UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1-1 Galatasaray | 16 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol - Galatasaray | 16 Temmuz - 19.30

ya arkadaşlar yardım ediverin buarada bana yurtdışından internetten kadroları nası ögrenebilriim özelden yazabilirsiniz =(((

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol - Galatasaray | 16 Temmuz - 19.30

Allah korusun!!!! eger arda ve baroşu bu kasap kazaklar biçerse ve 2 3 ay da sakatlanırsa 2si de arda baroş girsin diye tutturan arkadaşlar ne diyecekler cok merak ediyorum

Sen istedin diye böyle konuşuyorum yoksa Kasımpaşa Spor hocam...

Sana verilecek cevaplar burada verilirse ceza alırım vb vb...

Rica etsem konuyu kapatır mısın ?

Arkadaşlara engel oluyorsun ;)

Kasımpaşaspor diyen kişi terbiyeden bahsediyor ah ah...

İyi neyse konu kapansın ben bundan sonra size cevap yazmıyorum :cay:

Herkes kayıp düşüyor ne iğrenç bi zemin ya. :(

Sakin olun beyler, evet takımda oynamaması gereken oyuncular var ama Rijkaard hepsini görmek istiyor şans veriyor Tobol'u her türlü eleriz ama şurdan bir genç oyuncuyu kazanabilsek 5-10M Euro arası para kazanmış olucaz...Bu adamları hazırlık maçında kazandığınız zaman kimse konuşmaz ama Willshire'ı Fener maçında kazanırsan tüm dünya konuşur.Lütfen sakinnn

Anladığım kadarıyla maçtan önce zemin sulanmış o yüzden kaygan....

İkinci yarı daha iyi görünüyoruz.

Ciddi bir şekilde yorum yapan arkadaşların ve düşüncelerine önem verdiğim bazı kişilerin maç hakkında ne düşündüğünü merak edip devre arasında foruma giriyorum, 20 sayfadan fazla okuyorum ve yazılanların büyük çoğunluğunun zeka seviyesi yüksek(!) olan şahısların yaptıkları şebeklikler olduğunu görüyorum. Cidden ayıp. Birşeyler paylaşmak niyetinde değilseniz girin msn e yapın geyiğinizi, ince esprilerinizi

Neyse... Herkes gibi bende bu sonuç karşısında şaşkınım. Böyle bir futbol tahmin etmiyordum ama 2. yarı takımımızın işleri toparlayacağı konusunda güvenim tam.

Ne demek ya şebek..?Bu adam ceza almayacksa artık.. :o

sabri yapacagin ortanin......

Sabri müthiş bir orta (!) :o

Sabri hala frikik kullanıyo :D Sana geliyorum Yarabbim

Yokmu bana yardım edecek yav =( yurtdışındayım internetten kadroları almak istiyorum ölürüm yoksa maç bitene kadar =(

Yeter be Sabri yeter :42:

Siz elşetiriyorsunuz ama ben şimdi bu ortaya

Süpersin Sabri demezsem

Başka bir terim kullanmak zorundayım ki ozamanda ceza alırım... ;)

Geri
Üst Alt