UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1-1 Galatasaray | 16 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol - Galatasaray | 16 Temmuz - 19.30

real ile kıyaslamak pek manalı olmamaış bence.

olaya şu açıdan bak:

erhan-yaser ve aydın ın ileri uçta olması açık söylüyorum baştan kayıptır. Bu nendele saydığım 3 lüden en az 1 inin sahada olması lazımdı diye yazdım.

Tüm hazırlık maçlarını izledim çünkü, bu adamlar gerçekten abartılıyorlar.

Dolayısı ile bu durumda işi garantiye bağlamak lazım

Rela madrid olsan Ronaldo olmaz ama Robbe oynar, oysa GS de Arda yok peki km var Yaser:)

Var mı ötesi???

bende izledim bence abartılmıyorlar Galatasarayda bulunmayı haketmiyorlar öyle diyim =) ama şöyle düşün sen de 4 tane hazırlık maçı oynamışsın 6 tane daha oynayacaksın 3 on eleme yani, 6 macta da herkesi oynatıp asırı yukleme yormamalısın, ayrıca dedigim onemli kısmı kacırmıssın mac 4 olur 5 olur kopacak gibi olur alırsın ardayı vs ama 2 ayaklı bu mac 2 -0 yenilirsin tam kadro cıkarsın ASY de 5 atarsın ilk yarı, cıkarırsın sonra o yuzden herkese bu macları hazırlık macı olarak gormelerini tavsiye ederim bir sekilde tur atlayacagız oynanan topa bakmayın hayal kırıklıgı yasamayın cok elestirmeyin derim ben

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol - Galatasaray | 16 Temmuz - 19.30

ASkerler Sahayı bastı! :D

Tobol Şak Şak Şak =))

üstüne basarak diyorum bu takıma yenilirsek yada berabere kalırsak rezilliğin daniskasıdır.zaten kepaze olduk.şaka yapılacak durum yok arkadaşlar

Maçtan önce tecrübeli üye bir renktaşımız sabri niye oynuyor diye eleştirdiğimizde bizlere gol atınca sevinmeyin demişti...aklıma geldi:):):):)

Hep birlikte Yönetim İSTİFAAA ::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Frank Rijkaard ilk ucakla memleketine :D:D:D:D:D:D:D:D

Elenirsek olacaklar bunlar :D Allah sabır versin hepimize.

Adnan baba yolla şu Sabriyi.

Baros girsede hakemle konuşsa biraz hoca sert giriyorlar diye :)

eger yenilirsek yemin ediyorum sokaga cikmaya utanirim yaa nalet olsun yenelim lütfen :(

sahada dağınığız taktik kaç 4-3-3 mü hiç belli olmuyor şimdi baros girer 2 atar çıkar :)

üstüne basarak diyorum bu takıma yenilirsek yada berabere kalırsak rezilliğin daniskasıdır.zaten kepaze olduk.şaka yapılacak durum yok arkadaşlar

burada düğün havası var halbusi :rolleyes: birşey deyincede sus falan diyorlar..

1-2-3 tıp...

Elenecez :D Siz gülün daha.!

beyler dikkat edelim yenilirsek normaldir oynayan takım Galatasaray PAF rakibimiz kondisyonu yüksek Tobol

Bu kadro Dünya'nın en kötü takımına bile yenilebilir , şaşırmamak lazım.!

Hazırlık maçına çıkar gibi sahaya çıkmış bir takım ve yönetim var şu an.Eleme maçı değil de gençleri denemek için sahaya çıkmışız sanki.Böyle saçma bir düşünce görmedim ben.İlk maçta bitir işi 2. maçta gençlerimi oynatacan ne yapacan fark etmez.İlk maçta deplasmandasın üstelik doğru düzgün top yapabilecek adam da yok kadroda ve olası bir mağlubiyet de (tromso gibi) 2. maçı mutlaka kazanmak gerekecek.Herşeyi geçtim sahada forvet yok forvet.Kısacık boyuyla Erhan forvet değil santrafor olarak tek başına oynuyo mantığa bak.Koy bari Nonda'yı da alsın versin bişeyler yapsın.

Sistem sistem diye bağırıp duruluyo ortalıkta bu adamlar sezona başlamadan önce ne zaman oynayacak birbirleriyle de sistemi oturtarak girecez sezona? Uefa Avrupa ligi eleme maçında doğru düzgün oynayabilen adamımız yok sahada.Gençlerden kurulu bir takım ancak en iyi genç olan ve hem duran toplarda etkili hem de oyun kuruculuk görevini yapabilme yeteneğine sahip tek oyuncu olan Emre Çolak yok.Ne biçim iştir anlayamadım gitti.ayrıca şu sabri ve aydın'ı da gönderelim gitsin.ne işe yararlar bir türlü anlayamadım.insan 5 senedir hiç mi geliştiremez kendini.İlk çıktığı zaman daha iyiydi şimdi ilk çıktığından daha iyi olup gelişmesi gerekirken daha kötüye doğru gitti.

Şu maçtan hiç umudum yok açıkçası.Hem kadro olarak hem karşı takımın direncinin artması ve sertlikleriyle umudum az.bari berabere bitsin de millete rezil olmayalım yine.

içimizdeki irlandalılar baya bi mutlu olmus ...

Editör banlasana şu ezik oglu ezikleri !:005::005:

Geri
Üst Alt