UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maç | Galatasaray 2-0 Tobol | 23 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maç | Galatasaray - Tobol | 23 Temmuz | 21:00

Salatalık olayı ne yahu...azizenin sizi pıvasa gibi doğvavımından çalınmış gibi geldi bana.Adnan Polay görüşü ve tarzından yola çıkılarak son derece beyefendi bir insan yani.

Beyler salatalık olayı falan yok.Sadece ya böyle olsaydık diye yazılmış.fenere bir ironi yani.

(Selam Emrah. Kötümser olmak için neler gerektiğini sormuşsun. Şunlar olabilir bence.

Bir futbol felsefemizin olmaması.

Henüz hiçbir güçlendirici antrenman yapmadan as takımı sahaya sürmemiz.

Her maç başka bir sistem oynamamız, şablon bir sistemimizin olmaması.

Teknik direktörümüzün Rijkaard-Neeskens yerine Erdoğan Arıca olması. Teknik direktörümüzün Tobol karşısında maç 0-1 olduktan sonra elimizdeki tüm forvetleri sahaya sürüp Zn ve Çetin’e topu ileri şişirmelerini söylemesi.

Maçtan sonra yöneticilerimizin ofansif gücümüzü artırmak için Gaziantep’e Tabata için 10 milyon Euro önermesi.

Rijkaard’ın yardımcılığına Hakan Şükür’ün getirilmesi.

Arda Turan’ın bir açıklama yaparak Emre Belözoğlu’nu Galatasaray’da görmek istediğini söylemesi.

Haldun Üstünel’in Galatasaray Dergisi’ne demeç vererek Rijkaard’ın Türkiye’yi bilmemesi nedeniyle risk aldığımızı belirtmesi.

Tobol maçının devre arasında Adnan Polat’ın soyunma odasına inerek futbolcuları “sizi salatalık gibi doğrarım” diye tehdit etmesi.

Hakan Ünsal’ın NTV’de Hakan Şükür’ün işbaşı yapmasıyla Rijkaard’ın ayaklarının yere basacağını söylemesi.

Rijkaard’ın Levent Tüzemen’in yazısı üzerine 4-3-3′ten vazgeçerek 4-4-2′ye dönmesi.

Devam edeyim mi? Sevgilerimle. Melih)

yani bunlar olsaydı karamsar olmalıydık ama şimdi karamsar olmak için hiçbir sebep yok demiş melih abi.

yanlış anlayanlar olmuş sanırım. :)

Şöyle Harika bir futbol ve 7 gol bekliyorum :D

Umarım güzel bir oyunu gollerle süsleyerek net bir skorla galibiyetimizi alırız.

Sonuç hiç önemli değil belki elenir 1 yılımızı kaybederiz ama gelecek 5,6 yılı kazanabiliriz...

Beyler maç kesin olarak futbol smartta mı ?

herhangi bir açıklama yok daha gerçi yarın açıklanır herhalde . dilerim açık kanalda olur

ben fazla gol pozisyonu beklemiyorumama pozisyon vermemek cok onemli benim icin

daha bence 2 aya ihtiyaci var bu takimin o zmana kadar sonuclar beni ilgilendiriyor, umarim a vrupada takilmayiz da zehir olmaz, ligin basi beni ilgilendirmiyor.

sistemi olan bi takim izlemek istiyorum 2 ay sonra

Allah yardımcımız olsun.

ilk maç için yorumum buydu. Allah yardım etti de 1-1 yaptık.

bu maç için söylenecek bir şey yok. öyle ya da böyle kazanmamız gerekiyor. ancak benim istediğim artık 4-3-3'ün ruhuna yakışan güzel futbolu ve paslaşmaları görmek.

10-0 :D şaka şaka :p

.....................Orkun.........................

Uğur........G.Zan........Servet.......H.Balta

.....................M.Sarp.........................

...........Ayhan...............Barış...............

Sabri...........................................ARDA

.......................Baros..........................

11 bu olacak %80 Arda - Baros -H.Balta - Ayhan - Sabri - G.Zan artık %100 hazırlar.

İlk maçtaki rezilliği unutturacak bir futbol bekliyorum!

----------------Aykut-------------------------

Uğur-------Servet-----Emre A.----------H.Balta

------------M.Sarp----M.Topal----------------

------------------Ayhan----------------------

Aydın------------------------------------Arda

-----------------Baros-----------------------

As oyuncular ile çıkılmasından yanayın. Skor farka giderse gençler sonradan oyuna girebilir.

Maç saat 9'daymış.Kazakistan saatine göre gece yarısı 12'de başlayacak maç.Yazıktır adamların taraftarlarına.UEFA'nın biraz daha duyarlı olmasını ve en azından 2 saat daha öne çekmesini beklerdim maçı..

Rijkaard o kadar kaliteli bi hoca ki günü kurtarmaya çalışmıyor.Hazır olanı oynatıyor gençelere güven veriyor.Çalışırsanız formayı kaparsınız diyor.Eğer as takımla çıksaydık ilk maça herkes diycekti ki hani Rijkaard gençelere önem veriyordu.Yapmayın etmeyin biz bu turu her türlü geçeriz.

Maç hangi kanalda?

Maç saat 9'daymış.Kazakistan saatine göre gece yarısı 12'de başlayacak maç.Yazıktır adamların taraftarlarına.UEFA'nın biraz daha duyarlı olmasını ve en azından 2 saat daha öne çekmesini beklerdim maçı..

Saat 19,00 da burda başlarsa sıcak hava çok sıkıntı olur. Havanın 20,30 civarlarında karardıgını var sayarsak 21,00 da bile hava sıcaklık açısından çok sıkıntılı. Ne yapalım madem öyle şampiyon olsaydık temmuzun ortasında maç yapmasaydık.

Adamlarda 24,00 da maç izlesinler bir kerecik zaten yenilecekler izlemelerine gerek yok :D

Geri
Üst Alt