UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maç | Galatasaray 2-0 Tobol | 23 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maç | Galatasaray -Tobol | 23 Temmuz | 21:00

www.isteizle.com'dan izlenebilecekmiş. Gerçi fiyat da aşırı pahalı değil, 19 TL

Avrupa'dan izlenmiyor, telif hakki sorunu varmis. Yahu disarida bi gurupla izlemek varken (dumansiz yerler de var maci veren) Turkiye'de kim 19 YTL verip internetten izler. Olan gurbetcilere oluyor :mad:

Cevap: Tobol Maçı Kadrosu Sizce Nasıl Olmalı

keita yok mu arkadaşlar?

Alparslan cezalı değil mi ya herkes yazmış.. :D

-----------Leo Franco----------

sabri--Emre G.--Servet--H.Balta

-----------M.Topal---------

-----Barış-------Arda--------

Keita-----------------Kewell

----------Baros------------

Kalede Leo Franco olsun Orkun'dan cidden korkuyorum Aykut kadar sakar değil ama insan çekiniyor. Emre Aşık'ın tek hamle, sert müdaheleleri lazım bu maçta ama kart almasın. Sakat değilse mutlaka Mehmet Topal oynamalı Mustafa'nın performansı şuan Galatasaray'da oynaması için yeterli değil. Keita böyle küçük takımlara karşı kendini gösterirse güveni gelir ve adaptasyon evresinde çok faydalı olur. Yeni transfer oynamaz diyebilirsiniz ama şöyle düşünün bu adamlar bu maçta, bu çok çok önemli maçta oynamazlarsa ve biz Allah korusun turu kaybedersek bu takımda oynamalarının hiçbir anlamı kalmaz. Ya herru, Ya merru deyip oynatmalı hepsini. Gün bugündür.

-----------Leo Franco----------

sabri--Emre G.--Servet--H.Balta

-----------M.Topal---------

-----Barış-------Arda--------

Keita-----------------Kewell

----------Baros------------

Kalede Leo Franco olsun Orkun'dan cidden korkuyorum Aykut kadar sakar değil ama insan çekiniyor. Emre Aşık'ın tek hamle, sert müdaheleleri lazım bu maçta ama kart almasın. Sakat değilse mutlaka Mehmet Topal oynamalı Mustafa'nın performansı şuan Galatasaray'da oynaması için yeterli değil. Keita böyle küçük takımlara karşı kendini gösterirse güveni gelir ve adaptasyon evresinde çok faydalı olur. Yani transfer oynamaz diyebilirsiniz ama şöyle düşünün bu adamlar bu maçta, bu çok çok önemli maçta oynamazlarsa ve biz Allah korusun turu kaybedersek bu takımda oynamalarının hiçbir anlamı kalmaz. Ya herru ya merru deyip oynatmalı hepsini. Gün bugündür.

Bu kadro ile hükmen 3-0 mağlup oluruz. :) Çünkü bu tur için Keita'nın adı UEFA listesinde yer almıyor.

yaser oynarsa maçı izlemiycem yoksa kafayı yerim

adam resmen bildiğin kazma yaa nerden bulurlar böle adamları anlamıyorum

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maç | Galatasaray - Tobol | 23 Temmuz | 21:00

Rüyamda yeniyorduk :)

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maç | Galatasaray -Tobol | 23 Temmuz | 21:00

Avrupa'dan izlenmiyor, telif hakki sorunu varmis. Yahu disarida bi gurupla izlemek varken (dumansiz yerler de var maci veren) Turkiye'de kim 19 YTL verip internetten izler. Olan gurbetcilere oluyor :mad:

İnternetten izleyecek adam 5 kuruş yine vermez biraz bilgisi varsa bedava izler zaten :)

Yarın işte olacağımdan maçı izleyemeyecektim ama biraz önce aldığım haberle yarın da izinliyim.Bu sezon ilk defa maç izleyeceğim umarım hayırlısı olur.

Kontrollü, Güzel Bir Oyunla Galibiyet Bekliyorum.

InsAllah Stad Tiklim Tiklim Dolu Olur.

Mehmet Topalin da sakatligi gecmemis..

Kötü çok çok kötü! Mustafa Sarp'a sabretmek zorunda kalacağız demek. Ya şu yönetimde her sene güzel transferlerin içine böyle bir tane nazar boncuğu bulur, koyar toptan sinir krizi geçirtir.

Kale:Leo Franco

Sol bek:Hakan Balta

Sağ bek:Uğur Uçar

Defans Orta:Servet Çetin

Defans Orta:Gökhan Zan

Defansif orta saha:Linderoth

Sol açık:Arda Turan

Sağ açık:Barış Özbek

Forvet arkası sol:Harry Kewell

Forvet Arkası sağ:Kader Keita

Forvet:Milan Baros

Gökhan Zan - Mustafa Sarp ne alaka ya su gökhan zan'a verilcek sans semih kaya'ya verilsin , mustafa sarpın yerine de mehmet güven . İlla hataları yapmaya devam edicez . Simdi de yönetip gidip lucas neilli getirir iyice kriz geciririz . Ya abi transfer icin transfer degil takımı iyilistirmek icin yapalım ... Kardesim 1 tane adam al ama getir van der vaartı bilmem honda , vs bir sürü sacma adamla ilgileniyoruz .

Kötü çok çok kötü! Mustafa Sarp'a sabretmek zorunda kalacağız demek. Ya şu yönetimde her sene güzel transferlerin içine böyle bir tane nazar boncuğu bulur, koyar toptan sinir krizi geçirtir.

Selamlar Mehmet,

Ben Sarp in en az Ayhan kadar faydali olacagina inaniyorum...Ayrica Zan in da Servet kadar iyi olacagina..Umarim yanilmam...Ama topcu degil gibilerinden yaklasimlari anlayamiyorum..Bence tam gorev adami..Tam kadro ciktigimiz bir macta bugunlerde elestirdigimiz Sarp i ilerde gol ararken/atarken/attirirken gorursek sasirmayalim bence..

18 lik bebelerle mac yapmak ortada topla bulustuktan sonra senden pas almaya gelemeyen Erhan Senturk Ozcan Ozgurcan gibi deneyimsiz gencleri gorunce mecbur ya geriye ya yana pas atarsin..Ayrica Rijkaard in taktigi nedeniyle oynadigi alana tikili kalmis olmasi da bu isin cabasi..Kotu oynamiyor su an icin..Ogrenme surecinde butun futbolcularimiz..:ka19:

Sevgi saygi

Herkes Keita'yi yaziyor kadroya ya.... aman Allah'im!

Orkun

Hakan

Ugur

Emre A.

Gökhan

Mustafa

Mehmet G.

Baris

Aydın

Serdar

Yaser