UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1-1 Galatasaray | 16 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1 - 1 Galatasaray | 16 Temmuz

Benim korkum as takımla değil Türkiyenin en iyi ilk 11'i bizde kim ne derse desin ama gençlerimiz ve yedek oyuncularımızın bu kadar kötü olması üzdü beni,çok büyük hayal kırıklığına uğradım bence acilen gönderilmesi gereken oyuncular var tabi satsan satılamz şimdide :(

Arda oyun kurucu mevkisinde yapamaz, orada oynayabilir ama sol kanatdaki kadar etkili olmaz ,bence Kewelli oyun kurucu olarak oynatsin Ardada sol kanatta eskisi gibi...

Aslında sakin kafa ile düşündüğümüzda Onur'unda dediği gibi iyi bir hazırlık maçı oldu.

Yahu ne rezil olacağız.. Gol atmaya tenezzül bile etmedi bizimkiler.. Taktik icabı oynadık en azında.. Skibbe falan olsa şişirir dururduk yani.. Benim takıldığım nokta kişisel performanslar.. Mustafa, Sabri, Erhan ve Yaser hiç ama hiçbişey yapmadı.. Bunların takımda ne işi var diye düşünüyorum şu anda.. Zan'ın çok iyi bi yedek olacağını gördük.. Uğur solda oynamasına rağmen sırıtmadı.. Sağda oynasa neler olur bir düşünün.. Arda, Aydın ve Baros yeri gelince skoru değiştirebileceklerini gösterdiler.. Ayhan da vasattı diyelim..

Skora takılmayın tepeler yollarız bunları ;)

Mustafa bişey yapmadımı :) ben birtarafını yırtan onu gördüm bilmiyorum ;)

sabrinin toptan kaçtığını hepimiz gördük golde,bu ilk değil son da olmaz böyle giderse,İnşallah Uğur bundan sonraki maçlarda sağ bek oynar, Alparslan bence maçın en iyilerinden di kırmızı görmesi büyük bir şanssızlık, İnşallah rövanşı alıp önümüzdeki maçlara bakarız.

Frank Rijkaard kotu basladı eylulde hersey bellı olur.Ancak elındekı malzemeyı tanımıyo suan tanısın gorelım.Goruntu sımdılık rezalet

Hiç bosuna kendimizi kandırmayalım,gençlerimiz söyle iyi,böyle iyi diye.Hiç biri Emre Çolak hariç bu takımda barınamaz.Yaser,Aydın,Sabri,Sarp,Volkan,Orkun,Baris,Erhan gibi oyuncular bu takımdan gitmedikçe bir cacık olmaz.Rijkaard'a da yazık olur.Su asamadan sonra olmayacağı belli ama bunların hepsi bonservisi ile gidip yerlerine en az 5-6 tane kaliteli oyuncu alınmalı en az 40-50 milyon euro harcamamız lazım.Su günkü kadroyla bırakın Tobol'u Kasımpasa maçında bile fark yiyebiliriz.

bizim transfer bütcemiz 10 milyon bile degil.

suana kadar 4 m harcamissiz ve transferi kapattik diyor sayin Baskan.

Gerisini sen düsün.

Bu kadroya (ilk 11'de çıkan kadro) ;

Arda,Baros,Kewell,Keita,Linderoth,Mehmet Topal,Emre Güngör,Leo Franco ve -en az 1 olmak üzere- 2 transfer daha gelecek beyler sakin olun.

Çıkan kadroda 1 tane yabancı yoktu çoğu tecrübesiz isimlerdi.

SamiYen'de inşaallah tur bizimdir ;) .

SONUNA KADAR RİJKAARD !

Nondayıda unutma

Hiç maçını izlemeşsiniz demekki Linderoth kadar kişilik bakımından, disiplin bakımından iyi adam bulamassın. Sakatlık geçirmediği takdirde ve geçirmeyecekde takımın en iyi en istikrarlı oyuncusu olucaktır yönetimde bunu biliyor.

Saygılar,

Renktaş Linderoth'un futbolculuğuna birşey demiyoruz Linderoth'un sakatlığını hazmedemiyoruz yani düşünsene 2.5 milyon € idi sanırsam bonservis verdik yıllık para alıyor kimbilir ne kadar ama hiçbirşey vermiyor

arkadaşlar tobol'u TSL'e alsak vallahi billahi küme düşmemeye oynar o kadar dandik bir takım...

inşallah ASY de bir facia yaşanmaz...

Arda oyun kurucu mevkisinde yapamaz, orada oynayabilir ama sol kanatdaki kadar etkili olmaz ,bence Kewelli oyun kurucu olarak oynatsin Ardada sol kanatta eskisi gibi...

Kewell'ı oyun kurucu olarak denemeli.ama dediğin gibi Arda'nın yeri sol kanattır.

:D:D

cok ıyımsersın kardesım yaa.

M.Sarp,Ayhan,Aydın,Yaser,Sabri,Alpaslan,G Zan

bu oyuncular Takımımızı sıradan anadolu takımı yapan oyuncular arkadaslar.

Bu oyuncular yedek bıle olmamalı eger turkıye ve arupada basarı ıstıyosak.

Sızı bılmem ama bu gıdısle Lincoln u arıcaz gıbı.Arda ya kaldıysak yandık.gecen sene 5. ıdık bu sene bu oyuncularla en fazla 3. oluruz.Fb ve Bjk nın kadrosu daha kalıte yaa.Acılen 2 super orta saha vede 1 sagbek lazım.M.topal'a gore orta saha 3 olabılır.Ama orta saha oyuncularımız cokkkkkkk kötüüüüüü arkadaslar.

ohaa Ayhan Akman'danmı bahsediyosun sana hiç birşey demiyorum Gökhan Zan'ın ilk resmi maçı. seni tebrik ediyorum.:005:

Yahu ne rezil olacağız.. Gol atmaya tenezzül bile etmedi bizimkiler.. Taktik icabı oynadık en azında.. Skibbe falan olsa şişirir dururduk yani.. Benim takıldığım nokta kişisel performanslar.. Mustafa, Sabri, Erhan ve Yaser hiç ama hiçbişey yapmadı.. Bunların takımda ne işi var diye düşünüyorum şu anda.. Zan'ın çok iyi bi yedek olacağını gördük.. Uğur solda oynamasına rağmen sırıtmadı.. Sağda oynasa neler olur bir düşünün.. Arda, Aydın ve Baros yeri gelince skoru değiştirebileceklerini gösterdiler.. Ayhan da vasattı diyelim..

Skora takılmayın tepeler yollarız bunları ;)

Kusura bakma bu akdar gerçek dışı yorum olmaz.

Skibbe zamanında GS nasıl top oynadı anlayamamışsın ne yazık ki? Ne zaman GS topu şişirip oynadı?

Yerden ayağa top oynamayı kim öğretti bu takıma? Bordeaux u hertha yı benfica yı nasıl yendi bu takım?

Hiç mi göremediniz o akıl futbolunu?

Sen gerets zamanında kalmışsın.

2. si de takım gol atmaya tenezzül etmedi demişşin. Ben başka maçmı izledim, basbayağı kaleye şut atamadık, pozisyona giremedik. Kadronun kapasitesi yetmedi. Gerçekleri çarpıtmayın!!!

Nerdeyse hiç pozisyon yapamadık.

Zevksiz bir maçtı ve de izlerken çok sıkıldım.

Her zaman ki gibi teşekkürler "Baroş" diyorum.

Sevgiyle kalın.

Renktaş Linderoth'un futbolculuğuna birşey demiyoruz Linderoth'un sakatlığını hazmedemiyoruz yani düşünsene 2.5 milyon € idi sanırsam bonservis verdik yıllık para alıyor kimbilir ne kadar ama hiçbirşey vermiyor

o adamın futbol hayatı bitti.Umudumu kestim bu sene Nondadan umutluyum eski formuna kavusucak

Her topu Servetle Gökhan'a atıyorlar. Dikine oynayan bir adam yok, çıldırdım maç boyunca..

" Servet sola oynadı, ondan Sarp'a, evet Gökhan.. Tekrar Servet, Tekrar Gökhan.. Sabri aldı, uzun oynadı, Tobol atağı.."

Bu yabancılar padişahın sol yaverimi İstanbul'da evlerinde oturuyorlar. Gelecek kardeşim, ben anlamam hazır değil falan hazır olacak. Keita neden bu Salı idmana çıkıyor. Kewell neden yok. Nonda ne iş yapar..

Bu takıma öncelikli olarak bir oyun kurucu ortasaha oyuncusu ve bir de Kewell'ı veya Keita'yı kesme potansiyeli olan kanat oyuncusu gerek. Yaserle Aydınla hiçbirşey olmaz. Bana kalırsa Nonda yerine Baros gibi yırtıcı bir forvet de lazım..

Bir stoper, bir orta saha ihtiyacı var bu takımın.Uğur'un durumuna göre de sağ bek düşünülebilir.Aydın, Yaser, Sarp, Sabri bunlar Galatasaray sevyesinde oyuncular değil.Ayhan, Gökhan yedek olurlar.Erhan bir yıl daha kiralık gitmeli.Nonda bir yıl öncesine dönemezse bir de Baros'a yedek olacak bir oyuncu lazım.

Rijkaard'ı getiriyorsan eline malzemeyi de vereceksin.Malzeme için de paraya kıyacaksın.Sırf para harcamamak için Rijkaard'ı harcamayı göze almazlar diye umut ediyorum.

Gokhan Zan banko oynar bundan sonra,tabi ki fizik kondisyonu arttiginda daha iyi oynayacaktir,

Sarp kendini cok yirtti iyi niyetliydi,kotunun iyisiydi,

Arda hic varlik gosteremedi,kendini sikmadi,

Baros zaten konusmaya gerek yok,yine golunu atti hayirli olsun,

Baris , Aydin , Sabri , Yaser , Erhan takimdan acilen gonderilmesi lazim..!

Geri
Üst Alt