UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maç | Galatasaray 2-0 Tobol | 23 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maç | Galatasaray - Tobol | 23 Temmuz | 21:00

yaser'i çıkartıp kewellı almamız lazım.

Baros'tan başka gol atacak adam yok , şu Tobol'a bile gol atamıyorsak vay halimize.!

Bu Yaserle Sabri futbolcuysa ben astronotum

Maçı uydudan hangi kanal veriyordu ya öyle bir konu vardı gitmiş internetten izlemek bir işkence!

Ben kaldırdım konuyu link isteyen doluydu, başımız derde girecekti.

Karşı takım çok defansiv oynuyo çakılı 4 lü defans önlerinde 2-3 ön libero Allah ne verdiyse :D ben futboldan memnunum açıkçası ilk maçtan sonra hele bu maç süper :D

muthis oynuyoruz

takimda en guzel oynayan servet-serdar-arda uclusu

hele serdar hem ileride hem geride muthis.

hayirlisiyla yaser-kewell degisikligi ile gol de bulacagiz

mustafa sarp iyi oynuyor ama ayhan cok yetersiz.

ayhan-tobi degisikligi olabilir

60'a kadar mutlaka gol lazım 80 de bir kontra yeriz. Hamburg maçındaki anılarımız tazelenir.

valla iyi oturtmuşlar sistemlerini nerede ne yapacaklarını çok iyi biliyorlar aslında böyle takımlar karşısında galibiyet almak büyük mağrifet barış bence bu takımda mustafa sarptan çok iş yapar yedek kulubesinde yüzündende anlaşılıyor memnun olmadığı 2. yarı spikerin dediği gibi oz büyücüsünün büyülerine ihtiyacımız var

" Arda ortada oynayamaz, 10 numara ve Kaptanlık ağır gelir " kapağı görüyormusunuz ? Ey ahali !

Deco Gelsin Bütün Sorunlar Çözülsün bu kadar basit :D

yaa kadro dediğiniz nedir ki? ben orda takıldım :D

Yaser-Sabri kaç maçtır takımı bozuyor.Bu ikili dışında takım harika.Sabri çık Uğur git Yaser-Kewell Sonra bu takımı izleyin.:).

Varsa elinizde bana kadroyu atarmisiniz lutfen.

bu arada serdar eylik bir çok futbolcudan hazır gibi görünüyor ben beğendim valla

Sabri --> Uğur

Yaser --> Kewell

Bu değişiklikler kesinlikle olmalı yoksa adamlar baldan falan bir gol bulacaklar sonra uğraş işin gücün yoksa.. Dalga geçelim derken tepe taklak edecekler.. Açıkçası korkmaya başladım..

Ayrıca hala bana Mustafa Sarp'ı savunmayın allah için.. Herif ne yapıyor bilmiyorum.. Ortadan elini kolunu sallaya sallaya geliyor herifler bir bakıyorum Arda gelmiş topu almaya.. Ayhan'ın yerine Linderoth, Sarp'ın yerine de Topal monte edilmeli derhal.. Yoksa Avrupa maçlarına bu ikiliyle çıkarsak işimiz çok ama çok zor..

Serdar'ı baya beğendim.. Aydın ve Yaser ilk maçta top alamıyor zannediyordum ama Serdar topun gelmesini beklemiyor onlar gibi.. Bu da farkı ortaya çıkarıyor zaten.. Serdar yürüyedur diyorum...

Sabri --> Uğur

Yaser --> Kewell

Bu değişiklikler kesinlikle olmalı yoksa adamlar baldan falan bir gol bulacaklar sonra uğraş işin gücün yoksa.. Dalga geçelim derken tepe taklak edecekler.. Açıkçası korkmaya başladım..

Ayrıca hala bana Mustafa Sarp'ı savunmayın allah için.. Herif ne yapıyor bilmiyorum.. Ortadan elini kolunu sallaya sallaya geliyor herifler bir bakıyorum Arda gelmiş topu almaya.. Ayhan'ın yerine Linderoth, Sarp'ın yerine de Topal monte edilmeli derhal.. Yoksa Avrupa maçlarına bu ikiliyle çıkarsak işimiz çok ama çok zor..

Serdar'ı baya beğendim.. Aydın ve Yaser ilk maçta top alamıyor zannediyordum ama Serdar topun gelmesini beklemiyor onlar gibi.. Bu da farkı ortaya çıkarıyor zaten.. Serdar yürüyedur diyorum...

Sabri bu sene gönderilsin,bu takimda isi yok.

Bu Yaserle Sabri futbolcuysa ben astronotum

renktaş sabri ile yaseri bir tutma bence o sabriki kaç sezondur ona gösterilen sınırsız deteğe rağmen daha hala orta açmayı öğrenemedi yaptıkları bini aştı ama hala o oynuyor uğur oturuyor, ama o yaserki geçen sene kartaldan gelmiş çok fazla şans bulamamış ama türkiye kupası altay maçınca son dakikalarda bize galibiyeti getirmiş, şimdide daha önce hiç oynamadığı bir sistemde gerçek yerinde baros oynarken o solda oynuyor. bence birazda olsa yasere sabır gösterilmeli ve beklenmeli...

Geri
Üst Alt