UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1-1 Galatasaray | 16 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol - Galatasaray | 16 Temmuz - 19.30

Sonuçta Tobol yani.Adını duyan varmıydı daha önce.Zaten çok ekstrem bir durum olmadığı sürece zorlanacağımızı düşünmüyorum.

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol - Galatasaray | 16 Temmuz - 19.30

Başarılar aslanlar avrupa ya güzel bir merhaba diyelim..

Tobol-Galatasaray

Stat Kapasitesi: 8.323 - 22.800

Avrupa Puanı: 0.649 - 33.445

Avrupa Kupalarındaki Maç Sayısı: 18 - 219

:)

-----------Orkun---------------

-Uğur---Zan--Servet--A.Erdem--

-----------M.Sarp--------------

--Barış---------------E.Çolak---

-----Aydın--------Arda---------

------------Baros--------------

Uğur'un yerine Sabri'yi, Barış'ın yerine Ayhan'ı, Aydın'ın yerine de Yaser'i oynatabilir.. Gerisi aynen olacaktır.. Sonuç olarak kadro değil mücadele önemli olan.. Yarın ki (yani artık bugün kü oluyor) maçta önemli olan mücadele ve pres gücü.. Ahım şahım oynamaya gerek yok bence.. Hızlı ve kontrollü paslaşmalar adamları bitirecektir zaten erken gelecek 1 gol de direk tur atlatır ;) Adamların savunma gücünü kıralım yeter direk dağılırlar diye düşünüyorum..

Kötü de oynasak bu maçı alacağız buna şüphem yok.. Merak ettiğim oyuncuların kişisel performansları.. Özellikle de Emre ve Alparslan'ı çok dikkatli izleyeceğim.. Oynatırsa Aydın'ı da aynı şekilde..

-----------Orkun---------------

-Uğur---Zan--Servet--A.Erdem--

-----------M.Sarp--------------

--Barış---------------E.Çolak---

-----Aydın--------Arda---------

------------Baros--------------

Bu nasıl 4-3-3 böyle? :o

Dizilişe takılmayalım.. ;) Rasgele yaptım dikkat etmedim fazla.. Aslında fazla da anlaşılmayacak bir yan yok yani orta 3'lü belli sağı solu.. İleriki 3'lü de belli yani.. Neyse anladınız siz kadroyu ve demek istediğimi.. Önemli olan da o zaten ;)

Sarp-Ayhan degisikligi disinda gayet iyi bir kodro cikartmis arkadas. 4-3-3 olmasi icin oyuncularin illa cizgi halindemi oynamasi lazim? Dizilisten ziyade sahadaki sisteme bakalim. Yeri geldimi 4-3-3 diye cikarsin 4-3-2-1 veya 4-2-3-1 oynarsin. Bir cok variyosyonu var bunun, sezon icinde ayirt edemeyen arkadaslarda idrak edecektir.

Bu turda alınacak 2 galibiyet Avrupa'da ekstradan takımımızın puanına önemli bir katkı sağlayacaktır.

Tobol mac boyunca oyunu kendi sahasinda kabullenip ani ataklarla derinlemesine kurnaz ara paslari oynayacaktir. Daha takim niteligini kazanamadigimiz icin Gokhan-Servet ikilisiyle 2. bir Tromso vakasi yasamamiz bir ihtimal. Forvetlerinde Golban ve Bayramow gibi Denizlispor'lu Selahattin tipinde teknik seviyeleri dusuk fakat hizli ve defansin arkasina rahatca sarkabilen iki adamlari var. Baris ve Ayhan gibi tecrubeli oyuncularin arkasinda Murat'la buna rahatca onlem alinabilir. Defanstan iyi ve akilli toplarin cikacak olmasida cabasi.

Bekledigim kadro:

--------Leo Franco---------

Ugur-Murat-Servet-Alparslan

-----------Ayhan-----------

------Baris-------Emre------

Yaser------Baros-------Arda

Eksiklerimiz, daha hazır olmayışımız ve Tobol'un liginin oynanması sebebiyle bu maçta berabere kalıcağımızı düşünüyorum.

---------orkun---------

sabri-g.zan-Servet-Alparslan

--------m.sarp-----------

-----Baris---e.colak------

aydın----baros-----ARDA

Arkadaşlar maç saati yolda olabilirim.Acaba ntv radyo verecek mi maçı bilgisi olan var mı ?

Arkadaşlar maç saati yolda olabilirim.Acaba ntv radyo verecek mi maçı bilgisi olan var mı ?

Lig radyonun verdiğini biliyorum ama NTV radyo da verebilir.

Takımımıza başarılar bu arada... :)

hiçbir avrupa maçına bu kadar yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkmadık her teknik direktör çıkmaz bu kadroyla maça hernekada tobol dahi olsa

gençlere böyle biir özgüven aşılamak harika bir adım

teknik direktörümüzün lütfen arkasında duralım

Başarılar umarım bir kaza yaşamayız

Yeniliriz.

Geri
Üst Alt