UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1-1 Galatasaray | 16 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1 - 1 Galatasaray | 16 Temmuz

Rijkaard iyiki bir gençler çoğunluklu,oyuncuları deneme amaçlı sahaya sürdü.Bakalım kadroya;

Orkun : Uzun zamandır maç oynamıyor hazırlık maçlarıyla yeni yeni form tutmaya başladı.

Servet: Sakatlık ve transfer haberlerinden sonra gayet normal.

Gökhan Zan : Kötü oynamadı.

A.Erdem : Rijkaard'ın sayesinde bu sezon futbolunun üstüne daha fazla koyar.Kırmızı karta kadar iyiydi.

Sabri: Rıdvan Dilmen'inde söylediği gibi savunma oyuncu değil tam anlamıyla.Bkz.Uğur Uçar sakatlıktan yeni çıkan adam rakibin ayakla çıktığı topa kafa soktu.Ama Sabri rakibi küçümsedi.

Mustafa Sarp: Az yada çok katkı sağlayacak.

Ayhan Akman : Kimsenin ona birşey söyleyeceğini düşünmüyorum.

Yaser: Bu sene takıma katkı sağlayacaklardan Rijkaard'la birlikte.

Aydın: 1 sezon daha sürekli oynayabileceği bir takıma giderse onun için iyi olur.

Erhan : Diyarbakırda oynadı,geldi ve UEFA önelemede ilk 11 başladı.

Arda & Baroş : Oyuna nasıl katkı sağladılar gördük.

Daha birçok şey var aslında ama bu kadar önyargılı olmayın sizden ricam.

neyse siz tartışmaya devam edin... bu turu geçtik

30 temmuzdaki 2. önelemede tam takımı görürüz ve herkes GS nin kadro olarak ne kadar iyi olduğunu görecektir. iyi ki erken başlamışız yeni felsefeye alışmak zaman alıcak ama iyi olucaz inancım tam rahat olun.

Eğer bu ilk yarıdaki kadro ile maç 3 gün sürse gol atamazdık!!!İlk yarıdaki kadro da as kadro ile 1. ligde düşmemeye oynarız anca!!!

:):):):).

Mustafa;

Ben büyük bir LORD OF THE RİNGS hayranıyımdır :).

Ama sen iste hemen getiriyim Aragorn'u :):);).

Orta dünya ile ilgili ne varsa okudum.Flimleri, dvdleri izledim.İlk flimde Tom Bombadilin eklenmemesi beni oldukça üzmüştü.Fanatiğiyim bende.

Not: Maç topiğinde ne alaka denilebilir.Basit bir resmi hazırlık maçında asma- kesme- biçme yapmak, ikili üçlü polemiklere girmekten iyidir.Ve bu davranışlara bir tepkidir!!!!

Sabri, Gökhan, Servet, Barış, Mustafa, Ayhan, Arda, Baros. Bence gayet orijinal, transfer olacaksa bilemiyorum tabi.

2. dakikada yenen gol için Sabri'yi, Orkun'u suçlamak da nasıl bir gaflet anlayabilmiş değilim. Siz hiç D. Alves'i orada gördünüz mü, Sabri gelip kademesine girmiş adam da alt edip ölü noktaya gol vuruşunu yapmış.

Gökhan Zan ise arkada. Suçlu ise Sabri ve Orkun. (?) Öyle olmuyor o işte. G. Zan da böyle bir adam zaten.

Tobol'un tartışılacak yanı yok, ayağa pas yapmaktan, bir çalım atmaktan aciz bir takım. İlla ki elersiniz ama bu uyumsuzluğu nasıl aşacak Rijkaard bilmiyorum.

Ters kademe diye bir şey yok zaten futbolda.Cihan vardı (sen kesin hayranısındır onun )o da götünü dönerdi her topa sabri onuda geçti.Cihan bari ceza sahasının dışındaki toplara kalçayla müdahale etmeye çalışıyordu Sabri altıpasta kaba etini döndü ... Arkadaşım Allah sana kafa vermiş kullanasın diye ...

Ben bu Hazirlik döneminde vede bu Tobol macinda su kanaata vardim...gercekten biz ikendimizi Genis kadromuz var diye avutuyormusuz.....

Yaser...bu Mactan sonra 25 kisilik kadroya girecegini hiiic sanmiyorum....

Aydin...Kimse Sans bulamadi da diyemez..oda gitti cok kötü..

Ayhan...Baris Özbeki begenmeyip bunu begenenlere sasiyorum cidden..Bukadar ayaginda Top tutan ve Pas Hatasi yapan bir Ön Libero Bölgesinde veyahut Göbekte oynayan bir Futbolcu belki ancak Mehmet Topal olur...

Mehmet Topal...Servete edilen teklif gibi bi teklifi Red etmek cidden hayalcilik olur...

Servet Cetin...hep diyordum o 8 Milyona kesinlikle gitmelidir yeri doldurulmayacak bir Futbolcu degil ve suana kadar dedigimde gaaliba hakliyim..Gecen Sezonu aratacak bence...(insallah daha hazir degildir de ben yanilirim)

Erhan Sentürk...daha pismeli hazir degil...

Mustafa Sarp...Bence biraz daha sans verilmeli..aslinda fena degil ama cok yavas daha...

Alp. Erdem...Bence Volkan Yaman yedek kalacagina bu kalsin Hakan baltanin arkasinda...

Volkan Yaman....bilmiyorum bu Macta Kadroda varmiydi..eger vardi ise ozaman onunla yollar ayrilmistir bile cünki kendisinin mevkiine normalde sagbek olan ugur Ucar alindi..bu demektirki Volkan seni düsünmüyorum bu takimda...dogrusuda maalesef budur..

Ugur Ucar...seyrettigim maclarda hep hayret le baktim..Dizinden bu derecede sakatlanan bir Futbolcu ancak ugur kadar dönebilirdi...süpersin Ugur bu gidisle Sagbek in degismezi....

Baris Özbek...neden begenilmez bilemem ama suanki As Kadronun en banko yedegi...önde olunan maci Kapatacak oyunculardan birisi...Rakibi Presiyle enerjisiyle Bogacaktir...oyuna girdikten sonra...

Tobias Linderoth...Bu sezon ona cook ama coook ihtiyacimiz olacak insallah oda Ugur Ucar gibi döner ve bildigimiz gibi oynar cünki..Mustafa Sarpin..M.Topalin..Ayhanin oldugu yerde ilk 11 in Banlosudur bence,...en iyi Top kullanan Futbolcudur o.

Mehmet Güven...Oda maalesef Kadroya giremiyecek cünki Linderoth Bölümünde yazdigim Futbolcularin hangi birini gececek..??

Semih Kaya...Sakatliklari talihsizlik olsada cok oldu simdi zaaten 3 ay yok en az...düzelince degerlendirilir büyük ihtimalle kiralanir Form Tutsun diye ama gelecek icin Banko...

Serkan Kurtulus...Büyük ihtimalle ya satilacaktir yada Kiralanacaktir..

Aykut Ercetin...o yedek kalmayi kabul etmiyor gidecek zaaten...Galatasaray Kaalesini koruyamaz.

Benim Ideal 11 im sekillendi suanki Duruma göre ve Haldun Üstünelin alacagi bir Yabanci hakini Stoper mevkiine koyuyorum....

----------------LEO---------------------

Ugur Ucar--Transfer-Servet??-------Hakan

----------------M.Topal---------------------

---------Tobi-------------Arda-------------

Keita---------------------------------Kewell

-----------------Baros----------------------

Alternatifler......

Orkun...

3.Kaleci..

Gökhan Zan...

Emre Güngör..

Emre Asik.....

Alp.Erdem

Ayhan Akman..

Mustafa Sarp..

Sabri...

Baris Özbek...

Shabani Nonda...

Emre Colak...

Serkan Calik....

25. kisiyi bilemiyorum...

Tahminime Göre olusacak 25 kisilik Kadro böyle olacak.

1 - Arda sol kanatta oynamali kesinlikle

2 - Orta sahaya cift yonlu bir oyuncu lazim

3 - Sabri kesinlikle gitmesi lazim

4 - Ugur 11 de olmali ( yerine Coloccini gibi bir adam gelmeyecekse )

5 - Gereksizce geriye dogru pas yapana , her pas icin 10.000 usd ceza verilmeli

Bu sartlar saglanmazsa isimiz zor

Arkadaşlar noluyor?Karşımızdaki takım bizden fizik olarak inanılmaz üstün bir takım vardı.Ayrıca bu maça çıkan çoğu oyuncunun Avrupa maçı 5i geçmez.Ayrıca hücum hattımız Yaser-Erhan-Aydın.Bunlar geniş alan topçusu,rakip kapanınca etkisiz oldular.Bu tamamen Rıjkaard'ın daha tam oyuncuları tanımamasından kaynaklı.Siz bu takımı tam kadro ve 8.haftadan sonra görün.Birde şunu söylemek isterimki Mustafa Sarp biraz kesicilik birazda daha fazla dikine oynarsa bu takımın bankosu olur.Bugün Baros'un yaptığı yalancı koşulardan oluşan boşluklara Mustafa Sarp koştu.Galiba Rıjkaard'da bunun farkında.Ayrıca stoper ikilimiz Gökhan-Servet veya Gökhan-Emre G.olur.Gökhan ileriye doğru toplar attı bugün.

Valla şunu söyliyeyim rakibi küçümsüyorum ve turu geçtik diyorum evet küçümsüyorum turu geçtik artık yarında çekilecek kuradaki rakibimizi öğreneriz.

Hepsine yüzde yüz katılıyorum.

ben gokhan zan cok begendim cok iyi oynadi

Orta dünya ile ilgili ne varsa okudum.Flimleri, dvdleri izledim.İlk flimde Tom Bombadilin eklenmemesi beni oldukça üzmüştü.Fanatiğiyim bende.

Not: Maç topiğinde ne alaka denilebilir.Basit bir resmi hazırlık maçında asma- kesme- biçme yapmak, ikili üçlü polemiklere girmekten iyidir.Ve bu davranışlara bir tepkidir!!!!

Katılıyorum;).

Ya harika bir filmdi .Hala aynı heyecanla ve tutkuyla izliyorum ve her izleyişte aynı zevki alıyorum.

Çok değişik bir film yaa.!!

Filmde en sevdiğim sözlerden biriside:4.günün şafağında doğuya bakın:):):).

Filmin herşeyini seviyorum :).

Arda yı sol açık ile sınırlandırırsak-Kewell yedek kalır!Bana göre de en doğrusu budur!Kewell sız olmaz diyorsanız Arda mecburen serbest oynayacaktır!!!

Arkadaşım Arda ortahada oynuyacaktır artık bugünde bu kesin olarak anlaşıldı.Yaser vardı sol kanatda ama Arda ortada oynadı ve zamanla Rijkaard ile birlikte çok daha iyi olacaktır.

Bu tarz bir ilk 11 bir daha görürsem Rijkaard tan şüphe etmeye başlayacağım!

bence gayet yerinde bir 11'di.

bir tek emre çolak'ı görmek isterdim.

as takımla çıksak, 5-0 yensek mutlu mu olacaktık şimdi, en büyük rijkaard mı olacaktı?

plana uygun davranması zaten günü kurtarmaya yönelik çalışmadığını gösteriyor.

kimin hazır olup, kimin olmadığı hakkında bizim atıp tutmamız doğru olmaz.

sonra linderoth, e.güngör gibi 1-2 maç oynar bir daha sakatlanır oyuncular işte.

ben prensiplerinden vazgeçmediği, planını hiçbir şekilde bozmayacağı için rijkaard'ı tekrar tebrik etmek istiyorum. kıymetini bilelim.

rıdvan gibi yorumcuların gazına gelmesin kimse lütfen.

Bu cümlelerin altında yatan bir DragonLance kokusu var ama doğrumudur?:)

Geri
Üst Alt