. Ama kurumlar arasında bu kadar çelişkiye izin vermezler bence...

Ben çok çok eminim bunlar küme düşecek, o yüzden bu haberlere gülüp geçiyorum, medyanın yüzde 90'ı fbnin elinde istediklerini yazıyorlar, daha öncede söyledim tekrar söyleyeyim, fb küme düşmezse UEFA hesap veremez.

Eski habermis bu cok eski hemde..

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Prosedur geregi yapilan bir aciklama.Dikkate almayiniz,aci son yaklasiyor olabilir.

Sent from my BlackBerry using Tapatalk.

ne zaman yapıldıgını bılmıyorum bu acıklamanın ama nıye bu kadar olumsuz dusundunuz bırden? adam ne dıyecektı anlamanız ıcın semsıye gelıyor yakında mı dıyecektı? ozerk federasyonlara saygı duyacagız demek zorunda tabıki hemen sonrada zaten yargıtay ve tff arasındakı celıskıyı soylemıs boldlamamıs orayı gazeteler dıkkat cekmemıs

Bu Ülkede gercekten ya okuma özürlülügü var, yada insanlar okumaktan korkuyor... Arkadaslar okumak kötü bir sey degildir, yararlidir, korkmayin lütfen.... Bu mekaleyi bastan sonuna okusaydiniz eger, anlardiniz FB Spor Kulübü icin çanlarin calmaya basladigini. Hani o hiristiyanlarin o iri çanlari olur ya ? Pazar günleri calmaya baslar, Kilisede ibadet zamani yaklastiginda, ürkütücü bir tonu vardir. Ortacagada o iri yapili çanlar ayni zamanda Idam Vakti yaklastigindada calmaya baslardi. Ne zaman birinin kellesi ucacak, ortaligi sessizlige sokan o iri yapili çanlar yankilanmaya baslardi kulaklarda. Anneler cocuklarini eve alirdi, Babalar kapiyi kilitlerdi.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=l1mTuhWgyTY[/media]

Merak etmeyin renkdaslar,o çanlar artik Fenerbahce icin calmaya baslamistir...

Zaten bilinen bir şey bu. Uefa ligden düşürmek, eksi puanla başlatmak, puan silmek, ya da o sezonki şampiyonluğun Trabzon' a verilmesi gibi durumlara karışmaz, karışamaz. Dolaylı yoldan karışabilir, tüpçüye der ki, kardeşim, ben sizi benim düzenlemiş olduğum organizasyonlara şu kadar süreyle almıyorum. Federasyon da ipe ipe Uefanın tatmin olacağı bir cezayı verecektir. Olay bundan ibaret...

Geri
Üst Alt