UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1-1 Galatasaray | 16 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol - Galatasaray | 16 Temmuz - 19.30

Allah aşkına şu taraftar orta sahayı geçtiğinde çığlık atıyor bunlardan gol yedik.

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol - Galatasaray | 16 Temmuz - 19.30

rakibin kondisyonu cok iyi saha kaygan ayrıca rakipte faul bilgisi 0 onlerine gelene dalıyorlar.alpaslan kacıncıya dusuruluyor Allah biliyo.Servet ve Gokhan hala forvet oynamakta ısrarcı tek top yapmaya calısan ayhan yazık yau

Sahaya çıkan kadronun uyumsuz olduğu aşikardı.

Orta sahaya baksanıza:

Yaser-Aydın-Barış-Sarp-Ayhan ileride de Erhan

Allah aşkına bu takım hazılık maçlarında 1 er 1er attı, ne beklenirki bu takımdan.

Şimdi mecburen baros, arda girecek, emrenin de mutlaka girmesi lazım. eee ne oalcak 3 değişiklik hakkı da hemen bitti.

en azından 1 inin ilk 11 de başlaması iyi olurdu.

Şu an sahada oynanan futbol hiç de sürpriz değil

Pas yapamıyoruz yaa . Yok böle bişeyYeni bir Tromsö faciası istemıyorummmm :(

Bu takımın transfere ihtiyacı var dediğimde yönetimi transferde geç kalındı diye eleştirdiğimde bana yönetimi savunanlar beni galatasaray düşmanı ilan edenler umarım bu maçı iyi seyrediyorlardır!!!

üzülerek söylüyorum Yaserden cacık olmaz kimse bana kızmasın gerçek bu

Sabri,Barış,Erhan,Sarp,Yaser,Aydın bunlar inşallah kovarlar şu maçlardan sonra.

Servet adamı dövecek.. :D

Yürrü be Servet ! :asd:

Aslanım Servet göm kafayı şu Kazak'a...

:d :d çoştu servet çoştu.!

Arkadaslar neden bu kadar sasiriyorsunuz bu sonuca pek anlamadim. Yedek kadronla cikarsan sasirmayacaksin pozisyonun bile yoksa.

Arda, Baros, Kewell, Topal, Linderoth, Keita, Nonda gibi oyuncularin olmazsa anca bu kadar iste.

kamptan bir tek emre çolağı alırım geri kalan 20 yaş ustu butun kalasları Galatasarayımızdan uzaklaştırırım... Bana lutfen birisi mustafa sarpın mehmet guvenden +sını soylesin... çünkü ben mehmet guvenin 123213 tane + sını sayarım bu adamdan, yazıktır bu adama verilen maaşa 500 700 artık kaçsa sadece bedava diye de topcu alınmaz ki kardeşim beni de alsınlar o zaman bende bedavayım hatta ustune para veririm oynamak icin..

Orta sahada oynayan adamlarla 4-3-3u oynayamayiz.En az 1 oyuncu almaliyiz o bolgeye.Hizli atak yapmamiz gerekirken biz yana geriye pas yapiyoruz..

Bu kazaklar ne çirkef çıktı be!!

üzülerek söylüyorum Yaserden cacık olmaz kimse bana kızmasın gerçek bu

Gerçeği sonunda da olsa görmeniz de güzel. Yaser için 6 aydır yazıyorum, ne yazık ki olmayacak. Aydın da öyle

Geri
Üst Alt